• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maldivlerde gelin olmak..

Aman allahim bayildimmm masallah canim, esinin de estetik duygsuna saglik cogu benim diye dugun fotografcisina tas cikarir! ;)

Maldivlere gelinlik goturmek zor olmustur, sigdirabildin mi valize? Ben benimkini amerikadan getirmistim extra valiz odemek zorunda kalmistim :)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Sabah sabah benim de mesajlarınızla yüzüm güldü.

Aman allahim bayildimmm masallah canim, esinin de estetik duygsuna saglik cogu benim diye dugun fotografcisina tas cikarir! ;)

Maldivlere gelinlik goturmek zor olmustur, sigdirabildin mi valize? Ben benimkini amerikadan getirmistim extra valiz odemek zorunda kalmistim :)

Gelinlik bana da yurtdışından küçük bir pakette gelmişti. Öyle intizamlı katlamışlardı ki, açtığımda neredeyse hiç kırışık degildi :) O yüzden ben de öyle katladım :) Zaten çekimlerde tarlatan kullanmadım. Elbise gibi taşımak kolay oldu :)

fotoğraflar çok çok güzel:nazar: ama keşke makinayı biyere ayarlayıp ikiniz birlikte çekilseydiniz ozaman tam düğün fotoğrafı olurdu :1:

Bugün provadaydım. Gelinliğimin kabataslak hali ortaya çıktı. Arkasına kocaman bir fiyonk yapılacak. Bir de eteklerine seyrek aralıklarla küçük inciler atalım dedik. Ama eve gelince kararsız kaldım. Siz ne dersiniz?

Taç olarak Çağla Şikel tacı yapılıyor. Duvağımın da biri kısa biri uzun olacak. Kısa duvagın kenarlarına seyrek şerit halinde irili ufaklı inciler atılacak.

Bir de gelinlik ayakkabımı paylaşıyorum :) Arkasındaki kalpleri toz pembe renginde olacak. iç platform kısmına da nişanlımla ikimizin isimleri yazılacak.
Ayrıca fotograf çekimlerinde ve yorulduğumda giymek için yurtdışından getirttiğim melek babetlerim de görülmeye değer :))

Bir de tabi düğün arabamızz =))) Umarım begenirsiniz =))

Eki Görüntüle 475784 Eki Görüntüle 475785 Eki Görüntüle 475786 Eki Görüntüle 475787 Eki Görüntüle 475788 Eki Görüntüle 475789

:)) dikkatinizden kaçmaması ne güzel. 2 tane çinden sipariş verdim. bu herkesin sipariş vermeye korktuğu sitelerden. 1 tane de türkiyede diktirdim. Bu fotograflarda gördüğünüzü kına gecemde, tekirdağda giydim. burada diktirdiğim üzeri incili olan gelinliği de istanbuldaki düğünümde giydim.

Hatta şüpheniz olduğunu hissettim bir fotografla da endişenizi gidereyim, üzerimde aynı gelinliğin olduğu, Tekirdağ düğün gününüden bir pozumuz:

Eki Görüntüle 511502

Bu da istanbuldaki düğünümüzde giydiğim incili gelinliğimden bir poz :)

Eki Görüntüle 511505

Bir de bu maldivlerdeki gelinlik kaç tane gelinlik var canım sende yahu :1:

hahahaha :)) sanırım elimde toplam 4 tane gelinlik var :)) yakında 2. elci dükkanı açıcam :)
ama bu maldivlerde üzerimde olan gelinlik, o pembe kuşaklı gelinlikle aynı :)

Bayıldım bayıldım bayıldımmm :16:

Çok güzel bi fikir olmuş gerçekten,Maşallah size :54::nazar:

Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum hanımlar... Her zaman diyorumm: İnşallah daha güzelleri en yakın zamanda sizin olurrr... :))

nedense temmuzdan berı her actıgınız konudakı gelınlık fotolarınız farklı sorması ayıp hangısı sızın gelınlık

gercekten arkadasın dedıklerıne bende dıkkat etmıstım ama bırsey soylemek ıstememıstım,fotograflarıda gordugumde de yok artık katalog cekımlerını bız dıye koymus falan sandım ama sonradan sızın koydugunuz fotoları gorunce bır sok gecırdım :17:
ayrıca hemsehrı olmamıza da cook sevındım:49: fotoları ne kadar begendıgımı anladınız ztn allah bır yastıkta kocatsın ınsallah :)

Son düzenleme:
çok güzel, çok beğendim :) fikir güzel, gelinlik güzel, fotoğraflar çok güzel, sen de çok güzelsin mutluluklar dilerim..

Back