• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maldivlerde gelin olmak..

Muhteşem olmuşsun
Çift olarak birbirinize çok yakışmışsınız
Yaratıcılık diye buna denir
Ömür boyu mutluluklar

Fotoğrafla yakından ilgilenen biri olarak bayıldım fotoğraflarınıza:16:

Ayrıca nasıl güzel yakışmışsınız maşallah biriniz güzel diğeriniz yakışıklı tencere kapak gibi, nazar boncuğunuz eksik olmasın:31:

Çok mutlu olun inş:16:

(Dipnot: Darısı başımıza:52:)

Hepiniz çok tatlısınız :) Çok tatlı yorumlar yapmışsınız :) Her zaman diyorum ya, sizlerin çok daha güzel evlilikleri, çok daha güzel düğün fotografları olsun :) Kocanız da gözünüzde dünyanın en iyi ve en yakışıklı insanı olsun :)

Birkaç tane de düğün fotograglarımızdan paylaşmak istedim :)

$247639_10151108975488717_1279290143_n.jpg $ICG_6233ok.jpg $ICG_6485ok.jpg $yerde balonlar.jpg

yaaa ben çok beğendim bunları Eşin bu işi profesyonel olarak yapıyomu çekimi kim yaptı bizim içinde yapar mı acaba çok isterim gerçekten Ben istanbuldayım siz nerde oturuyosunuz?

Canım seninle özelden mesajlaşmıştık birkaç hafta önce gelinlikçilerle ilgili hatırladın mı? ;) yakın oturduğumuzu bile konuşmuştuk :)

Fotgrafınada yazmıştım Neden eşinle tek bir karen yok okadar maldivlere gidip sadece kendinimi çektirdi n:1::1:

Onun damatlığını da götürmüştük aslında ama bana kimse bunu bir kez daha giydiremez dedi giymedi :) yoksa tatil boyunca beraber çekildik tabi :) o da çekecek birisini bulursak :)

cok gusel olmusun bayıldım resımlerınıze ozellikle maldıvlerdekı harıka:)gelinliğini internetten sıpariş verdıgını solemişsin hangi siteden verdin?ve en onemlisi korgada bı sorun yaşadın mı?gumrukte bı sorun cıktımı ?kargo bedelınden başka gumruk bedeli odedın mı?bılıyorum cok soru sordum ama ben de kınamda gelinlik giymek istiyorum, acaba internetten sipariş versem mı dıye dusundum..

Muhteşem ötesi..Allah daim etsin mutluluğunuzu. Forumun gelmiş geçmiş en güzel albümü :D

Gelinliklerin, fotografların, sen, eşinle uyumunuz herbiri birbirinden güzel :nazar::nazar::nazar: eminim düğününde mükemmel olmuştur.

İnşallah fotoğrafların kadar mükemmel bir hayatınız olur, mutluluklar diliyorum bayıldım her birine:nazar:

Buarada cesaretinede hayran kaldım gelinliği internetten sipariş vermek her yiğidin harcı değildir :) ama çok yakışmış ne kadara aldın gelinliklerini özel değilse yazabilir misin?

Buarada ben istdaki düğününde giydiğin taşlı gelinliğine ayrıca bayıldım :)

Allahım bizede nasip etsin böylesine mutlu günler inşallah:)

Son düzenleme:
canımm çoooook güzel harikaa olmuş. bayıldım bayıldımm. katolog çekimi gibi olmuş. Allah mutluluğunuzu daim etsin. :nazar: :nazar: :nazar:

Bayıldım fotoğraflarına çok güzel olmuşsun ayrıca mutluluklar dilerim :16:

Back