• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maldivlerde gelin olmak..

ay bayıldım ben bunlara çok estetik çok yaratıcı ve kendine özgün bir tarzı var resimlerin
hele o baloncuklu resim var ya çok şeker.... mükemmel ötesi .....
atlı resim çok nostaljik olmuş sanki nedense aklıma robin hood ve şovalyeler vs geldi =)
ah bu fotoları bir de şu profesyonel olduğunu iddia eden fotoğreafcı şipşaklar görse de azcık ilham olsa onlara...
bunları gören onlarınkini zor beğenir valla :D maşallah....

Son düzenleme:
Woooooouuuuuuuuu! En son yüklediğin resimde, hepside çok güzel!
Allah sizide nazarlardan saklasin!!
Bu arada bu sahil nerde? Hangi ülke?

Gelinliklerin, fotoğrafların, sizz.. çok güzelsiniz, maşallah diyorum :)
Fotoğraflara diyecek söz bulamıyorum zateen ;)
Kırmızı arabaaaaa... Birlikte pozlarınızzz..
Nazar değirmeden çıkayım konudan :)

bende çok çok beğendim inşallah ömür boyu böyle mutlu olursunuz.
fotoğraflar mükemmel ötesi....
haaaa bide gelinliğin hakkını sonuna kadar vermişsiniz:52: kuma batmış, suya dalmış .....

Hepinizin yorumu, düşüncesi, yazdıkları birbirinden güzel.. Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.. Ben de hep farklı birşeyler ortaya çıksın istedim, o yüzden çok uğraştım, çok hazırlık yaptım, fotografçı konusunda da çok seçici davrandım. Sevgili fotografçım sayesinde ortaya bu şirin pozlar çıktı :) Balayındaki fotografları ise çekerken ve çekilirken ortaya bu kadar güzel şeyler çıkacagını hiç düşünmüyordum. Eşim sağolsun..

Bu arada bir arkadaşımız bu sahil nerede diye sormuş, başlıkta da yazdığım gibi Maldivlerde.

gelinliğine pembe fiyonguna falan bayldım ayrıca kareler çok güzel allah daim etsin canım mutluluklar dilerm:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok ama çok güzel her karede ayrı güzel olmussun mutluluklar dilerim :16:

Profesyonel çekim gibi olmuş.. Çok güzel.. Mutluluklar dilerim maşallah:54:

canım yaa süpermiş,izninle bu fikri ben de çalmak istiyorum. bi de sorması ayıp maldivlerde balayı ne kadara mal oldu size? hangi turla gittiniz?

Ben de evlendikten bi kaç yıl sonra gelinliğimle deniz kenarında çekildim fotoğraf ve kucağımda da 'küçücük gelinlikler' içinde kızım vardı.......:))))))))))
ÇOOkkkk tatLIYDIK............:nazar::nazar::nazar:
sİZİN de pozlar çok hoş..

Back