ben seçim kurulunda çalışıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.ense kalınlığı 1.15 mm iyi değil mi
sağol canım.übeyt akçini tanıyor musun peki
gözde hastanesinde oda. ben ona gittim bugün. çok hoşuma gitmiyo ama devletle anlaşması var.tarama testinde aynı ücret aldı ama. diğer testlerde cuzi miktar ödüyorsun. peki denizhan beye gitsem fazla tutar mı? şeker falan ölçse mesela kan tahlilleri falan
sağol canım inşallah tanışırız. bende aslında tarama testini orda yapacaktım tel açtım sekreter hafta sonu randevu veremiyoruz dedi. doktor beyi arayın dedi. kartın üstündeki numaradan aradım cevap verilmedi. sen biliyor musun cebini.
özelden mesaj atmak daha zor. bende msn fazla kullanmam ama açarsam seni eklerim canım haber veririm.
evet burcucumm üzüntüden yiyebilirsem bakalım eşimden 15 gün nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum ilk defa böle olucak evlendigimizden beri her yere beraber gittik o uzakta ben uzakta inanki aglıyorum alışamadım hala saglık olsun kuzum ne diyim oglumla dayanarız inşşş
canım benim Allah ayırmasın, ne yuvandan, ne düzeninden nede bebeğinle eşinden.. tatlı ayrılıklar olur onlar, hasret dolu.. inş sağ salim gidip gelir eniştemiz.. üzülme, bebişinde üzülür sonra...
evet burcucumm üzüntüden yiyebilirsem bakalım eşimden 15 gün nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum ilk defa böle olucak evlendigimizden beri her yere beraber gittik o uzakta ben uzakta inanki aglıyorum alışamadım hala saglık olsun kuzum ne diyim oglumla dayanarız inşşş
canım benim Allah ayırmasın, ne yuvandan, ne düzeninden nede bebeğinle eşinden.. tatlı ayrılıklar olur onlar, hasret dolu.. inş sağ salim gidip gelir eniştemiz.. üzülme, bebişinde üzülür sonra...
allah razı olsun bitanem benim cemi cümlemizi inşş kuzusumm canımsınnnn
iyi geceler bekledim topikte değildin canım tatlı rüyalar öptümmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?