• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

tşkler kuzuşumm iim bende... kahvaltı yapacaktım şimdi.. sonrada dışarı çıkıcam :) hava kapalı ama olsun çıkacam bunaldım evde yaa.. bu arada ders çalısmayı ıhmal etme bak az kaldı canm benım... sen napıon ?? bebişin nasıl?? öp afacanı yerime :):) elini öp göbüşüne koy :) :49:

çok tesekkürler bitanem benimm evet bende söle bi dolanayım dedim bakalım 12 gibi öperim kuzum bizde seni çok öptük evet tatlım suanda finansa çok güzel calıştım lakin problemler olmasa çok ii olurdu :5: onuda arkadas calıştırcaktı inş onuda ögrenirimde olur biter alltan dersim kalsın istemiyom dua et bize olurmu canımsın sende kendine çok ii bakkk :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

sana güveniyorum bu yıl geçicen :) bebişin uğurun olsun.. bir sorun olursa bana da sorabilirsin.. biraz kitap karıştırırım senin için :) kendine çok ii bak canım benim... çok öptüm..

merhaba melike ecesu mailin gelmemiş sanada özel mesaj atılamıyo. burdan ulaşayım dedim. aslında denizhan beye gittim ilgileniyor ve sıcak biri ama oda baya yoğun. ben çıkmadan başka biri daha içeri giriyo ve insan ne soracağını unutuyo. übeyt akçine de gittim. daha karar veremedim. birde anamedin devletle anlaşması yok ama gözdenin var. ikili tarama testi yaptıracam ama dün tel açtım hafta sonu veremiyoruz dedi. sen kaç aylık hamilesin.

blue fugi sende sanırım denizhan beye gitmiştin. sen ne yaptın devam ediyor musun? bende hamileyim şimdi önce korktum olmaz diye ama allahıma şükür hiç uğraştırmadı bizi

sana güveniyorum bu yıl geçicen :) bebişin uğurun olsun.. bir sorun olursa bana da sorabilirsin.. biraz kitap karıştırırım senin için :) kendine çok ii bak canım benim... çok öptüm..

çok tesekkürler bitanem benimm canımsınn eger duruyosa calışma kagıtlarını alayım kuzusum zaten yakın sayılırmışız bulusur tanısırız nolcek :34: :29: :38:

merhaba melike ecesu mailin gelmemiş sanada özel mesaj atılamıyo. burdan ulaşayım dedim. aslında denizhan beye gittim ilgileniyor ve sıcak biri ama oda baya yoğun. ben çıkmadan başka biri daha içeri giriyo ve insan ne soracağını unutuyo. übeyt akçine de gittim. daha karar veremedim. birde anamedin devletle anlaşması yok ama gözdenin var. ikili tarama testi yaptıracam ama dün tel açtım hafta sonu veremiyoruz dedi. sen kaç aylık hamilesin.

hayırlı ugurlu olsun tatlım benim bebişin inşş darısıda blue_fugi arkadasımıza olsun :nazar: :emir_bebek: :16:
ben denizhan hocayı duydum arastırdım çokta memnun kaldım canım benimde bebiş gelmiyodu yumurtam tembelmiş meger klomen kullandım ve o ay hamile kaldım çok şükür şimdi tam 5.ay oldu evet anamedin o özelligini bende sevmedim eşim poliss emekli sandgı diye geciyo ama hiç farketmiyo ikili teste 80 tl ödedik ve aynı gün 20 de muayene parası dedik kuzumuzun canı soalsun hani bide denizhan hocanın katkısı oldu bana bebişim olmasında bırakmak istemedim yoksa bi subay eşi arkadasımda gözde kışlaya gidiyo orasıda 50 tl alıyomus ikiliye benim şimdi ayrıntılı ultrasyonum var ve yine 80 tl temmuz annelerine bi yazdım kızlar bombaya tuttular beni:53: :9: :9: niye mi? melikecim biz 160 260 bilmem neye gidiyoz diyince bende pişman oldugum yazdıgıma iyimii :32: :1: :27:

Son düzenleme:
naber nasılsın bitanemm :29: :38:

otur kusum bende ayın 5.de gidicem adanaya eşim il dışına emniyetin yapmış oldugu bi kursa gidicek çokta özledim valla allah basımızdan eksik etmesin güzel annelerimizi inşşşşş :29: :38: :69:
bizde iyiyiz çok şükür bitanem benimm bizde seni kocaman öpüyoruz gercekten iyi olmana çok sevindim evet aksam kar yagdı çok güzeldiiiii :66: :29: :48: :54:

ohh annecinde ne sevinir şimdi :) sana güzel güzel yemekler yapar da kilo almadan gelmezsin :)

ayy canım melikem umarım bende en yakın zamanda hamile olurum.. çok istiyoruz bebek.. hele eşimm bebişimizin yolunu gözlüyor..

bu arada senin adınada çok sevindim fatma... tebrik ederim.. ALLAHIM sagsalım kucagına aldırsın AMİN.. dua et bana.. hamilelerin duaları kabul olurmuş :)

ohh annecinde ne sevinir şimdi :) sana güzel güzel yemekler yapar da kilo almadan gelmezsin :)

evet burcucumm üzüntüden yiyebilirsem bakalım eşimden 15 gün nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum ilk defa böle olucak evlendigimizden beri her yere beraber gittik o uzakta ben uzakta inanki aglıyorum alışamadım hala saglık olsun kuzum ne diyim oglumla dayanarız inşşş :5: :43: :43:

ayy canım melikem umarım bende en yakın zamanda hamile olurum.. çok istiyoruz bebek.. hele eşimm bebişimizin yolunu gözlüyor..

bu arada senin adınada çok sevindim fatma... tebrik ederim.. ALLAHIM sagsalım kucagına aldırsın AMİN.. dua et bana.. hamilelerin duaları kabul olurmuş :)

inşşşşş bitanem benimm inşşşş dualarım hep seninleee rabbim tez zamanda sana da hayırlısıyla güzel bir evlat nasip etsin inşşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

Son düzenleme:
inşşşşş bitanem benimm inşşşş dualarım hep seninleee rabbim tez zamanda sana da hayırlısıyla güzel bir evlat nasip etsin inşşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :38:[/QUOTE .!.:

kocaman bir AMİİİİİİİİN diorum canım...... inş..... ahh ahhh....

selamlar bugün gittim ikili tarama testi için 81 lira aldı gözde hastanesi.ense kalınlığı 1.15 mm çıktı. kan tahlili bir hafta sonra. sen nerden öğrendin 50 lira diye melike. cinsiyetide erkekmiş. 12. haftada belli oldu. denizhan da 80 yapıyo. bende ora ucuz diye gitmiştim. blue fugi allah en yakın zamanda sanada nasip eder inşallah sağlıklı ve sıhhatle.

selamlar bugün gittim ikili tarama testi için 81 lira aldı gözde hastanesi.ense kalınlığı 1.15 mm çıktı. kan tahlili bir hafta sonra. sen nerden öğrendin 50 lira diye melike. cinsiyetide erkekmiş. 12. haftada belli oldu. denizhan da 80 yapıyo. bende ora ucuz diye gitmiştim. blue fugi allah en yakın zamanda sanada nasip eder inşallah sağlıklı ve sıhhatle.

aminnnn kuzum aminnn olur sen hiç stres yapmaa hep olucak ve gelecek die düşün emi fıstıgım benimm :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :69:

fatma çok tşkler.. hayırlısı bakalım....

melikem canmm beniim... içimi ferah tutmaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak... elma şekerim :)

gözün aydın tatlım benimm :nazar: :emir_bebek: sende bizdensin yanii gelecegin en seker kayınvalidelerinden :37: :9: :9:
evet canım ama ben muayene+ikili test ücreti ödemiştim biliyodum o gün oldugunu ikilinin ama sanırım prosödür geregi öle oldu önce muayene oldum sonra ikili test için kan vermiştim bi subay eşi arkadaşım var onla aynı hamileyiz o sölemişti balımm neyse kuzularımızın canı saolsun ahanda şimdi yine 80 tl gidicek ayrıntılı ultrasyona ama bu defa direk ayrıntılıya geldik dicem öle ödücem parayı aslında bize göre fazla geliyo ama ben temmuz anneleri topigindeki arkadaslarıma söledigimde öp basına koy melikecim biz 250 260 180 a felan gidioz dediler hıhh böle kaldım şükrettim vallaa :53: :9: :9:

fatma çok tşkler.. hayırlısı bakalım....

melikem canmm beniim... içimi ferah tutmaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak... elma şekerim :)

inşş kuzucumm hep böle ol hiç bi zaman ümidini yitirme olmazsa seni alırım bi gün döndügümde denizhan hocama götürürüm rica ederim tekrar bi bakar nolcek sanki yeterki kuzusun gelsin seninde saglıcaklaa :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

teşekkür ederim melike ve blue fugi. biz yeni evli olduğumuz için hala borçlarımız devam ediyo o yüzden zor geliyo maddi açıdan. bende çalışıyorum ama iki memur maaşı ile anca geçiniyoruz borçlarımız hayırlısıyla biterse feda olsun tabi bebeğimize. inşallah tatlı kayınvalide oluruz:))))

teşekkür ederim melike ve blue fugi. biz yeni evli olduğumuz için hala borçlarımız devam ediyo o yüzden zor geliyo maddi açıdan. bende çalışıyorum ama iki memur maaşı ile anca geçiniyoruz borçlarımız hayırlısıyla biterse feda olsun tabi bebeğimize. inşallah tatlı kayınvalide oluruz:))))

rica ederim bitanem benimmm aynen canım bende temmuz 2009 da evlendim tek maaşız ama buna sükür ve ben de evlenince işten cıkmak zorunda kaldım özel bi bankada calışıyodum ama şuanda evdeyim nasip ederse rabbim bebek dogsun büyüsün biraz da polislik sınavına felan basvuru yapmayı düşünüom eşim polis oldugu için ikimiz için çok ii olur düşüncesindeyiz devlet olsun özel olmasın istiyoruz ama olmazsa tekrar bankacılık sınavlarına hazırlanırım yasım daha genc hakkımızda hayırlsıı olsun siz hangi kurumdasınız canım :29: :38: :69:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu

meraklı misafir birine mi bakmıştınnnnnnn :53: :60: :60: :60:

Back