Malatya'da ki gurbetçiler...

melike göbüşün büyüdümü nasıl gidiyor

evet ablacımm bu ay cıkmaya basladı allahtan sadece göbüşüm alıyoo inşş böle devam ederiz 3 kilo almısım simdiye kadar çok güzel gidiyom dikkat ediyom herseyi homini gırtlak yapmıom tadına bakmam kafi oluyo ahh ahh bide dogsaydı yakışıklı paşamm sende görürsün inşş canımsın sen napıyon nasılsınn

Son düzenleme:
slm tatlım benim nerelerdesin nasılsın kuzum moralin nasıl oldu evet yhaa maşallah bardaktan boşalır gibi yagıyo ben severim yagmuru

mrb canım anacımla oturuyom ne yapiyim, sağol bitanem biraz daha iyiyim. en azından geceleri uyuyabiliyorum ..gecede kar atıştırdı iyi oldu ama sabah kalktım eser kalmamışş

sen nasılsın bitanem bebişin nasıl, ikinizide öpüyorum

h.bulduk tatlışımm:80:

naber nasılsın bitanemm

otur kusum bende ayın 5.de gidicem adanaya eşim il dışına emniyetin yapmış oldugu bi kursa gidicek çokta özledim valla allah basımızdan eksik etmesin güzel annelerimizi inşşşşş
bizde iyiyiz çok şükür bitanem benimm bizde seni kocaman öpüyoruz gercekten iyi olmana çok sevindim evet aksam kar yagdı çok güzeldiiiii

melikeciğim çok sevindim forumda olduğuna yakışıklı paşan seni seviyor
adanada ne kadar kalacan anneciğinde sevinir sağ selim gider gelirsin inşallah
ikinizide öpüyorum

h.geldin bitanem.. yaa ben bugün özel atamıyorum sana.. mesajına cevap atacaktım olmuor.. aöf ile ilgili yazmıstım.. 100 mesajım olmadıgı ıcınmıs.. ee dün nasıl attım pekı :) anlamadım gıttı yaaaa

melikeciğim çok sevindim forumda olduğuna yakışıklı paşan seni seviyor
adanada ne kadar kalacan anneciğinde sevinir sağ selim gider gelirsin inşallah
ikinizide öpüyorum

çok şükür ablacımm naber nasılsınn hiç denk geleemiyoruz bu aralar yogunum ayın 5.de gidicem sanırım eşimde 6 .sında ucakla gidicek beni bi gün önce yollucak öle konusmuştuk ayın 18-yada 20 si dönücez inşş hiç sorma annem dört gözle bekliyo bende onu cok özledim yaa allah basımızdan eksik etmesin annelerimizi inşş bizde seni çok öptükk canımsınnn

Günaydıınnlaaaarrr......
nbr? nasılsınz arkadaşlar ?? :119:

günaydın tatlım benim iyiyiz çok şükür sen napıon nasılsınn

sende hg kuzusum önemli deil bitanem benimm sonra atarsın inşş sekercim naber nasılsın

tşkler kuzuşumm iim bende... kahvaltı yapacaktım şimdi.. sonrada dışarı çıkıcam :) hava kapalı ama olsun çıkacam bunaldım evde yaa.. bu arada ders çalısmayı ıhmal etme bak az kaldı canm benım... sen napıon ?? bebişin nasıl?? öp afacanı yerime :):) elini öp göbüşüne koy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…