Malatya'da ki gurbetçiler...

elma şekerleri nasılsınızzzz bakalııımmmm...

slm tatlım benim iyiyiz canım cok şükür sen napıyosun nasılsınn

iyi akşamlar olsun bendende, toprak kokanlarım :)

napıyon bacım, sana güzel haberlerim var, şükürüler olsun :) anlarsın ya

burcuuuu sahi mi diyosunnn işte buuu yaaaaa bakkk ben demiştimm sanaaaaa harikasınnnnnn balım benimmmmm çok öpüyorum seniiiii anlarsınn yaaaaaaaaa

ii geceler ablacımm ayyy cok mutlu oldum benn yaaaaa

naberrrrr fıstıgım benimmmm
ayy eşim sabah göreve giderken beni öperken bi uyandımm daha uyuyamadım sabahın kör saatinde kalktıkk hiç sorma napalım babamızın canı soalsunnn

ooyy oyy kıyamam ben sana :)) bende eşimi işe yolladm hemen uyudum arkasından walla uykum coktu.. ancak kalktım.. ayy bugun temızlık yapıcam neysekı evim temiz öle dip bucak olmuycak.. zaten belimde agrıor.. sende ders çalış kuzuşuummm... hıı bu arada bebişide öpp yerime annesi :)

olur bebişimm öglen baslarımm şimdi eccik işlerim var bebegemmm bizde ogluşumda seniii kocaman öpüyooo güzeller güzeli teyzosuuu
ahh ahhh hemenceceik saglıcakla dogsaydı severdik bacımm

ii gecelerrr güzellerrr anca gelebildik gezmeden 3 poliss eşi bi araya gelince vakit nasıl gecti hiç anlamadıkkk süperrrrdiii yaaa

melike ne kadar kaldı bebişimizin gelmesine
ikinizide öpüyorum kıs oğlanı şimdiden şımarttın

5 bitti cok şükür ablacımm temmuzda gelicek yakışıklı paşamızzzzz
şımartmazmıyızz ooo bizim canımızz rabbim herkese yasatsın inşş bu güzel duyuguyu yaaaaa

slmmmm can kızlar... canım bugün misafirim vardı gelemedım foruma. bi sabah ugradım okadar. öptümm.. muckkss baş başşş..:79:

slmmmm can kızlar... canım bugün misafirim vardı gelemedım foruma. bi sabah ugradım okadar. öptümm.. muckkss baş başşş..:79:

hımmm ne güzel gecmiştir günün desene kuzusumm benimm
benimde yarın sabah doktor kontrolum var dualarını esirgeme bizden güzel teyzesiiii inşş kuzusumun saglıgı sıhhati herseyi yerindedir çok heyecanlanlıyımm yaaa ayrıntlı ultrasyona giricez rabbimin izniyle inşşş sekercimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…