• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

elma şekerleri nasılsınızzzz bakalııımmmm...

slm tatlım benim iyiyiz canım cok şükür sen napıyosun nasılsınn :29::38: :69:

iyi akşamlar olsun bendende, toprak kokanlarım :)

napıyon bacım, sana güzel haberlerim var, şükürüler olsun :) anlarsın ya :46: :46: :46:

burcuuuu sahi mi diyosunnn işte buuu yaaaaa bakkk ben demiştimm sanaaaaa harikasınnnnnn balım benimmmmm çok öpüyorum seniiiii anlarsınn yaaaaaaaaa :30: :65: :66: :38: :69: :46:

ii geceler ablacımm ayyy cok mutlu oldum benn yaaaaa:66: :66: :66:

naberrrrr fıstıgım benimmmm :7:
ayy eşim sabah göreve giderken beni öperken bi uyandımm daha uyuyamadım sabahın kör saatinde kalktıkk hiç sorma napalım babamızın canı soalsunnn :1: :29: :38: :69:

ooyy oyy kıyamam ben sana :)) bende eşimi işe yolladm hemen uyudum arkasından walla uykum coktu.. ancak kalktım.. ayy bugun temızlık yapıcam neysekı evim temiz öle dip bucak olmuycak.. zaten belimde agrıor.. sende ders çalış kuzuşuummm... hıı bu arada bebişide öpp yerime annesi :)

ooyy oyy kıyamam ben sana :)) bende eşimi işe yolladm hemen uyudum arkasından walla uykum coktu.. ancak kalktım.. ayy bugun temızlık yapıcam neysekı evim temiz öle dip bucak olmuycak.. zaten belimde agrıor.. sende ders çalış kuzuşuummm... hıı bu arada bebişide öpp yerime annesi :)

olur bebişimm öglen baslarımm şimdi eccik işlerim var bebegemmm bizde ogluşumda seniii kocaman öpüyooo güzeller güzeli teyzosuuu :29: :nazar: :emir_bebek: :38:
ahh ahhh hemenceceik saglıcakla dogsaydı severdik bacımm :59:

ii gecelerrr güzellerrr :3: anca gelebildik gezmeden 3 poliss eşi bi araya gelince vakit nasıl gecti hiç anlamadıkkk :1: süperrrrdiii yaaa :nazar: :29: :38: :66:

melike ne kadar kaldı bebişimizin gelmesine
ikinizide öpüyorum kıs oğlanı şimdiden şımarttın :emir_bebek: :nazar:

5 bitti cok şükür ablacımm temmuzda gelicek yakışıklı paşamızzzzz :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
şımartmazmıyızz ooo bizim canımızz rabbim herkese yasatsın inşş bu güzel duyuguyu yaaaaa :5: :69: :16:

slmmmm can kızlar... canım bugün misafirim vardı gelemedım foruma. bi sabah ugradım okadar. öptümm.. muckkss baş başşş..:79:

slmmmm can kızlar... canım bugün misafirim vardı gelemedım foruma. bi sabah ugradım okadar. öptümm.. muckkss baş başşş..:79:

hımmm ne güzel gecmiştir günün desene kuzusumm benimm :7:
benimde yarın sabah doktor kontrolum var dualarını esirgeme bizden güzel teyzesiiii inşş kuzusumun saglıgı sıhhati herseyi yerindedir çok heyecanlanlıyımm yaaa ayrıntlı ultrasyona giricez rabbimin izniyle inşşş sekercimm:29: :nazar: :emir_bebek: :38:

Back