- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
tşkler kuzuşumm iim bende... kahvaltı yapacaktım şimdi.. sonrada dışarı çıkıcam :) hava kapalı ama olsun çıkacam bunaldım evde yaa.. bu arada ders çalısmayı ıhmal etme bak az kaldı canm benım... sen napıon ?? bebişin nasıl?? öp afacanı yerime :):) elini öp göbüşüne koy :)
sana güveniyorum bu yıl geçicen :) bebişin uğurun olsun.. bir sorun olursa bana da sorabilirsin.. biraz kitap karıştırırım senin için :) kendine çok ii bak canım benim... çok öptüm..
merhaba melike ecesu mailin gelmemiş sanada özel mesaj atılamıyo. burdan ulaşayım dedim. aslında denizhan beye gittim ilgileniyor ve sıcak biri ama oda baya yoğun. ben çıkmadan başka biri daha içeri giriyo ve insan ne soracağını unutuyo. übeyt akçine de gittim. daha karar veremedim. birde anamedin devletle anlaşması yok ama gözdenin var. ikili tarama testi yaptıracam ama dün tel açtım hafta sonu veremiyoruz dedi. sen kaç aylık hamilesin.
naber nasılsın bitanemm
otur kusum bende ayın 5.de gidicem adanaya eşim il dışına emniyetin yapmış oldugu bi kursa gidicek çokta özledim valla allah basımızdan eksik etmesin güzel annelerimizi inşşşşş
bizde iyiyiz çok şükür bitanem benimm bizde seni kocaman öpüyoruz gercekten iyi olmana çok sevindim evet aksam kar yagdı çok güzeldiiiii
ohh annecinde ne sevinir şimdi :) sana güzel güzel yemekler yapar da kilo almadan gelmezsin :)
ayy canım melikem umarım bende en yakın zamanda hamile olurum.. çok istiyoruz bebek.. hele eşimm bebişimizin yolunu gözlüyor..
bu arada senin adınada çok sevindim fatma... tebrik ederim.. ALLAHIM sagsalım kucagına aldırsın AMİN.. dua et bana.. hamilelerin duaları kabul olurmuş :)
inşşşşş bitanem benimm inşşşş dualarım hep seninleee rabbim tez zamanda sana da hayırlısıyla güzel bir evlat nasip etsin inşşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :38:[/QUOTE .!.:
kocaman bir AMİİİİİİİİN diorum canım...... inş..... ahh ahhh....
kocaman bir AMİİİİİİİİN diorum canım...... inş..... ahh ahhh....
selamlar bugün gittim ikili tarama testi için 81 lira aldı gözde hastanesi.ense kalınlığı 1.15 mm çıktı. kan tahlili bir hafta sonra. sen nerden öğrendin 50 lira diye melike. cinsiyetide erkekmiş. 12. haftada belli oldu. denizhan da 80 yapıyo. bende ora ucuz diye gitmiştim. blue fugi allah en yakın zamanda sanada nasip eder inşallah sağlıklı ve sıhhatle.
aminnnn kuzum aminnn olur sen hiç stres yapmaa hep olucak ve gelecek die düşün emi fıstıgım benimm
selamlar bugün gittim ikili tarama testi için 81 lira aldı gözde hastanesi.ense kalınlığı 1.15 mm çıktı. kan tahlili bir hafta sonra. sen nerden öğrendin 50 lira diye melike. cinsiyetide erkekmiş. 12. haftada belli oldu. denizhan da 80 yapıyo. bende ora ucuz diye gitmiştim. blue fugi allah en yakın zamanda sanada nasip eder inşallah sağlıklı ve sıhhatle.
fatma çok tşkler.. hayırlısı bakalım....
melikem canmm beniim... içimi ferah tutmaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak... elma şekerim :)
teşekkür ederim melike ve blue fugi. biz yeni evli olduğumuz için hala borçlarımız devam ediyo o yüzden zor geliyo maddi açıdan. bende çalışıyorum ama iki memur maaşı ile anca geçiniyoruz borçlarımız hayırlısıyla biterse feda olsun tabi bebeğimize. inşallah tatlı kayınvalide oluruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?