Malatya'da ki gurbetçiler...

biz ankaradayız,ankara dogumluyum ama aslen malatya tabi 3yıldır kütüğüm elazıga kaydı

ne güzel canım benim kuzenimde inönüde okudu rehber ögrt sonrada buralı bi ögretmenle evlendi ama enişte besyo mezunu oldugu için atanamıyodu oda subay oldu şimdi ankara keciörende oturuyolarrr ama bi kaç gün sonra kuzenim gelicek buraya gezmeye kayınıda pomemci oldu dügünü varmışşşolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

hemen bişey sorup kaçacam,ben elazığdayım da malatya da armine giyim var mı???

hoşgeldin canımmm gel niye kacıyosun sohbete katıl sendeee onu bizim bi polis eşi arkadas var canım yarın ona sorabilirsem yazayım sana olurmu o bilir 3 yıldır burdalarkaydirigubbakcemile5

hım...güzel ve değişik bir isim.
adıyla yaşasın...
amin canım,rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin
ne güzel canım benim kuzenimde inönüde okudu rehber ögrt sonrada buralı bi ögretmenle evlendi ama enişte besyo mezunu oldugu için atanamıyodu oda subay oldu şimdi ankara keciörende oturuyolarrr ama bi kaç gün sonra kuzenim gelicek buraya gezmeye kayınıda pomemci oldu dügünü varmışşşolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

keçiörenide inönüyüde iyi bilirim,benim eşim beden eğitimi mezunuydu şimdi polis zaten genelinin sonu pomem oluyor

yardımcı olursanız çok sevinirim valla,bayramın 2.günü görümcemin düğünü var onun için..kapalıyım bende varsa malatya ya gelecem alışverişe..sağolun haber bekliyorum sizdenopuyorumnanaktan

amin canım,rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin

keçiörenide inönüyüde iyi bilirim,benim eşim beden eğitimi mezunuydu şimdi polis zaten genelinin sonu pomem oluyor

yaaaaa ozaman kesşn tanıyodur canım eşin dur özelden yazayımmm hemen sana eşine sor kesin bilir sendemi burda okudun canım ne okudun kuzenimi sende tanırsın o haldeeekaydirigubbakcemile5

X