- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
hoşgeldinnnnn bidenemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hoşbuldum cnım naberr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnnnn bidenemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hoşbuldum cnım naberr
iyi diyelim iyi olsun kuzum yaa saclarını kestirdinmi fıstıgım biz artık burdayız ordakiler gruplaşmış bize etmedik hakaret bırakmadılar ama biri bişi yazsın yemin ettim yasal yoldan arıcam hakkımı yasalardan kimsenin haberi yok belli ki bizde temiz bir sayfa actık burayaaaa tekrardan hoşgeldin canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ne olmuş öle yaaaa diğer yerdee
evet kestirdim saçımı geldim gireyim dedim boşver yaa uğraşma konuşan konuşsun takma
çocukmuşuz derken ne oldu da öyle çocukluk olayı çıktı okudum ben anlayamadım
iyi ne olsun işte gittim kuaföre benden önce bir kadın varmış saç kestirdi 2 saat onun işinin bitmesini bekledik ablamla sonra benim kesime başladı 1 saatte benimki sürdü fön çekti çıktık geldik eve öyle rügar var ki burada
hayırlı olsun kızlar yeni topigimiz,yeni geldim şok oldumbilmiyorumkismile daha tam tanışamadan tartışma başlamış beni kimse görmedi neyse burda inş. tanışırız
hayırlı olsun kızlar yeni topigimiz,yeni geldim şok oldumbilmiyorumkismile daha tam tanışamadan tartışma başlamış beni kimse görmedi neyse burda inş. tanışırız
hoşgeldin cnım nasılsın....burada tanışalım bizdekaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar iyiyim,prensesimle ugraşıyorum:ecrin_bebek: bilgisayara oturmamı istemiyor şimdi bi yandanda onunla cebelleşiyorum
sağolun kızlar iyiyim,prensesimle ugraşıyorum:ecrin_bebek: bilgisayara oturmamı istemiyor şimdi bi yandanda onunla cebelleşiyorum