Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malatya çok cici çok şirin güzel bir yer bilmiyorum biz çok memnunuz.çok gelişmekte olan bir yer 5-6 senedir çok gelişti malatyamız. şuan fahri kayahanda oturuyorum ama ev aldık burdan çok yakında kendi evimize taşınacağız(malatyamız diyorum adeta malatyalı gibi olduk:))ben sana fahri kayahan bulvarını öneririm.tamammen sessiz kafanı dinleyebileceğin harika bir yer ve şu an malatyanın gözbebeği en güzel nezih semti.çarşı çok kalabalık bilmiyorum ben kalabalığı sevmiyorum binalar bitişik bitişik böyle .fahri kayahanda oturursan okul, market, hastanesi olsun ulaşım sorunu yok hepsi var hiç problem yaşamazsınçarşıyada yakın.malatyaya güzel değerlendirirsen herşeye sahip olabilirsin diğer şehirlere göre ekonomik bir yer .6-7 yıldır buradayız arabamızı aldık şimdide evimizi aldık tek maaşla.inşallah tayin yeriniz bura olur burhan polis arkadaşlarımız amasyaya tayin gitmişlerdi malatyanın yerini hiç biryer tutamaz çok özledil malatyayı burala hiç güzel değil diyorladı.umarım seni biraz bilgilendirebilmişimdir iyi günler
valla malatya çıkmaz sanmam ama eğer çıkarsa çok şanslısınız doğunun parisi malatya :)
Genelde polis eşleri eşlerinin durumundan dolayı Malatya' ya gidiyor. Ben polislere ve ailelerine hizmet vermek için gidiyorum. Nişanlım Malatya'da, acaba işime yaşamıma alışabilecek miyim?