Malatya///44

canım hemşehrililerim bende malatyalıyım..hemde saf kan sırnaşık şey herkesi çok Şeniz

minecim afiyet olsun...biz yiyemiyoruz sen yeee...bizim yerimizede yemeyi unutma canım...

walla asi prenses ben buda yemiyorum çünkü tadı yok kayısıların canım yaa... hasret kaldık kayısıyaa..

malatyalı değilim ama evlenip oraya gitmiştim.eşim orada görevliydi 4 senem orada geçti ilk defa doğuya gitmiştim lojmanlarda oturduk dönüşüm bayağı kötü olmuştu çok arkadaşım vardı hala anarım oraları kernek parkını kanal boyunu inönü çarşısını halini güzel günlerdi.a.s.

senağlama kaçgündür kendimi öldrüyorum bende malatyalıyım duyun artık helede sen bebiş malata gibi güzel memleket varmı acaba bakın gene aglarım ha senağlama

ohhh ne güzel hemşerilerim toplanmışŞeniz
muhabbet harika
ben nasıl olmuşta kaçırmışım bu güzel muhabbeti:çok üzgünüm:

büyük bi alışveriş merkezi acılacaktı onumu söylüyorsun malatyalım ahhh temmuzu bekliyorum su zaman gecmiyorkii
bi geleyim her kösesini didik didik edicem malatyamın

tamam iste şu eski sümerbank evlerinin oldugu yer ben buraya gelirken inşaat halindeydi malatyada değilim ama hergün haberleri takip ediyorum dede korkutun karsında büyük bi yer olması lazım ben calısırken yani malatyadayken oranın büyük bi alışveriş merkezi olacagını söylüyordu patron gezi alanları parklar havuzlar falan cok süpperr bi yer olcakmıs die duymustum

biz malatyalılar ille her yerde belli etcez kendimizi dimi:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar bende malatyalı sayılırım eşimden dolayı:asigim:

gerçekten güzel bir şehira.s

ayyyyy :asigim:
Malatyamın guzel hanımları burdaymıs ben kacırmısımsenağlama
yha kızlar hadı sohbete gelın bos bırakmayın mıtbagımızı sırnaşık şeysırnaşık şey
:teytey:sonunda bi malatyalı buldum ama keçmi kalmışım inşallah beni duyarsınız:1no2:

temmuz 10 da malatyadayım inş. ayyy nasıl özledim memleketimi varyaa anneme söledim kayısı cağlası göndersin bana orda olsaydım dalından koparır yerdim canım sıkılıyor şimdi tek basımayım evde acıktım ama iştahım yok orda olsam ckar gezerdim birine giderdim gurbet çok zor yaa

selam kızlar bende malatyalıyım ne mutlu banaki malatyalıyım :) malatya doğanşehir ilçesindeyim tüm malatyalılara slm :)

:

duymaz olur muyuz hıc canım benım :1hug:
ben her zaman ugruyom bu topıke ama kımsecıkler yok :çok üzgünüm:

a.s.sonunda biri bu garibi gören oldu malatya adını bile duymak yetiyo malatya gibi yer varmı acep:sm_cool:inşallah görüşürüz

merhabalar ben izmirliyim ama malatya geliniyim evleneli 10 yıl oldu ve tam 10 yıldır geliyorum malatyaya her geldiğimde birazdaha güzelleşmiş oluyor malatya ilk geldiğim gibi değil nebileyim daha sosyal daha modern oldu sanki dimi?seviyorum malatyayı aslında malatyalılarıda çok sıcakkanlı çok misafir perversiniz.izmirden hepinize selamlar kayısı güzelleri...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…