Malatya///44

selam malatyamin 4 4luk insanlari bende malatya dogma buyumeliyim malatyayi cok seviyorum ailem orda yasiyor firsat buldukca gelmeye calisiyorum hepinizi 4 4luk yureginizden opuyorum

bende eski eşimin tayini nedeniyle 5 yıl canım malatyada yaşadım çok sevdim toprağı,suyu,insanları,komşuluk ilişkileri harika.Beşkonaklarda oturdum türkiyemin en güzel şehirlerinden biri bence mişmiş parkı,pınarbaşı , horatayı hiç unutamam en güzel anılarımda MALATYA...

slm bende malatya ya gelin gidiyommmmm

selam malatyamin 4 4luk insanlari bende malatya dogma buyumeliyim malatyayi cok seviyorum ailem orda yasiyor firsat buldukca gelmeye calisiyorum hepinizi 4 4luk yureginizden opuyorum

bende eski eşimin tayini nedeniyle 5 yıl canım malatyada yaşadım çok sevdim toprağı,suyu,insanları,komşuluk ilişkileri harika.Beşkonaklarda oturdum türkiyemin en güzel şehirlerinden biri bence mişmiş parkı,pınarbaşı , horatayı hiç unutamam en güzel anılarımda MALATYA...

merhaba hemşerilerim
hoşgeldiniz a.s.
selda ne şanslısın güzel bir memlekete gelin gidiyorsun seveceğine eminimŞeniz
gülbahar o 4 4 lük güreğine sağlık sen benden daha iyisin ben hiç fırsat bulup gidemiyorumŞeniz
lale evet haklısın paylaşımın dostluğun devam ettiği bir şehir umarım hep böyle kalırŞeniz

ozumbus arkadas nerede kaliyorsun ki gidemiyorsun

gerçekten haklısın bu soruyu sormaktaa.s ama eşim egeli işimizde burda o yüzden gitme imkanım hiç olmadı:sm_confused:ailemde burda belki o yüzden gitme zorlaması olmadı ama yaş ilerledikçe memleket hasreti çoğalıyor şimdi nerde bir malatyalı görsem hemen sorular soruyor özlediğimi hissediyorum

sevgili bebiş ben malatyalıyım ve malatya da oturuyorum sen de öğretim görevlisi misin yoksa öğretmen mi. istanbul da mı yaşıyorsun ben tayin döneminde hiç istanbul yazmadım.

Öğretmenim,cevabı geç yazdım çünkü MEMLEKETİMDEYDİM.Ayrıca taşınma işlerimiz vardı.Hepiniz hoşgeldiniz...a.s.

bende malatyalıyım ailem izmirde ben eşimle istanbulda yaşıyoruz.memleketimi ve insanlarını çok seviyorum...:teytey:

canım memleketim malatyam:asigim:
oda doğdum büyüdüm ailem de orada.sık sık gitmeye çalışıyoruma.s
eşim konyalı ankarada yaşıyoruz
tüm hemşehrilerime ve aramıza katılan malatya gelinlerine selam olsun sevgilera.s.Şeniz

ben de malatyalıyım hemşolarım.
ama 2 yıldır osmaniyede yaşıyorum.
her tatilde, her fırsatta gitmeye çalışıyorum memleketime...

Bende Malatya'lıyım ve Malatyalı olmanın ayrıcalık olduğunu inanıyorum.Türkiye'nin en güzel illerinden biri benim memleketim......:nazar:

tüm zeki insanların büyük çoğunluğunun çıktığı ve türkiyeye çok sanatçı,bilim adamı,siyasetçi,eğtimci çıkaran malatyalılara sevgiler..malatyalıyım bende..yarı adanalı saılıyorum..ama napim toprak bu illaki çekior.....sengözlerimebaksanab

bende malatya hasreti cekiyorum ne kadar sikta gitsem bu istek bu arzu dinmek bilmiyor yureginizden opuldunuz

:nazar:a.s.artık imdat diye ağlamaya başlayacaktım yeniyim pek bişeyde bilmiyorum iki gün önce üye oldum arkadaşlar sağolsun o gün yardımcı oldular .bugün hiçbirini bulamadım benim beceiksizliğm .koyu bir malatya aşığıyım allahım burdan ayırmasın .zümrüt44 nerdesin haydi malatyalılar:nazar:

arkadşalr bn şuan eşimn işi dolayısıyla d.bakırda bulunuyorum ama adana da yaşıyorum şuan adanadayım ama aslen malatya / DARENDELİYİM gurur duyuyorum bunnlada herkese selamlar

not:azkarşık oldu ama k.bakmayın

merhaba hemşerilerim bende malatyalıyım eşimin işi yüzünden muştayım su an nasl özlüyorum anlatamam memleketim başka yaaa 6 ay oldu buraya geleli haziranı iple çekiyorum memleketime kavusayım

X