Malatya///44

:1no2:gene ben biri bedduamı etti yoksa hemşolar bi araya geleye diye çabuk töbe desinler

en son gene ben ziyaret etmişim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar benim bildiğim malatyalılar birbirlerine bağlıdır hani nerdesiniz :çok üzgünüm:

a.s.gene ben nerelerdesiniz sabırla beklemeye devam ediyorum inşallah görüşeceza.s.

Şenizbugün malatya yağmurlu çok güzel yağıyo çok severimde:dance:malatya dışındakilere anlatıyorum burdakiler zaten biliyolar kirazlar oldu festivalerimiz başlıyo önce kiraz sonra kayısı :icecream:ziyaret ederseniz tabi yazıyı görürsünüz garibim malatya tek başına kalmış haden malatyalılar :teytey:

aaa ne güzel ya yeşilyurtta olmuştu gitmiştik kiraz festivaline kenan ışık falan gelmşti heyy heyy:a015:

Merhaba bende malatyaliyim,yani anne baba orali ben sadece tatillerde oradaydim.Ama topragimi cok seviyorum.Ahh bu aralar kaysida oldu.Neyse 1 ayim kaldi türkiyeye gelmeme.Bol bol kaysi tüketecegim.Tabii ama fazla abartmamak lazim.sırnaşık şey

:1no2:ama hemşolar böyle olurmu niye hiç memleketinizi ziyaret etmiyonuz hep gerilerde kalıyo yoksam sevmiyonuzmu .benneyaptımki mine asla asla deme dilencii asiprenses malatyalım derinsu daha isim olarak hatırlayamadıklarım:uhm:nerdesiniza.s.

Dörtdörtlükdür (44) insanı,Yüreği güzel insanların olduğu memleketdir MALATYA. Güzelliklerini kayısıya,zekalarını B1vitaminin çk çk fazla olduğu bulgura borçludurlar.Uzun yıllardr gitmediğim Malatyaya kucak dolusu sevgiler..

burdayız hemşom burdayız a.s. valla iyce özletti bu topik malatyayı yazın gitsek mi napsakfisfisfis Şeniz

:teytey:malatya gene yağmurlu ama olsun genede çooooook güzel pes etmeden yazmaya devam edecem hemşolar toplanacaz Şenizdilenciiiii sağol canım tabiki gelin memleketinize a.s.

bende malatyalıyım...hemde orda doğdum..
safkanım yanii....özledim ama kimsemiz yok ki malatyaya gidek

işte geldim burdayımmmm
günlerdr pek giremiyorum nete gezmeye daldımm az kaldı bu ayın sonunda ordayım inşallahh kayısılarım geldi kiraz yemeye gelicem bu defa
nasıl özledim anlatamam ben o kadar memleketçi biriyimki aslında
bide şeyi soracaktım ya bu anotolia kadın doğum hast. varya fuzulideki orda 4d ultrason varmı ya varsa burada girmicem gelince orda gireyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…