Malatya///44

:uhm:bişey soracam çoğu ilin önünde yıldızlar var malatyanın önünde yok bilen varsa banada söylermi lütfeeeeeeeeen aglarım hasenağlama

:uhm:bişey soracam çoğu ilin önünde yıldızlar var malatyanın önünde yok bilen varsa banada söylermi lütfeeeeeeeeen aglarım hasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende malatyalım ben memleketimi çok seviyorum şimdi elazığda oturuyorum arası 1 saat zaten malatya il elazığın benim bütün akrabam orda ben orda doğmamışım ama annem babam oralı dolayısıyla ben malatyalıyım

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı özlemişim valla hemşerilerimi.....Umarım herkes iyidir......Tüm Malatyalılara burdan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.....

Malatyalı değilim ama malatyada ünv'yi okudum.yani benim ikinci memleketim.benim de burnumda tütüyor gezmeye gelcem inşallah bigün tekrar

:uhm:bişey soracam çoğu ilin önünde yıldızlar var malatyanın önünde yok bilen varsa banada söylermi lütfeeeeeeeeen aglarım hasenağlama

soruna cevap vereyim hemde yıldızlardan koyayım hemşerim sen üzülme yeterki:1hug:
değerlendirme yazan yer varya oradan konuyu değerlendirebiliyorsun ne kadar vermek istersen okadar yıldız olur
şu an artık bakarsan değerlendirme yaptığım için artık yıldız var
anlatamadığım birşey varsa tekrar yazabilirima.s

a.s.sağol canım gerçek çok üzülmüştüm nasıl yaplıyo bilmediğim için yapamaıştım sağol hemşerim:dance:

a.s.sağol canım gerçek çok üzülmüştüm nasıl yaplıyo bilmediğim için yapamaıştım sağol hemşerim:dance:

ne demek canım rica ederim başka yapabileceğim birşey olursa yarın buralardayım yineyerimseniben
şimdi kızlarım anne gel artık diye isyanda
hepinize hoş sohbetler diliyorumŞeniz

a.s.selam hemşolar nasılsınız canlarım burayı daha fazla ziyaret edelim hadi malatyalılar:teytey::teytey::teytey:vala kızlar öbür taraflarada göz attımda en az bizim il ziyaret ediliyo bakın gene ağlayım ha senağlamasenağlamasenağlama

evet en az biz giriyoruz ama sanırım herkes yoğun çalışıyor bu aralar yada girmeye vakit olmuyora.s
buda malatyalıların çok yoğun tempolu olduklarını göstermezmijeyyar

:a015:gene bir sorunum var bizim memleket niye ana listeden çıkmış altta duruyo ben ne yapılır bilmiyorumki yapayım :uhm:bana gülmeyin emi yavaş yavaş öğrenecem:sm_confused:malatyalım sağol yetişmissin a.s.

bi uğrarayayım dedim azıcık sohbet edeyim ama kimseler yok nerdesiniz kıslarrrrrrrrr
huuuuuuuuuuuu

a.smerhabalar nasılsınız kızlar bi türlü bi araya gelemedik yada ben rastlamadım umarım en kısa zamanda hemşolar bi sohbet ederiza.s.

:1hug:kızlar şu gülücükler bile bi araya geldide biz hemşeriler gelemedik:1hug:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende geldim bendeeee:)) anne tarafı malatyalı bi sürede yaşadım orda.çırmıhtılıyız biz) herkese selamlar

yine kimse yok ya ay biz niye hiç biraraya gelemiyoruz bi sohbet edemedik içimde kaldı vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…