selam hoşgeldina.s.slmm bende geldim arkadaşlar bende malatyalıyım ve malatyayı çok seviyorummmmmmmm
hoşgeldin a.s.Ben de Mlatyalyim gururluyum
Selam hemşerilerim.. bende Malatyalıyım.istanbulda oturuyorum ama bütün ailem orda ..dolayısıyla bir yarım orda.. iki ay oldu memlektten geleli ama ben çok özledim herşeyini..annemi,babamı,kardeşlerimi,akrabalarımı,havasını ,suyunu,yemeklerini,insanlarını............herşeyini özledim işte...Orda oturan arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum ..kıymetini bilin memleketinizin...
selam kızlar bende geldim
malatya malatya bulumaz eşin .......kesinlikle katılıyorum buna
bende malatyalıyım ama uzun yıllardan beri izmirde yaşıyorum
ama sizlerle burda buluşmak çok güzelllllllllllllllll
kimse yokmu
meraba özümbüş
evet izmirde olupda hemşerimi bulmak çok güzel
sen izmirin neresindesin canım
selam toprakavin a.s.selam özümbüşüm
ben sarnıçda oturuyorum
ama ömrümün çoğu konakda geçiyor
burada belediyede çalışıyorum
sen çalışıyormusun
merkezde bizim mağazamız var sen hiç gidebiliyomusun ben evlendim evleneli hiç gidemedim:çok üzgünüm: eşim egeli çünküslm
ben malatyanın merkezindenim canım
ben de alüminyum doğrama ve panjur işi yapıyorum eşimle ortağım işyerimde burda yeşilyurttaben belediyede çalışıyorum
sen ne iş yapıyorsun
işyerinde yeşilyurttamı
bu arada bir daha sarnıça gelirsen beklerim
Hoşbulduk özümbüş...Hoşbulduk canım hemşerim...Nihayet biri gördü beni bu sayfada ya...
Slm
Ben Her Sene Gitmeye çalişiyorum Ama Bu Sene Gidemedim
Benimde Eşim Egeli O Yüzden Artik Eskisi Gibi Sik Gidemeyecem Galiba
Kismet Artik
Mutlaka Sarniça Gelirsen Beklerim Canim Evimin Yeri çok Kolay Cumhuriyet Meydanina Cepheli Beklerim
Eğer Yolum Düşerse Iş Yerinde Seni Ziyarete Gelirim Inşallah
SELAM SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM KONULARI KARIŞTIRIYORDUM BU SİTEYE HENÜZ BİRKAÇ GÜN OLDU ÜYE OLALI.ÇOK GÜZEL BİR SİTE GERÇEKTEN HERŞEYİ BULABİLİYORSUN .YENİ DOSTLUKLARA BURDAN BİR GÖZ KIRPALIM BAKALIM yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
bu yıl malatyaya giden varmı veya orda yaşayanlar hava nasıl orda yeşillikler hala aynımı kayısı kokuları buram buram kokuyormu hala çok özledim yaaa valla burnumda tütüyor iş güç gidemiyom çoktandır
sevgili hicran ben bu sene nasipse gideceğim malatya'ya hakikatten de buram buram kokuyordur dimi....
bende eşimde malatyalıyız ama istanbulda yaşıyoruz canım. yalnız değilsin yani malatyamızı unutmuş değiliz :)
Merhaba ...
Konu çok eskide kalmış ama ben yeni kayıt oldum ve aslen MALATYA'lıyım.
Bebiş sen niye canını sıktınki biz Malatya'lılar özeliz ve heryerdeyiz. Sana cevap veremesekte ...
sevgili bebiş ben malatyalıyım ve malatya da oturuyorum sen de öğretim görevlisi misin yoksa öğretmen mi. istanbul da mı yaşıyorsun ben tayin döneminde hiç istanbul yazmadım.
merhaba hemşerilerim Şenizslm arkadaslar benımkı sızınkılerın tam tersı bende ıstanbulluyum esım malatyalı oldugu ıcın buradayız ailem istda((((yer degıstırsek olmazmı:)))herkese alıstıgı yer guzel gelırmıs ama yınede malatyadan memnunum guzel bı sehır...