Malatya///44

slmm bende geldim arkadaşlar bende malatyalıyım ve malatyayı çok seviyorummmmmmmm
selam hoşgeldina.s.
Ben de Mlatyalyim gururluyum
hoşgeldin a.s.

selam hoşgeldina.s.

selam kızlar bende geldim
malatya malatya bulumaz eşin .......kesinlikle katılıyorum buna
bende malatyalıyım ama uzun yıllardan beri izmirde yaşıyorum
ama sizlerle burda buluşmak çok güzelllllllllllllllll

selam hoşgeldin a.s.bende izmirdeyim ne güzel izmirde bir hemşerim var:teytey:

selam özümbüşüm
ben sarnıçda oturuyorum
ama ömrümün çoğu konakda geçiyor
burada belediyede çalışıyorum
selam toprakavin a.s.
sarnıç çok güzel bir alan biz oraya geceleri pikniğe geliyoruz hep
sen çalışıyormusun

evet çalışıyorum ve çalışmayı çok seviyorum:teytey:
ama kendi işimde çalışıyorum:asigim:
buralara yolun düşerse beklerim bir kahvemi içmeye:1hug:

toprakavin malatyanın nersindensin:uhm:
ben yeşilyurttanım
izmirdede yeşilyurtta oturuyorumjeyyar:Roflol:

slm
ben malatyanın merkezindenim canım
merkezde bizim mağazamız var sen hiç gidebiliyomusun ben evlendim evleneli hiç gidemedim:çok üzgünüm: eşim egeli çünkü

ben belediyede çalışıyorum
sen ne iş yapıyorsun
işyerinde yeşilyurttamı
ben de alüminyum doğrama ve panjur işi yapıyorum eşimle ortağım işyerimde burda yeşilyurtta

bu arada bir daha sarnıça gelirsen beklerim

gece geç geliyoruz piknik için ama birgün gündüz gelirsem yerini öğrenip tanışmak isterim hemşerimle:1hug:

ayrıca ÖZÜMBÜŞ ü tıkla bilgileri görceksin orda

Hoşbulduk özümbüş...Hoşbulduk canım hemşerim...Nihayet biri gördü beni bu sayfada ya...

Hoşbulduk özümbüş...Hoşbulduk canım hemşerim...Nihayet biri gördü beni bu sayfada ya...

merhaba canım ben hemen gördüm ve cevapladım ama sen pek gelmiyorsun buraya galibaben hasretle bir memleketlimke tanışcam diye hemen hemen hergün bakıyorum sizleri bulduğuma ve tanıştığıma çok memnun oluyorumŞeniz:1hug:

ooo çok güzel sen gidip hasret giderebiliyormuşun sevindim senin adına
gelirsem mutlaka uğrarım senide beklerim gelirsen çok memnun olurum
sen konak bel. sindemisin:uhm:

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

SELAM SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM KONULARI KARIŞTIRIYORDUM BU SİTEYE HENÜZ BİRKAÇ GÜN OLDU ÜYE OLALI.ÇOK GÜZEL BİR SİTE GERÇEKTEN HERŞEYİ BULABİLİYORSUN .YENİ DOSTLUKLARA BURDAN BİR GÖZ KIRPALIM BAKALIM yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

merhaba hicran75a.s.
ne güzel hergeçen gün artıyor hemşerilerimin sayısı :1hug:
umarım umduğun güzel dostlukları bulursun her sayfada ayrı bir güzellik var burda:1hug:

bu yıl malatyaya giden varmı veya orda yaşayanlar hava nasıl orda yeşillikler hala aynımı kayısı kokuları buram buram kokuyormu hala çok özledim yaaa valla burnumda tütüyor iş güç gidemiyom çoktandır

sevgili hicran ben bu sene nasipse gideceğim malatya'ya hakikatten de buram buram kokuyordur dimi....

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

sevgili hicran ben bu sene nasipse gideceğim malatya'ya hakikatten de buram buram kokuyordur dimi....

giderken benide alın çok özledim ama gidemiyorum:çok üzgünüm:
kayısımız- pınarlarımız-doğamız nasıl tütmesin burnumuzda:1hug:

bende eşimde malatyalıyız ama istanbulda yaşıyoruz canım. yalnız değilsin yani malatyamızı unutmuş değiliz :)

Merhaba ...
Konu çok eskide kalmış ama ben yeni kayıt oldum ve aslen MALATYA'lıyım.
Bebiş sen niye canını sıktınki biz Malatya'lılar özeliz ve heryerdeyiz. Sana cevap veremesekte ...

sevgili bebiş ben malatyalıyım ve malatya da oturuyorum sen de öğretim görevlisi misin yoksa öğretmen mi. istanbul da mı yaşıyorsun ben tayin döneminde hiç istanbul yazmadım.

slm arkadaslar benımkı sızınkılerın tam tersı bende ıstanbulluyum esım malatyalı oldugu ıcın buradayız ailem istda((((yer degıstırsek olmazmı:)))herkese alıstıgı yer guzel gelırmıs ama yınede malatyadan memnunum guzel bı sehır...

bende eşimde malatyalıyız ama istanbulda yaşıyoruz canım. yalnız değilsin yani malatyamızı unutmuş değiliz :)

Merhaba ...
Konu çok eskide kalmış ama ben yeni kayıt oldum ve aslen MALATYA'lıyım.
Bebiş sen niye canını sıktınki biz Malatya'lılar özeliz ve heryerdeyiz. Sana cevap veremesekte ...

sevgili bebiş ben malatyalıyım ve malatya da oturuyorum sen de öğretim görevlisi misin yoksa öğretmen mi. istanbul da mı yaşıyorsun ben tayin döneminde hiç istanbul yazmadım.

merhaba hemşerilerim Şeniz
ne güzel buralarda sizi tanımak malatyada yaşayanlar şanslı ben izmir de yaşıyorum memleketimi çok özledim ama yıllardır gidemiyorum işim nedeniyle
benim yerime havasını bolbol teneffüs edin olurmu?
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…