- 16 Haziran 2007
- 533
- 2
- 39
bebiş ben buldun galiba ben malatyalıyım pütürge :)
Yaprak dökümü ve gülbahar hoş geldiniz.
umarım reyhan ve özcümbüşte bir an önce sigarayı bırakabilirler...klava:
sağol canımsın ben daha önce girmiştim oraya senin davetini görüp kabul ettimşimdi bi daha deniycem öpüyorum tekrar sağol özümbüş
özümbüş hemşerim nasılsın şu anda malatyadamıısn eger malatyadaysan görüşellim
aaaaaaaaaaaa yazıya bakın bişey anlamadım ben siz anladınızmı yani kısaca çok sevinmiştim ama burda degilmişsiniz sanırım neyse olsun hemşolar yazışalım bari
keşke malatyada olsaydınız yaaaaaa
sağol canım ya özümbüş gelmediler daha beklemek çok sıkıcı gelicekler ama bizimde temmuz 14 de düğün var izmirde dayımın kızı evleniyo bügün arayıp davet etti lütfen gelin diyo am kurslar falan var gelemiycez gelebilsek görüşürdük iyi olurdu senide görmüş olurduk
ya ahsen ablam nerdesin akşam yoktun senin tatlı sohbetinden mahrum etme bizi ağustosta malatyaya gelicezbi çayını içmeye geliriz o zaman msn yi kaydederiz tabi bizi davet edersen
sanırım sayfa hatası oldu özümbüş tabiki senin le tanışmak isterim ve
malatyaya geldiginizde mutlaka beklerim gülüm ben pek bilmiom özele mesaj yazmak acaba burdan msn yazsam olurmu bana cevap yazarsan sevinirim
geçmiş olsun özümbüş hayırdır neyin var şimdi nasılsın umarım önemli bişi yoktur
ya nerdesin özümbüş tahlil bekliyodun sen benim özele msn atsana ordan görüşelim ahsen verdi onunla görüşüyoruz canlı sohbettede yoksun hiç görmedim burdan olmuyo tamam
selam bayanlar nasılsınız form a girmeyeli baya oldu hemşerilerime bol bol selamm :)
Merhabalar herkese,ben geçen hafta memleketteydim ve bir hafta sonra kısmet olursa yine gidiyorum,yarın yola çıkıyorum önce Kayseri,sonra memleket...görüşmek dileklerimle...
merhaba hoşgelinnn hemşerimm hepimiz aynı sebeplerden bir yelere dağılmışız malesef görüşelimm:1hug:selam canım bende malatyalıyım ama 5yıldır bursadayım malum evlilik sebebiyle yoksa o canım memleket bırakılır mı?yiğidi öldür hakkını yeme demişler bursa da güzel şehir yeni üye oldum sayılır görüşürüz inşaallah canım öpüyorum selamlar...
merhaba hemşerimm sizler olduğunuz sürece yalnız olmayız inşallah:1hug:geldim hemşerim bende malatyalıyım.ve malatyada oturuyorum.bu siteyede yeni üye oldum.yanlız değilsin
merhaba arkadaşlar ben izmirliyim ama malatyada oturuyorum
merhaba hoşgelinnn hemşerimm hepimiz aynı sebeplerden bir yelere dağılmışız malesef görüşelimm:1hug:
merhaba hemşerimm sizler olduğunuz sürece yalnız olmayız inşallah:1hug:
sen izmirlisn benim memleketimdesin ben malatyalıyım senin memleketindeyimm:1hug:
merhaba hoşgelinnn hemşerimm hepimiz aynı sebeplerden bir yelere dağılmışız malesef görüşelimm:1hug:
a.s.sağol hemşerim sende hoşgeldin görüşelim de nasıl özel mesaj kaldırılmış msn veremiyoruz bilgi verirsen sevinirim canım:uhm::uhm::uhm: