Malatya///44

merhaba hemşerim yaprak dökümü hoşgeldin nasılsın? bende yeşilyutluyum

reyhan hayırdır görünmüyorsun inşallah tatildesindir kötü birşey yoktur umarım

birşeyin olmamasına çok sevindim. Kardeşlerin gelecekmiş ne mutlu sana bol bol hasret giderirsiniz, benim kardeşlerim burda izmirdeler anlayacağın hasretlik yok bende memleketim dışında

ayrıca msn kaydetmeyi sormuşsun bende herşeyi tam bilmiyorum ama ben ve diğer herkes ayarlar için ana sayfamızda kontrol paneli yazan bir yer var ordan yapıyoruz orası bize ait ayarlar bölümü
1 _ kontrol panelini tıkla
2 _ e-mail ve şifre bölümü yazan yeri tıkla
3 _ yeni şifre ve e-mail yazısını göreceksin e-mail yazan yere msn' adresini yaz onayla kaydetmiş oluyorsun adresini

ayrıca bunların diğer üyeler tarafından görünmesini istiyorsan profil ayarları yazan yerlerdeki onaylamalarıda yapmalısın anlaşılmayan bir yer olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
birde aynı yerde arkadaş davetleri bölümleri var beni orda göreceksin çünkü sana davetiye gönderdim kabuledersen arkadaş listemden anlarım yeri bulduğunu

Yaprak dökümü ve gülbahar hoş geldiniz.
umarım reyhan ve özcümbüşte bir an önce sigarayı bırakabilirler...klava:

en büyük düşmanım maalesef aynen reyhan gibi denemek isteyene hiç denemeyin diyorum bir iki üç derken bize benzemesin kimse içine daha bağımlı etmek için bağımlılık dozunu artırmışlar şimdi başlayan daha bağımlı olacak düşünen varsa lütfen başlamasın. Temennin için çok saol bırakmak isteyen herkese inşallah

sağol canımsın ben daha önce girmiştim oraya senin davetini görüp kabul ettimşimdi bi daha deniycem öpüyorum tekrar sağol özümbüş

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana öptüm görüşürüz:1hug:

özümbüş hemşerim nasılsın şu anda malatyadamıısn eger malatyadaysan görüşellim

merhaba hemşerim iyiyim sağol ya sen nasılsın? ben izmirde yaşıyorum
yıllar oldu gelmeyeli oralara birgün gelirsem mutlaka uğrarım:1hug:

biz anladık canım yorma kendini hüsran sonucu böyle oldu değilmi? ne yazıkki değiliz ama olsun gönlümüz hep orda sende ordasın artık bizi oraların havadislerini sen verirsin bizde hasret gideririz:teytey:

reyhan kardeşlerin geldimi geldilerse selamlarımı ilet lütfen

aaa çok iyi olurdu dayılar gaziemirde değilmi bende yeşilyurt tayım izmirin ama keşke gelebilsen görüşürdük :1hug:

ya ahsen ablam nerdesin akşam yoktun senin tatlı sohbetinden mahrum etme bizi ağustosta malatyaya gelicezbi çayını içmeye geliriz o zaman msn yi kaydederiz tabi bizi davet edersen

kontrol panelinde özel mesajlaşma dan verebilirsin msn adresini ordan kimse görmüyor sadece yolladığın kişiye ulaşıyor yolladıkların

merhaba ahsen kusura bakma 2 gündür hasta idim hastanelerde koşuştururken yeni farkettim
burdan msn adresini verme bence gören gelir
kontrol panelinde mesaj yaz bölümü var ordan kime mesaj yazacaksan aynen msn gibi yaz daha iyi olur
eğer birgün gelirsem mutlaka uğrarım davetine teşekkürler:1hug:

geçmiş olsun özümbüş hayırdır neyin var şimdi nasılsın umarım önemli bişi yoktur

teşekkürler tahlil sonuçlarını bekliyoruz ne olduğu ozaman belli olacak:1hug:

ya nerdesin özümbüş tahlil bekliyodun sen benim özele msn atsana ordan görüşelim ahsen verdi onunla görüşüyoruz canlı sohbettede yoksun hiç görmedim burdan olmuyo tamam

bugün sonuçları alıp akşam üstü dr lar bakacak ne olduğuna karar verecekler hayırlısı bakalım
ben sohbetlere pek katılamıyorum işimden dolayı orda yazmak için çok vakit lazım oda bende yok aniden müşteri yada misafir geliyor işyerime
ama ben sana msn adresimi özelden yollayacağım kaydet
ahsende kaydetti ordan görüşelim:1hug:

reyhan mesaj alma bölümün kapalı galiba yolluyorum ama almıyor
ahsenden adresimi alabilirsin ben ahsene söylerim sana vermesi için

selam bayanlar nasılsınız form a girmeyeli baya oldu hemşerilerime bol bol selamm :)

Merhabalar herkese,ben geçen hafta memleketteydim ve bir hafta sonra kısmet olursa yine gidiyorum,yarın yola çıkıyorum önce Kayseri,sonra memleket...görüşmek dileklerimle...

selam canım bende malatyalıyım ama 5yıldır bursadayım malum evlilik sebebiyle yoksa o canım memleket bırakılır mı?yiğidi öldür hakkını yeme demişler bursa da güzel şehir yeni üye oldum sayılır görüşürüz inşaallah canım öpüyorum selamlar...

geldim hemşerim bende malatyalıyım.ve malatyada oturuyorum.bu siteyede yeni üye oldum.yanlız değilsin

Merhabalar herkese,ben geçen hafta memleketteydim ve bir hafta sonra kısmet olursa yine gidiyorum,yarın yola çıkıyorum önce Kayseri,sonra memleket...görüşmek dileklerimle...

hayırlı yolculuklarr bol bol dinlenn ve gez benim yerimede hasret gider:1hug:a.s.

Ben de Malatya da dört sene kaldım. Şehir olarak gelişmiş bir yer ama Sakarya dan Malatya ya gidince alışmak zor oldu Malatya ya:) Hatta hiç olmadı diyebilirim. Malatya da en çok ilgimi çeken şey ağaç yapraklarının içine hamur haline getirilmiş bulguru sarıp değişik soslarla tatlandırarak yaptıkları yemekti. Köfte diyorlar ama köfteden çok sarmaya benziyordu. İlk kez orda duydum ağaç yapraklarından sarma sarıldığını. Ama suyuna diyecek söz yok. Her zaman soğuk.

selamlar bende malatyalıyım .hepinize sevgiler arkadaşlar,o yediğiniz köftenin ismi avrat köftesidir buralarda meşurdur hatta ben hastasıyımdır ,güzüeldir memleketim

merhaba hoşgelinnn hemşerimm hepimiz aynı sebeplerden bir yelere dağılmışız malesef görüşelimm:1hug:
geldim hemşerim bende malatyalıyım.ve malatyada oturuyorum.bu siteyede yeni üye oldum.yanlız değilsin
merhaba hemşerimm sizler olduğunuz sürece yalnız olmayız inşallah:1hug:
merhaba arkadaşlar ben izmirliyim ama malatyada oturuyorum

sen izmirlisn benim memleketimdesin ben malatyalıyım senin memleketindeyimm:1hug:

ben malatyalı degilim ama oranın geliniyim çok güzel bir şehir inşallah diyer yaza oradayım

ah ah keşke şimdi ben memleketimde olsaydım sen de eminim memleketinde olmak istersin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…