geldim hemşerim bende malatyalıyım.ve malatyada oturuyorum.bu siteyede yeni üye oldum.yanlız değilsin
canım merhaba ben malatyalıyım
kıslar bende malatyadayım 92 yılından beri malatyadayız hade toplanın gelin
misafirim olun
Ben de Malatya da dört sene kaldım. Şehir olarak gelişmiş bir yer ama Sakarya dan Malatya ya gidince alışmak zor oldu Malatya ya:) Hatta hiç olmadı diyebilirim. Malatya da en çok ilgimi çeken şey ağaç yapraklarının içine hamur haline getirilmiş bulguru sarıp değişik soslarla tatlandırarak yaptıkları yemekti. Köfte diyorlar ama köfteden çok sarmaya benziyordu. İlk kez orda duydum ağaç yapraklarından sarma sarıldığını. Ama suyuna diyecek söz yok. Her zaman soğuk.
canım merhaba ben malatyalıyım
selamlar bende malatyalıyım .hepinize sevgiler arkadaşlar,o yediğiniz köftenin ismi avrat köftesidir buralarda meşurdur hatta ben hastasıyımdır ,güzüeldir memleketim
ah ah keşke şimdi ben memleketimde olsaydım sen de eminim memleketinde olmak istersin :1hug:
merhaba hoşgelinnn hemşerimm hepimiz aynı sebeplerden bir yelere dağılmışız malesef görüşelimm:1hug:
a.s.sağol hemşerim sende hoşgeldin görüşelim de nasıl özel mesaj kaldırılmış msn veremiyoruz bilgi verirsen sevinirim canım:uhm::uhm::uhm:
mesajların kapatılması iyi olmadı ordan verebiliyoduk ama ahsenle görüşüyorsan onun sende kaydı varsa benim msn onda var alabilirsin kim olduğunu belirtirsen kaydederim:1hug:
görüşelim canım bende seninle tanışmak isterima.s.büşracım bende malatyalım görüşelim belki tanıdık bile çıkabiliriza.s.
selam canım hoşgeldin güzel tabi memleketimiz :1hug:slm kızlar bende MALATYA lıyım ama topu topu 2 kere gidip gördüm gerçekten çok güzel yer,tatil için süper benim memleketim...:dance: :teytey:
selam.. bugün kaydoldum bu siteye.. ben de malatya-darendeliyim.. bilginize:) (yalancı değilim, o sadece rumuz!)
selam hoşgeldin inşallah önümüzdeki yıl geleceğim görüşürüz orda:1hug:bir malatyalı olarak katılıyorum size cidden güzeldir memleketim. yani malatya herkesi bekleriz bu güzelliği gördükçe siz de anlayacaksınız.
hoşgeldin köftelerimizi öğrenmişindir nasıl olsa sende malatyalı oldun demektir:1hug:Malatyalı gelini olur mu?
selam evet bende gördükçe seviniyorum:1hug:hemşeriler coğalmış nasılsın canım
nar hoşgeldin neden olmasın sen gelmişsin biz kabul etmezmiyiz istanbulun neresi bende 7 yıl oturdum orda çokseviyorum görüşürüz:1hug:
canımbende özledim tatildeydik bende uzun süre giremedim siteye malatyaya gittik 1 hafta kaldık sonrada mersine geçtik güzel tatildi döndük koşuşturma başladı kızlardanda bana sıra gelmiyo bilgisayar başına geçemiyorumseni çoooooookkkk öpüyorum görüşmek üzre
Malatya dan selamlarrrrr...ben geldim.
selam.. bugün kaydoldum bu siteye.. ben de malatya-darendeliyim.. bilginize:) (yalancı değilim, o sadece rumuz!)
aleykümselam hoşgeldin sefalar getirdin nasıl memletimiz bir değişiklik varmı? güzelliğine güzellik katılmışmı ben çok özledim memleketimi bende gitmek istiyorumsenağlamasenağlama
ama sizler gidip sizden haberleri aldıkça seviniyorum:1hug: