Malatya///44

geldim hemşerim bende malatyalıyım.ve malatyada oturuyorum.bu siteyede yeni üye oldum.yanlız değilsin

a.s.a.s.selam ablacım bende malatyalıyım görüşelim inşaallah...:1hug:

canım merhaba ben malatyalıyım

a.s.büşracım bende malatyalım görüşelim belki tanıdık bile çıkabiliriza.s.

kıslar bende malatyadayım 92 yılından beri malatyadayız hade toplanın gelin
misafirim olun

a.s.ahsen ablacım malatyaya geldiğimde nasip olursa görüşürüz inşaallah yüreğine sağlık davetin içina.s.

canım merhaba ben malatyalıyım

selamlar bende malatyalıyım .hepinize sevgiler arkadaşlar,o yediğiniz köftenin ismi avrat köftesidir buralarda meşurdur hatta ben hastasıyımdır ,güzüeldir memleketim

KIZLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ NASILSINIZŞeniz

ah ah keşke şimdi ben memleketimde olsaydım sen de eminim memleketinde olmak istersin :1hug:

EVET İSTERDİM BURNUMDA TÜTÜYOR MEMLEKETİMM
SEN BENİMYERİME BEN SENİN YERİNE MEMLETLERİMİZİN HAVASINI İÇİMİZE ÇEKELİMŞeniz:1hug:

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için. Kandiliniz mübarek olsun.

QUOTE=büşra44;919646]görüşelim canım bende seninle tanışmak isterim[/QUOTE]
selam hemşerilerim nasılsınız büşra benim küçük kızımın adı 44 te memleketim iki sevdiğim bir araya gelmiş ne güzel:1hug::1hug:

slm kızlar bende MALATYA lıyım ama topu topu 2 kere gidip gördüm gerçekten çok güzel yer,tatil için süper benim memleketim...:dance: :teytey:

selam.. bugün kaydoldum bu siteye.. ben de malatya-darendeliyim.. bilginize:) (yalancı değilim, o sadece rumuz!)

slm kızlar bende MALATYA lıyım ama topu topu 2 kere gidip gördüm gerçekten çok güzel yer,tatil için süper benim memleketim...:dance: :teytey:
selam canım hoşgeldin güzel tabi memleketimiz :1hug:
selam.. bugün kaydoldum bu siteye.. ben de malatya-darendeliyim.. bilginize:) (yalancı değilim, o sadece rumuz!)

selam canım sende hoşgeldin sana inanıyorum :Roflol::1hug:

bir malatyalı olarak katılıyorum size cidden güzeldir memleketim. yani malatya herkesi bekleriz bu güzelliği gördükçe siz de anlayacaksınız.

bir malatyalı olarak katılıyorum size cidden güzeldir memleketim. yani malatya herkesi bekleriz bu güzelliği gördükçe siz de anlayacaksınız.
selam hoşgeldin inşallah önümüzdeki yıl geleceğim görüşürüz orda:1hug:
Malatyalı gelini olur mu?
hoşgeldin köftelerimizi öğrenmişindir nasıl olsa sende malatyalı oldun demektir:1hug:
hemşeriler coğalmış nasılsın canım
selam evet bende gördükçe seviniyorum:1hug:
nar hoşgeldin neden olmasın sen gelmişsin biz kabul etmezmiyiz istanbulun neresi bende 7 yıl oturdum orda çokseviyorum görüşürüz:1hug:

reyhan canım nasılsın görüşemiyoruz ben bu aralar fazla meşguldüm msn de fazla takılamıyorum sonradan görüyorumatölyeyi taşıdım o yüzden özledim seni:1hug:

oooo negüzel gittin gezdin hasrat giderdin nasıl iyi dinlenebildinmi :1hug:

Malatya dan selamlarrrrr...ben geldim.

aleykümselam hoşgeldin sefalar getirdin nasıl memletimiz bir değişiklik varmı? güzelliğine güzellik katılmışmı ben çok özledim memleketimi bende gitmek istiyorumsenağlamasenağlama
ama sizler gidip sizden haberleri aldıkça seviniyorum:1hug:

slmm bende geldim arkadaşlar bende malatyalıyım ve malatyayı çok seviyorummmmmmmm

Değişen pek birşey yok özümbüş her zamanki gibi çok güzel...ama çokta sıcak.
:icecream:

Selam hemşerilerim.. bende Malatyalıyım.istanbulda oturuyorum ama bütün ailem orda ..dolayısıyla bir yarım orda.. iki ay oldu memlektten geleli ama ben çok özledim herşeyini..annemi,babamı,kardeşlerimi,akrabalarımı,havasını ,suyunu,yemeklerini,insanlarını............herşeyini özledim işte...Orda oturan arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum ..kıymetini bilin memleketinizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…