Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmirden tüm sıcak sevgilerimle. eh artık izmir ısındı. ağaçlar çiçek açtı. heryerde papatyalar açıyor. kuş sesleri cıvıl cıvıl. böyle bir günde ben evdeyim. :1no2: senağlama üstelik evimin önünde muhteşem bir park var.hala yalnız bir yere gidemiyorum. ne kötü bir huy tanrım. vallahi başka insanlara imreniyorum. umursamadan gidip oturuyorlar. çok mu yabaniyim ben. :bbo:
burasıda öyle ablacım çiçekler böcekler parklar delikafadulden ama sen yabaniyim diyosan ben kafamı nerelere vurayım. yanlız hayatta bi yerde oturamam otursamda duramam iyneler batar herbiyerime. gerçekten çok kötü bi huy.senağlama ama sevinçliyim bugün bi ihtimal yarın malatyaya gidebilirim eşimin işi olursa. delikafadulden delikafadulden ayy olsun varya vurucam sokaklara kendimi dolanıcam akşama kadar nasıl özledim sositososito
ablacım, sen kendine haksızlık etme banada bende severim evde oturmayı ama isterse hava süpr olsun tek başıma gidip parkta oturmam arkadaş falan olsa oturulur .................izmirden tüm sıcak sevgilerimle. eh artık izmir ısındı. ağaçlar çiçek açtı. heryerde papatyalar açıyor. kuş sesleri cıvıl cıvıl. böyle bir günde ben evdeyim. :1no2: senağlama üstelik evimin önünde muhteşem bir park var.hala yalnız bir yere gidemiyorum. ne kötü bir huy tanrım. vallahi başka insanlara imreniyorum. umursamadan gidip oturuyorlar. çok mu yabaniyim ben. :bbo:
burada hanımlar yalnız oturabiliyorlar. ellerine örgülerini alıp gidip oturuyorlar. bazıları çekirdeğini alıyor. genelde de bayanlar oluyor. bu yüzden kendime kızıyorum. al termosunu bardağını in aşağıya, bir güzel etrafı seyrede seyrede iç çayını. bazılarıda böyle yapıyor. imreniyorum vallahi. dedim ya yabanilik var. ben yapamıyorum. için içinde kıskanıyorum yapanları.
yok be ablacım yabanilikten değil o karakter meselesi sanırım. nebilim şöle söyliyeyim apartmanda biriyle karşılaştım diyelim o mrb demezse ben diyemem. yada bakkal buyrun demezse çıkarken iyi işler demem. tek başıma yürümek dışında (oda mecburiyetten kimseyi tanımıyorum burda)yanlız yaptığım hiçbir aktivite yok. bende bakıyorum parkta oturan kitap okuyan insanlara nasıyani diyorum şaşırıyorum ama heralde öz güven meselesi bu bende yapamıyorum. a.s.
galiba haklısın. bugün izmirde yağmur durmuş gibi. güneşte açtı. tam park havası var yine. bakacağım kadınlar oturuyorsa bende gideceğim. bu arada cumanız mubarek olsun.