Malatya///44

yeni evliyken kanal boyu kernek parkı arasında oturmuştum. sonra hamilelik başlayınca kız mes. yürümek zor gelince, dört yolda ev tutmuştum. dört yoldaki ev kaloriferliydi. biraz genişti. o zamana göre fiat bize çok uygundu. o yönden dedim. benim maaşımla hem bakıcı hem kira hemde evin geçimi sağlanıyordu. eşiminkiylede evimize yeni eşyalar alıyorduk. şimdi tek maaşla geçim bayağı zor. o zamanlarda yeni memurlar az alıyordu. şimdi ben o tarihlere göre hesap yaptım.

anladım canım eskiden geçim kolaymış doğru söylüyosun şimdi çok zor bir maaşla yaşamak iyi bi işin yoksa a.s.

hemşolarım ii akşamlar hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

özledim ben malatyayı ya senağlama (ailemi arkadaşlarımı ) hava azıcık ısınsın gidicem hemen duramıyorum burda bunaldım. sizede iyi akşamlar bu arada

canlarım ben bu hafta senelik muayenelerime koşturuyorum. bugün göz işini hallettim. göz numaram çok azda olsa düşmüş. buna çok sevindim. gözlüğümü değiştirdim.
emar işlerimde cumaya kadar sarktı. neticeler cuma verilecek. hastahaneleri biliyorsunuz. oraya buraya gidip duruyorsunuz. ama senede bir defada olsun buna değiyor. eh yaş ilerleyince kendimize bakmak zorundayız.
eve gelince yorgunluktan yemeğimi yer yemez yattım. kalktım bir gezineyim diye pc başına geçtim. sonra tekrar yatacağım. yarında koşturmaya devam.-tatlicadiarzu-

kolay gelsin ablacım inşallah önemli bişeyin çıkmazda sağ salim 1 sene daha geçirirsin. iyi geceler herkese a.s.

paresssss canım çok önemli şeyler çıkmasada yılda bir defa görünmek gerekiyor. ehhh yaş 55 artık. insan yaşlandıkça hayata daha mı çok bağlanıyor ne.:jeyyar:

ay inşallah bende ne zaman bağlanıcam bu hayata diye düşünüp duruyorum demek yaşlanıncakaydirigubbakcemile3

selam hanımlar nasılsınız bakalım...ben pek iyi değilim grip oldum işlerde yoğun sürünüyorum o derece evdede kocamla aramız limoni yani bazen çekmesemde bıraksammı diye aklımdan geçmiyo dersem yalan olur...sanki beni sindirmeye çalışıyo hep onun dediği olsun istiyo benimde bi kişiliğim var sömürülüp gitmek istemiyorum...offf ya başım davul sanki nolur dua edin bana...bu sabah anahtarı bırakıp çıktım napim onu düşünüyorum şimdi...

ya ben bu ruh halimi bi türlü değiştiremiyorum hep kafa kaldım bide gelişmiş cevaptan resim ekleyemiyorum niye...hep böyle mi kalcak...

anahtarı unutmuşun diye aradı yoo bilerek bıraktım dedim hadi unuttun dimi dedi git diyorsun ya dönüp dolaşıp eve geliyosun diyosun ya bende gelmemek için anahtarı bıraktım dedim...tabi beni istemiyiyosan sen bilirsin gibi laf etti vicdanını rahatlatmak için bahaneler üretme dedim kapattık...öyle işte

zekocum genelde erkekler aynı canım. benim eşimde beni hep ikazlardı. bende ben senden zekiyim. en azından üniversite bitirmiş biriyim derdim.sanki tek bilen onlar. biz aciz ve ne yaptığını bilemeyen kişilermişiz gibi görmeleri benide fitil ediyordu. bende en sonunda bu gibi hareketler yaptığında yer neresi olursa olsun tepki verdim. ailesinin yanında bile yaptım. bozuldu, surat astı ama azda olsa sindi. fırsat bulsa tekrar yapar. yapmaya çabaladığında ağzınında payını alır bende. biz bir bireyiz ve beynimizde çalışıyor. en önemlisi onlara bu fırsatı tanımamak.

zekocum üzüldüm durumuna ama bunların hepsi aynı al birini vur ötekine kötükedihüso yaparlar yaparlar sonra ne yaptımi deler sinirlerkötükedihüso

bu arada gece gece burdayım özledim memleketimi şu kayın valde olmasa 2 günlüğüne dahi giderim 1 senedir görmüyorum ne zaman birinden tel alsam gözlerim doluyor çok özledim çok.........

canlarım herkesin cuması mubarek olsun. biraz geç oldu. bugün hep dışardaydım. yeni eve geldim. yemeğimi yer yemez yatacağım. çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…