Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım... malatyalı fakat malatyayı hiç görmemiş biri olarak :çok üzgünüm: aranıza geldm...
merhaba canlarım. ay ben yokken buralara ne olmuş. teşekkürler kalkmış. sayfalar değişmiş. benim yokluğum iyi gelmemiş. pc sorunu şimdilik düzeldi gibi. kısa sürelide olsun girebileceğim. hepinizi çok özledim.
merhaba hoşgeldin ablacım sefalar getirdin yaaa yoklugunda böyle oldu hadi bakalım geçmiş olsun ii gecelerr
herkese günaydın hanımlar....firstlady mizde gelmiş ne güzel...ablacım iyi temennilerin için sağol şimdi biraz daha iyiyim bi öksürük kaldı bide nefes alamıyorum...insanın burnundan nefes alması ne büyük nimetmiş valla...bizim işyeri kuzeye bakıyo soğuk oluyo yani kendimizi sıcak tutmak biraz zor oluyo... öyle işte sizler ne yapıyosunuz özlediniz mi bacınızı bakalım...
Hoşgeldin, sefalar getirdin tatlım:1hug:
Aaaa canım nasıl görmedin Malatya yı??
Gerçi ben de Kastamonu doğumluyum ama hiç görmedim,
Bir de sana artistlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3
2 yaşından beri burdayım, artık Malatyalı sayıyorum kendimi:lepi:
fırstlaydy ablamız tekrar hoşgeldin çook öpüyorumm
zekocumm coook geçmiş olsun bacım böyle olmuyo kendine ii bak sıkı giyin ıhlamur iç birazda limon sık içine cook öpüyorummm