• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

merhaba canlarım. ay ben yokken buralara ne olmuş. teşekkürler kalkmış. sayfalar değişmiş. benim yokluğum iyi gelmemiş. pc sorunu şimdilik düzeldi gibi. kısa sürelide olsun girebileceğim. hepinizi çok özledim.

hoşbulduk canım... malatyalı fakat malatyayı hiç görmemiş biri olarak :çok üzgünüm: aranıza geldm...

Hoşgeldin, sefalar getirdin tatlım:1hug:
Aaaa canım nasıl görmedin Malatya yı??
Gerçi ben de Kastamonu doğumluyum ama hiç görmedim,
Bir de sana artistlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3
2 yaşından beri burdayım, artık Malatyalı sayıyorum kendimi:lepi:

merhaba canlarım. ay ben yokken buralara ne olmuş. teşekkürler kalkmış. sayfalar değişmiş. benim yokluğum iyi gelmemiş. pc sorunu şimdilik düzeldi gibi. kısa sürelide olsun girebileceğim. hepinizi çok özledim.

merhaba hoşgeldin ablacım sefalar getirdin yaaa yoklugunda böyle oldu hadi bakalım geçmiş olsun ii gecelerr

herkese günaydın hanımlar....firstlady mizde gelmiş ne güzel...ablacım iyi temennilerin için sağol şimdi biraz daha iyiyim bi öksürük kaldı bide nefes alamıyorum...insanın burnundan nefes alması ne büyük nimetmiş valla...bizim işyeri kuzeye bakıyo soğuk oluyo yani kendimizi sıcak tutmak biraz zor oluyo... öyle işte sizler ne yapıyosunuz özlediniz mi bacınızı bakalım...

merhaba hoşgeldin ablacım sefalar getirdin yaaa yoklugunda böyle oldu hadi bakalım geçmiş olsun ii gecelerr

ah şu pc bir düzelse beni burdan zor ayırırlar. inan sıkıntıdan kendimi ev işine verdim.

herkese günaydın hanımlar....firstlady mizde gelmiş ne güzel...ablacım iyi temennilerin için sağol şimdi biraz daha iyiyim bi öksürük kaldı bide nefes alamıyorum...insanın burnundan nefes alması ne büyük nimetmiş valla...bizim işyeri kuzeye bakıyo soğuk oluyo yani kendimizi sıcak tutmak biraz zor oluyo... öyle işte sizler ne yapıyosunuz özlediniz mi bacınızı bakalım...

sanada günaydın canım. evet artık pc biraz olsun bana acıdı. girmeme izin veriyor. yinede korka korka giriyorum. aman canlarım sağlık çok önemli. kendinize iyi bakın.Şeniza.s.

fırstlaydy ablamız tekrar hoşgeldin çook öpüyorumm

zekocumm coook geçmiş olsun bacım böyle olmuyo kendine ii bak sıkı giyin ıhlamur iç birazda limon sık içine cook öpüyorummm

Hoşgeldin, sefalar getirdin tatlım:1hug:
Aaaa canım nasıl görmedin Malatya yı??
Gerçi ben de Kastamonu doğumluyum ama hiç görmedim,
Bir de sana artistlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3
2 yaşından beri burdayım, artık Malatyalı sayıyorum kendimi:lepi:

Hoşbuşduk:1hug: bu sıcak karşılam için teşekkur edıyrum canım
evet malesef hiç göremedm
aslımız malatyadan gelıo ama zamanın da dedelerımız konyaya gelmşler
bende konyada dğdum büyüdm
ama nerelisn diyenlere göğsümü gere gere MALATYALIYIM diyorum:hooray:
ama cok araştrdm internetten resimlerine baktım harıka bı yer.
en kısa zamanda ailemle gezmeye gelcm inşsüprizzzzz

iyi akşamlar hanımlar...canım çok sıkkın bugün sizlerde yoksunuz...bugün babam boynundaki beze için dr. gitti...ameliyat gerektiğini söylemişler...önemli bi ameliyat değil dedi ama üzülmiyelim diyemi dedi bilemiyorum...çok ağırıma gidiyo o orda dr. gidiyo ben yanında değilim...bana bişey olsa onlar yetişirdi hemen halbuki...evlilik bumu yani köle olmak mı,aileni unutmak mı...böyle dara düştüğümde evlenmeseydim diyorum evlenmeseydimde hem yanı başlarında olabilseydim...

selam zekocum bügün yoktum yeni geldim çok sıkılmışsın belli sıkma canını çok geçmiş olsun yoktur birşey inşallah baban nerde malatyadamı tlf iyi haberini alırsın inşallah sen nasıl oldun

yok malatyada değil çatalcada benim zoruma gidende o...istesem ulaşabileceğim mesafede...ben daha iyiyim yada babamı düşünmekten kendimi unuttum bilemiyorum ne olur dua edin ablacım unutmayın nolur...

en son bayramda gördüm burnumda tütüyolar...köyden eşimin dedesi geldi diye gidemedik sonrada benim rahatsızlığım çıktı...yarında kaynanamlar gelicek...en son geldiklerinde anneme gidiyorum diye laf söylemişti...bilemiyorum ama o zamanda söyledim yine derim kimse anama babama gitmeme karışamaz...laf olurmu bilemiyorum ama anamın babamın olduğu yerde doğrusu çokta umursamaz onlara laf söylettirmem...inş. bişey çıkmazsa bu haftasonu gidim diyorum...

çok uzak değilmiş hafta sonu günü birlik git ziyaret et görüp sende rahatlarsın babanın da gönlü olur tabi imkanlar müsaitse

herşeye imkan oluyoda gitmeye mi imkan olmuyo ablacım...kaynanamlarda bu lafları kullana kullana ömrümü yediler...kendileri her istediklerini aldırırken imkan var ama benim anamı babamı görmeye imkan yok...offf ablam offf Allah herkesin kalbine merhamet versin...

eşimede söylettirdim zaten Allahtan bişey çıkmazsa gidicem...bunuda bişey demezler o kadarda değiller diye tahmin ediyorum...ama yok ya o kadarda değiller....

zekocum sen rahat ol inşallah herşey yoluna girer tabi canım okadar değildirler sen morelini bozma

Son düzenleme:
zekocum bende komşu bizdeydi oturamadım bilgisayarın başına yazdıklarını gördüm biraz sıkıntılısın vala git ananı babanı gör derim böyle zamanda insan yakınlarının yanında olmak ister kocanda anlyışla karşılar çünkü sen keyfi bişey istemiyon

zekocum mutlaka babanı görmeye git canım. bu sağlık. kaynananda biraz anlayışlı olsun. benimkide öyleydi. boşver aldırma. ben aldırmadım hiç. aile onlar için önemliyse, senin içinde önemli. evlendin diye aileni bir kenara atacak halin yok. ay böyle kaynanalara çok sinirleniyorum. inşallah anlayışla karşılar.

fırstlaydy ablamız tekrar hoşgeldin çook öpüyorumm

zekocumm coook geçmiş olsun bacım böyle olmuyo kendine ii bak sıkı giyin ıhlamur iç birazda limon sık içine cook öpüyorummm

canım çok teşekkür ederim. pc halime acıdı. azda olsa bana izin veriyor.:1hug:a.s.

Back