• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

şimdiden tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, mutluluklar dilerim.

yeniyil8je8.gif

s305rf4ng6.gif
bende herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum (ayrıca benim evlilik yıldönümüm kendimide kutlayayım)

s305rf4ng6.gif
bende herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum (ayrıca benim evlilik yıldönümüm kendimide kutlayayım)

Seninde yeni, yılın ve evlilik yıldönümün kutlu olsun canım .İnşallahh huzurlu sağlıklı mutluluk dolu günler geçirirsin canım...:asigim::1hug:

selam hemşerilerim yeni yılın herkese sağlık,mutluluk getirmesini diliyorum gerisi zaten olur değil mi... yeni yıldan ilk beklentim yarın çalışmamak inşallah...dem44 evlilik yıldönümünü kutlarım daha nice senelere inşallah...ben olsam sanki o kadar eğlence benim için yapılıyo gibi düşünür havaya girerdim... hayal bu denemesi bedava olan tek şey...

selam hemşerilerim yeni yılın herkese sağlık,mutluluk getirmesini diliyorum gerisi zaten olur değil mi... yeni yıldan ilk beklentim yarın çalışmamak inşallah...dem44 evlilik yıldönümünü kutlarım daha nice senelere inşallah...ben olsam sanki o kadar eğlence benim için yapılıyo gibi düşünür havaya girerdim... hayal bu denemesi bedava olan tek şey...

selem zekocum seninde yeni yılın kutlu olsun bazen dedğin gibi havaya giriyorum ama eşim gene bişey almamış :dilcikar:heryıl şunu diyo bana ben kendimi sana hediye etmişim nedecen hediyeyi :kızgın:

selem zekocum seninde yeni yılın kutlu olsun bazen dedğin gibi havaya giriyorum ama eşim gene bişey almamış :dilcikar:heryıl şunu diyo bana ben kendimi sana hediye etmişim nedecen hediyeyi :kızgın:
sağolasın...erkek milleti işte arada hatta benimkinin çoğunlukla düşüncesizliği tutuyo... valla ben önceden hatırlatıp nerdeyse zorla aldırıyorum...ihtiyacımız olan şeyleri özel günlerde alıp hem işimizi görüyoruz hemde hediye oluveriyo...neyse ya sıkma canını evdeki huzur işte asıl hediye budur...ee bak kocanda kendini hediye etmiş sana... :roflol: ya bu erkek milleti çok alem sanki dumanı üstünde çıtır...a.s

kızlar meraba kaç gündür giremiyordum nasılsınız bakim..ayrıca yeni yılınız kutlu olsun.yeni süprizler,yeni umutlar getirsin işallah...

Çok özledim memleketimi. Orda olan olmayan bütün malatya'lı dostlara selam olsun. Dilediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir sene dilerim.

yeni yılımızın ilk cumasının hayırları peşin sıra getirmesi dileğiyle...

Back