Malatya///44

günaydın hanımlar istanbul da hava bi soguk vala donuyoruzzzzz
çarşambaya kar var diyolar çok yağsada azcık tatil yapsak...halbuki bayramdan yeni çıktık ne doyumsuzum dimi ama napim işler çok yoğunlaştı bende bunaldım haliylen hem yıllık iznede çıkmadım ben bu sene....:çok üzgünüm:

herkeze hayırlı günler evet aynen nerde şimdi bizim zamanımız gibi değil şimdiki gençlik bambaşka büyüklerin sözü değil onların sözü oluyo dediğin gibi çok şükür bende kızıma üniversiteyi bitirmesini sağladım şimdi oda eğitimci elimizden geleni yapıyoruz

annem hep bu zamana çocuk mu getirilir der...gerçekten ne kadar doğru söylemiş ilkokula giden yiğenlerime bakıyorumda onlar bile annelerini takmaz olmuşlar,sanki ahbap arkadaşlarıyla konuşur gibi hal ve hareketler...ilkokul çocuklarının elinde sigalar,genç kız gibi giyimli kız öğrenciler...çocukluk dönemi diye bişey kalmadı sanki ilkokula başlamalarıyla genç kızlığa adım atar gibi yaşıyorlar...yazık şimdiki nesil çok şanslı derken bi daha düşünmek lazım çünkü onlar bizim gibi doya doya çocukluğunu yaşayamıyorlar...ve zaman geçtikçe ortam daha da kötüleşiyor...

aslında biz şanslı bir nesildik. herşeyden önce oyuncağımızı kendimiz yaratırdık. özgürce koşar oynardık. en önemlisi herşeyin doğalını yerdik. kızım meyveyi ağaçta görünce şaşırmıştı. biz onların içinde büyümüştük. belki bizim pc miz, tv miz yoktu. ama çok mutluyduk. gece lüks lambasının altında büyüklerimizin hikayelerini dinleyerek uyurduk. okul bizim için bilgi yuvasıydı. biz hiç dersanelere gitmedik. kendi azmimizle üniversiteyi kazandık. bitirincede zaten işimiz hemen hazırdı. teknoloji ilerledikçe mutlu olmak biraz zorlaştı. biz hala bir yenilik görünce bir tereddütle yaklaşıyoruz. hele bu pc olayı. ilkin ne gereği var demiştim. zamanla başından kalkamaz oldum. bana zararı, dış dünyaya az zaman ayırmak. şimdi yenileri çıkacak ve gençler iyice bunalıma girecek. tabii bizde etkileniyoruz ister istemez. inanın yeni nesle çok üzülüyorum. hayat o kadar kolaylaştıki kendilerini boşlukta hissediyorlar. bu yüzden başka meşgaleler arıyorlar.

evt bacım kar var diyolar hem istiyorum yagsın hemde istemiyorum oarabaların yolda kalması kar erdigi zaman cılk cılk olması sokakda yaşıyanları düşündükce dogalgaz aldı başını gidiyo yak yak ginede ısınamıyoruz nerde o odun sobalarımız güldür güldür yanardı üstünse ekmek kızartır kavaltıda yerdik üstüne bitencere kuru fasulye koyardık akşama kadar tıngır mıngır pişerdi eskinin karıda güzeldi oynamasıda güzeldi oynacak yerde yok beee inş tatil olur dinlenirsin hadi kolay gelsin:teytey:

Malatyada bugün çok soğuktu okula gidene kadar dondum yağmur yağdı keşke kar yağsa((((((
bu arada malatyalı güzel ablalarım merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…