Malatya///44

bu nasıl birşey merak ettimmcokacimcoook

yabangülüm çok teşekkür ederim canım. bir kere yemiştim. çok beğenmiştim. nasıl yapıldığını utandığımdan soramamıştım. eşimin amcasının hanımı yapmıştı. nihayet öğrendim. aslında bizim yörenin sarmısaklı köftesine benziyor. ilk fırsatta yapacağım. acaba o tadı bulur muyum bilemiyorum. yarmaya un konmuyor galiba. ay sizden ne çok şey öğreneceğim. çok mutlu oldum.

canım ablam şimdi yarma olursa un konmuyor ama orta bulgur yani simit olunca ıslattıktan sonra un konuluyor.ne zaman sormak istediğin bişey olursa çekinmeden sorabilirsin..her zaman yardımcı olurum..:1hug::1hug:

ya geç cevap verdiğim için kusura bakma...valla neden olmasın akraba çıkmak canıma minnet...timirhanlılar diyolarmış bizim oraya...pek kimse oturmazmış ama oturanlarda gün görmüş insanlarmış...valla söyleyenlerin yalancısıyım bende belkide köylerini övmek için diyolardır...fırat manzaralı tepede dağlık bi köymüş...emeklilerin yeri yani...görmek çok istiyorum ama gidersem kaynanamda kalmam gerek onlarda sorarsan oraya yerleştiler ama zırt pırt burdalar sanki bende çok meraklı gibi yazın yanınamı gidim...bi o ara kurtuluyom zati...

yav hanımlar bi boş bıraktım maşallah tüm hünerlerinizi dökmüşünüz...valla hızınıza yetişmek mümkün değil...maşallah...

yaaa ne kusuru bacım ne zaman vvakit bulursan olsun yazıyonya vala kk girince gözüm seni arıyo inş gider memleketimizi gezeriz bende bisefer bizim köye gitmiştim pek bilmem bende anneme soruyom hadi bacım kocaman öptümŞeniz

slm nasılsınız bakim herkez iyidir inşallah zekocum bak tariflere sağ olsun yabangülüm bir sürü verdi benimde bilmediklerim vardi ne iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…