Malatya///44

zekodan hemşolarıma,zekodan hemşolarıma...nasılsınız bakalım hemşerilerim.beni sorarsanız iyi diyelim iyi olalım.işte cuma günü 34. haftamız bitecek.bazen aşağıya vuruyo bi ağrı tamam diyorum ahanda doğuruyorum sonra düşünüyorum yok daha neler keşke bu kadar kolay olsa diyorum...bilemedim şimdi teselli desem teselli değil,kendimi korkutmak desem o da değil bi tuhaf oldum.bundan bi ay önce bi ağrı girdi işe giderken Allah biliyo ya doğum aklıma gelmedi ahanda ölüyom dedim,bebeğime bişey olmasa...garibim hareketli çocuk dondu kaldı karnımda hareket etmez...doğru dr. orda bekleyen kadınlar demez mi erken doğum ben 6,5 aylık doğurmuştum öldü falan diye... korkudan ağrım gitti,sıram geliyo kötü haber alcam diye oyalanıyom sıramı veriyom falan...bide üstüne nst ye bağladılar...Allah yanlış alrmmış dr gaz sancısı olabilir dedi...rezalet gazlı karı oldum şimdi...izne ayrıldım ama hala çalışıyorum benim adi kaynım bileziklerin parasını vermeyince bizde malum borçlu çalışmak zorunda kaldım... tıklıyacam biliyorum ama ne zaman açıkcası bende merak ediyorum...2 hafta sonra olmam artık ama siz bacınızı unutmayın özellikle kasım ayında sağlıklı sıhhatli ,eli yüzü düzgün bebeğimi dünyaya getirebilmem+kolay doğum için dualara ağırlık verelim...kaçak maçak biliyom seviyonuz beni o zaman hadi durmayın pamuk eller semaya zekoya dua etmeye...

selam hemşolarım nasılsınız?artık kimseler pek girmez oldu burayaikizannesi sen nasılsın,zekocum maşallah bitirmişsin rabbim bir avazda kurtarsın işallah.36 yı tamamla sonra doğur:)bende korkuyordum erken doğumdan ama 40 bitecekti daha bizim kızz gelmedi sonra sezeryanla alındınormal doğum yap sakın sezeryan isteme.

sağol canım iyiyim..bayramda geliyorum inşaallah..sen nasılsın...........

selam kızlar. öncelikle bayramınız kutlu olsun. uzun zamandır uğrayamıyorum. facede oyalanıyorum. orada da tüm kk.lı arkadaşlar yine bir aradayız. buraya pek zaman kalmıyor. bazen kulaklarınızı çınlatıyoruz. kk.nın eski günlerini konuşuyoruz. ama laf aramızda özledim sizleri. hepinizi çok çok öpüyorum.

ablacım nasılsın?valla bizde seni merak ediyorduk,bizde seni çokkkkkkk özledik.

Herkese merhaba uzun bi aradan sonra.Nasılsınız arkadaşlar.Buraya pek gelemez olduk.Buluşma ayarlayında görüşelim görüşemediğimiz arkadaşlarlada.Biz bikaç arkadaşımla zaten görüşüyoruz.Ama toplu halde yeniden görüşelim kızlar.Sinem44 tel nonu kaybettim sana ulaşamıyorum.Beni ara canım.Tel hafızam gitti ne yazıkki...Hepinizi çok öptüm..

Malatya Malatya bulunmaz eşin
Gönülleri coşturur ayla güneşin

Aman anom aman anom Kernekli misin
Kerneğe gelmeye de yeminli misin

Malatya'yı baştan başa çiçek bürüdü
Tanrı takmış alnına yeşil zümrüdü
(Malatya'nın gençleri almış yürümüş)

Aman anom aman anom Kernekli misin
Kerneğe gelmeye de yeminli misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…