Malatya///44

nerdesiniz noldunuz bacılar...kayıp ilanı vercem bak...

selamlar ben malatyalı degılım ama bır hafta oldu memleketıme döneli bir aydır malatyadaydım bayıldım ya özledim bile

selaaammmm...tembel bacılar nerelerdesiniz...ben oğlumu 6,5 aylık ettim nerdeyse doğurcam siz aynı yerde takılıyosunuz...böyle olmazkine...ne bileyim insan bir iki tüyo verirdi...hem kaynana hem bebek hemide kocayı bir arada idare etmenin yollarını falan hııı...

allah tamamına erdirsin............
allah yardımcın olsun hemşerim ne diyeyim.........

oo maşallahhhhhhhhhhh bitmiş kıssssss.babasının oğlu olacak haaaa:)babalar hep erkek ister ya ya

selam kızlar ben geldimm.tatil bitti yine döndük yuvaya.Ne özledim Malatyayı anlatamam.Evliya çelebi gibi ordan oraya gezince insan evini çok özlüyor.Sizler nasılsınız.Herkes çoluk çocukla uğraşıyo anlaşılan..Eve geldim bayram hazırlığına başladım.Dinlenmek yok valla bize...

slm herkese..

nasılsınız arkadaslar ben ıyıyım ızın bıttı döndük bızde malatyaya yıne kaldıgımız yerden devam edıyor hayat ıs ev ev is arasında gıdıp gelıyoruz

harmonı hos geldınız ınsan nasıl özluyor dımı evını...
neyse öptüm herlkesai

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

selam kızlar.nasılsınız görüşmeyeli.bayramda giremedim misafirlerim vardı.Şimdi kendi başımıza kaldık.Tek tek sormuyorum hepinizi çok öptüm.Toplanmak isterseniz bi tarih belirleyelim havalar iyice soğumadan.Olmazsa tellede görüşürüz herkesle.Uzun zamandır gelmeyen kaçaklardan biri bendim.Hadi bakalım diğerleride çıksın ortaya..

wayy wayyy beaaa hemşommm.. bende has ve has malatyalıym anne baba malatyalı ama bizde başka şehirdeyizz halaa
çok öslerim ve bağlıyımdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…