amannn yarabbii!!bu forumun hali ne kızlar??? nerelerdesinizz? milleti sıcakmı carptı ne? ben ömer beyle uğraşıp duruyorum. bu hafta iznimin son haftası. haftaya işbaşıı(( sizlerde ne var ne yok?yeni gelenlerde hoşgeldilerr :)))
sağolasın iyiyim hamdolsun sen nasılsın...geç oldu ama kusura bakma işyerinde anca...selam hemşerim nasılsın..........
nerdesiniz millet noldunuz...sağolasın iyiyim hamdolsun sen nasılsın...geç oldu ama kusura bakma işyerinde anca...
selaaammmm...tembel bacılar nerelerdesiniz...ben oğlumu 6,5 aylık ettim nerdeyse doğurcam siz aynı yerde takılıyosunuz...böyle olmazkine...ne bileyim insan bir iki tüyo verirdi...hem kaynana hem bebek hemide kocayı bir arada idare etmenin yollarını falan hııı...
selaaammmm...tembel bacılar nerelerdesiniz...ben oğlumu 6,5 aylık ettim nerdeyse doğurcam siz aynı yerde takılıyosunuz...böyle olmazkine...ne bileyim insan bir iki tüyo verirdi...hem kaynana hem bebek hemide kocayı bir arada idare etmenin yollarını falan hııı...
:teytey: Yettim hemşerim. Öz be öz Malatyalıyım. Şimdi başka şehirde yaşıyor olsam da akrabalarım Malatya'da.
Bilahere Malatya kültürü, yaşam şekli, gelenekleri - görenekleri ve yemekleri hakkında uzun uzun yazacağım.
Tüm Malatyalılara selam olsun...
wayy wayyy beaaa hemşommm.. bende has ve has malatyalıym anne baba malatyalı ama bizde başka şehirdeyizz halaa
çok öslerim ve bağlıyımdırr