Malatya///44

merhaba hemşerilerim...geçen gürn görümcem beni deli etti ya...eşim nerden estiyse zekonun çalışması lazım annem ne zaman gelir acaba dedi...oda başka zaman ne zaman gelcek diye neyse dedi...hemde en favori görümcem... ne yani durup dururken arayıp gel mi diyeyim ne alaka...hastalandı yanında kalmadım mı,evime geldi kapıyı açmadım mı... hem de bana tüm yaptıklarına rağmen...unutuldu tabi...bişey demedim ama Rabbim herşeyi biliyo benim vicanım rahat vicdanı rahatsız olan yada vicdanı olmayan düşünsün...

biliyoruz canım senin neler çektiğini.o zaman gitmiyorlardı şimdide gelmiyorlarmı
selam kızlar nasılsınız .harmoni ablacım nerde bilen gören var mı bu aralar girmiyor hiç

hoşgeldin canım valla benimde haberim yokkkk.yarın arayayım bi olmazsa

herkese mrbb!!ne var ne yok?kızlar inanın nefes bile almaya vaktim yok.bu ömer bey beni çokk yoruyor.gazımız varrr ( ağlıyor sürekli. kızkardeşim geldi kalıyor bende. yoksa yemek bile yemeye vaktim yok. sütümde az zaten. delirdim anlayacağınız. hadi bne çocuk bakıom diğreleri harmoni,suder sinem nerdesiniz bakayımm??
taçsız prenses,zeko,yabangülüm,kristaltane sizler nasılsınız? zekocum bende hem oda aldım hemde yatak odasına park yatak aldım.çok rahat oluyor. kısmetse 8-9 aydan sonra odasına geçirecem oğlumu.
yabangülüm sen napiosun?nereye kaybolmus bu kızlar? senin ufaklık ne alemde?sen zor dönemini geçirdin çok şükür. darısı başıma. 1 ağustosta işbaşı yapcam.nasıl olcak bilmiyorum.
kızlarr forumu yalnız bırakmayınnnnnn..........

selam hanımlar...napıyonuz bakalım...ben park yatak aldım sonunda...herkes karnı burnunda bi ben erkenci...eşim merak etti zar zor kurduk...toplarsam bi daha beceripte açamayız diye öyle yarı kurulu duruyo...sağolsun benim eşim benden beter beceriksizde...doğru diyosun yabangülüm gitmek bilmiyodu şimdi gelmek bilmiyo...görümcemin söylediğini eşime söyledim çocuklarının ufaklıklarını veriyolar yarın bunun gibi söylenmesinler dedim...sinirlerim bozuk bide üstüne zırladım...sen takma kafana bak bende takmıyorum bebeğimide kendinide üzme dedi...gerçi kaynanam gelir gelmesine göstercek ya kendini lohusa başıma toplanırlar kızıydı,eltisiydi...bide köyden geldi diye herkes damlar....yani yine zarar yine zarar...bari ben biraz toparlanınca gelse millet....

iyiyim canım tekrardan gözün aydın,allah analı babalı büyütsün.bu dönemler zor oluyor allah kolaylık versin ne diyim.4.aya kadar devam eder,işallah sizinkisi çabuk geçer.bol bol emzir sütün olur,bide süt yapıcı çaylar iyi oluyor şekerli şeyler ye bol bol.doğumun normalmi oldu?

lohusalık dönemi çok zor oluyor, onun için moral gerekiyor.benim annemler yoktu yanımda hacca gitmişlerdi,onların özlemi bide sezeryan olduğum için narkozu atamadım çok kötüydü.herkesin anlayışlı olması gerekli yani bu dönemde.

sağol cnm benim. sorma valla çok ağlıyor. bide kasığında fıtık çıktı. ameliyat olcakk (( bu hafta gün almaya gidecez. valla inan süt içinde o kadar çok şey içiyorumki ama yinede o kadar yok. doğumu normal yaptım. zordu ama olsun yine olsa normal yaparım. sen napiosun?kızın nasıl?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?Neler yaptınız ben yokken.Uzun zamandır uğrayamadım.Noa aradı merak etmiş telle sağolsun.Havalar ısınınca evde duramaz olduk.ufaklık hep dışarı çıkmak istiyor.İşimiz bittimi sokakta yada çay bahçesinde alıyoruz soluğu.
Zekocum hayırlı olsun bebeğin demek sende annelere kervanına katılıyorsun.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ara sıra uğramaya çalışıcam kızlar.Ben iyiyim hepinizi öptüm.Yaz geldi geçecek bi buluşamadık gitti.
taçsız prenses sende tekrar hoşgeldin aramıza...

Son düzenleme:

Hoşbulduk =))) Hayırlı Kandiller =))

kizlar napiyosunuz ben ev isimi yeni bitirdim dogalgaz ,parke evi gormeliydiniz resmen insaat oldu esya icindeyken ne zormus yaaaaa herseyim battiii neyse bu arada bayram temizligimde cikti aradan en son halilarimda yikandi geldi ohhhhhhhhhhhh mis gibi oldu siz napiyosunuz herkes iyimiii????

çok geçmiş olsun canım.emzirdikçe süt geliyor sana az gibi geliyordur.

günaydın millet bu ne tembellik ya hadi hereketleninde topiğimiz renklensin...

amannn yarabbii!!bu forumun hali ne kızlar??? nerelerdesinizz? milleti sıcakmı carptı ne? ben ömer beyle uğraşıp duruyorum. bu hafta iznimin son haftası. haftaya işbaşıı (( sizlerde ne var ne yok?yeni gelenlerde hoşgeldilerr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…