Malatya///44

selam millet süleymanın validesi geldi hu hu kimse yok mu

ben kimbilir neler kaçırdım diye topiğe girdim bi baktım ki koskoca bir hiç noldunuz ya...

selam kızlar nasılsınız,zeko kısss soğum yapmışsındır şimdiye kadar eee nasıl gidiyor bakalım annelik

yaptım tabi 28/11 doğumlu anasının tersine her daim güler yüzlü,kız çocuğu gibi fingirdek bi oğlum oldu...

eyvallah bacılar....valla hayallerimden daha güzel bi bebek oldu...beklediğime değdi...Rabbim kendi gibi kaderine güzel yazsın inşallah... herkesin evladınıda benimkinide korusun.

Arakan daki müslüman kardeşlerimiz ne yapıyor acaba..Kimimiz yatağımızda kimimiz pc de oturuyoruz rahat rahat acaba oaradaki kardeşimiz kardeşlerimiz ne yapıyor genç delikanlılar belki nöbet tutuyor anneler kızlarına sımsıkı sarılıyor tecavüzden pislikten ölümden korumak için belki de korkusunu bastırmak için..

Kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum..Herkesten isteğim bugün ellerinizi semaya Onlar için Kaldırın ve dua edin..Rabbim yardımcıları olsun İnşallah..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”

[Tefsir-i Mugni]

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

bütün müslüman aleminin kadir gecesi mübarek olsun..
kızlar yardımınıza ihtiyacım var tayinimiz malatyaya çıktı asya kent 2 evlerinden ev tuttuk ama eşimin arkadaşları muhit olarak pek iyi biryer olmadığını söylemişler bende üzüldüm öyle olunca bilgisi olan var mı çok mu kötü bir yer:KK43:

X