Malatya///44

:nazar::nazar::nazar:millettttttt teyze oldukkkkkk:))))) bi yegenimiz daha oldu noacimin dunyalar tatlisi bebisi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK66::KK66::KK66:

bu arada cok sagol kriscim iyiyim ben esim burda onla zaman su gibi geciyo yine:))) ugrasip duruyorum isteeee sanada Allah kolaylik versin canimm

selam kızlar. uzun zamandır uğrayamadım. oğluşumla uğraşıp duruyorum. malum asker. habire yakınıp duruyor. tabii benimde moralim sıfır oluyor. allahın izniyle eylül ortalarında bitecek. fakat o mu askerlik yaptı ben mi bilemedim. beni çok yordu.
noacımın gözü aydın olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:nazar:
zekom hamilelik döneminde bol meyve ve sebze ye güzelim. tabii proteininide al. cinsiyetini öğrenebildiniz mi. mide bulantılarına ben sade gazozla çaresini bulmuştum. tabi bu herkeze göre değişir. benim durumum çok değişikti. her iki hamileliğimde bu bulantılar doğuma kadar sürmüştü benim. hatta serum takılacak kadar kötüydü. yıllar geçtikçe o sıkıntılar unutuluyor.
kızlar bende pek uğrayamıyorum. koşturmam çok. arada da olsa bir bakınıyorum. kendinize iyi bakın. hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

selamm kızlarr!! ben geldimmm :))) oğlumm geldi sonunda. ne zamandır bi fırsat bulup oturamadım nete. ömerim geldi :)) o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz. bugun 15 gün oldu çok şükürr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sizlerde ne var ne yok? millet nerde yaa...

iyi akşamlar hemşerilerim...niye buralar bu kadar hareketsiz ve bereketsiz kalmış bakayım...beni soran herkese teşekkürlerimi sunarım...iyiyim çok şükür teyzeleri bulantılarımda fazla kalmadı... ama çoook tembelleştim bulduğum her fırsatta yumulup uyuyorum...4.ayı yeni bitti işte...dr.haftaya gidicem cinsiyeti belli olur heralde yani inşallah...ara renklerden bişeyler alıyorum gına geldi...artık belli olsunda alışverişte hız kazanayım değil mi...yaa başıma ne gelicek bilmiyorum ama yine doğumdan tırsıyorum...bilsen iyice tırsarsın diyolar...amaaan napim hep içimde tutucak değilim ya.. 26 kasım diye gün verdi dr. ama bakalım...yay burcu bi evladım olacak bakalım...işte bende haberler bunlar daha anlatırdım ama iş çıkışı malum...yoksa uçuyorum valla ablam bıktı benden bebekten başka bişey konuşmaz oldum...babam dalgasına görmemiş dedi ama haklı valla napim yalan mı görmemişim...şu halime bak bide kabulleniyorum rezalet...

noa Allah analı babalı büyütsün canım...darısı benim ve tüm gebelerin başına inşallah kolaycacık olanından...

selamm kızlarr!! ben geldimmm :))) oğlumm geldi sonunda. ne zamandır bi fırsat bulup oturamadım nete. ömerim geldi :)) o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz. bugun 15 gün oldu çok şükürr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sizlerde ne var ne yok? millet nerde yaa...

Hayırlı Olsun..Rabbim saglıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. 3 aylık taze anne olarak mükemmel bir duygu olduğunu söyleyebilirim..Bir gülüşü bütün yorgunluğumu alıyor paşammm benimm

Selam kızlar ben geldim
Herkes nasıl???
Noa Hayırlı olsun :nazar:
Allah analı babalı büyütsün
İnşallah ailesine,çevresine, vatanına hayırlı evlat olur :KK34:

forumu iyice boşaltmışınız bakıyorum at koşturma kıvamına gelmiş...bende park yatak mı beşik mi alayım diye size soracaktım ama birini bulmak bu kadar güçken soruma cevap almak heralde imkansız...noldunuz ya...

forumu iyice boşaltmışınız bakıyorum at koşturma kıvamına gelmiş...bende park yatak mı beşik mi alayım diye size soracaktım ama birini bulmak bu kadar güçken soruma cevap almak heralde imkansız...noldunuz ya...

valla ben sürekli yazıyorum ama bana slm veren bile yok neyse ben 3 aylık anneyim ikisini de aldım ama beşik kullanmıyorum şimdi park yatak yatak odamda ilk 8 10 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra da odasına geçireceğim inş. park yatak da aynı beşik gibi zaten ben büyüğünü aldım..

sağolasın canım verdiğin fikir için...bende sonra oda alırım diyorum park yatak almayı düşünüyorum bakalım...ham 3 aylık annesi hem foruma uğruyosun senden utanmalılar aslında...eee bebişin nasıl,ayy bende o zamanları bi görebilsem en tatlı zamanlarında şimdi evladın...bide emekleme zamanı Allahım bayılıyorum o zaman çok tatlı oluyolar...gerçi her zaman tatlı olurlarda ben en çok yiğenlerimin o zamanlarına deli oluyorum...sonra dillenince laf yetiştiremiyosun ya ondan heralde...merak edenlere dün cinsiyetini öğrendim oğlum süleymanım olucak sağlıklı sıhhatli inşallah...

zekocum demek sende kasım annesi olacaksın:)sağlıkla al kucağınada önemli olan ooo.doğuma gelince kimseyi dinleme sen.ben normal doğum istedim hep,doğum videolarını seyrettiğim halde.ama mecburiyetten sezry.oldum:KK43:allah kolaylık versin daha çok erken düşünmek için.taçsız prenses benimde kızım 7 aylık çocukla girmek çok zor oluyor.

sağolasın canım verdiğin fikir için...bende sonra oda alırım diyorum park yatak almayı düşünüyorum bakalım...ham 3 aylık annesi hem foruma uğruyosun senden utanmalılar aslında...eee bebişin nasıl,ayy bende o zamanları bi görebilsem en tatlı zamanlarında şimdi evladın...bide emekleme zamanı Allahım bayılıyorum o zaman çok tatlı oluyolar...gerçi her zaman tatlı olurlarda ben en çok yiğenlerimin o zamanlarına deli oluyorum...sonra dillenince laf yetiştiremiyosun ya ondan heralde...merak edenlere dün cinsiyetini öğrendim oğlum süleymanım olucak sağlıklı sıhhatli inşallah...

ayyy yerim ben onuuuu maaşallah paşacığınaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet hiç bişeyden geri kalmıyorum =))) forma da girmeden yapamıyorum burada dinleniyorum inan paşamı uyutuyorum hemen geliyorum buraya :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Paşam çok iyi teyzesi biraz fazla ehli keyif ama olacak o kadar bütün gün yanında olup onunla ilginlediğim sürece sorun yok ama odadan çıkınca hemen homurdanıyor yanına gitmez isem de ağlamaya başlıyor :KK70: Görürsün inş. canım ilk zamanlar bende öyledim ciciler aldığımızda aa oğlum olacak da bunları mı giyecek diyordum ama maaşallah çabucak büyüyor..Yeni yeni sesler çıkarıyor göğsüme alıyorum sarılıyorum içime sokasım geliyor o kadar tatlıııı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zekocum demek sende kasım annesi olacaksın:)sağlıkla al kucağınada önemli olan ooo.doğuma gelince kimseyi dinleme sen.ben normal doğum istedim hep,doğum videolarını seyrettiğim halde.ama mecburiyetten sezry.oldum:KK43:allah kolaylık versin daha çok erken düşünmek için.taçsız prenses benimde kızım 7 aylık çocukla girmek çok zor oluyor.

Evet inan zor ama imkansız değil :KK9::KK9::KK9: pc açık sürekli ilk fırsatta buraya uğruyorum e misafirim felan gelince elbette bende giremiyorum ama olsun rahatlatıyor burası beni dinleniyorum =))

X