- 23 Ağustos 2009
- 1.914
- 0
yaşasın online birini görmek çok güzel =)) ben iyiyim tatlı huysuz oğlumla uğraşıyorum sen nasılsın :))
sağol bende iiyim bende seçim çalışmalrıyla uğraşıyorum yoğunum diye giremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşasın online birini görmek çok güzel =)) ben iyiyim tatlı huysuz oğlumla uğraşıyorum sen nasılsın :))
selam tembel bacılar bakıyorumda nerde bıraktıysam orda takılıyosunuz.
millettttttt teyze oldukkkkkk:))))) bi yegenimiz daha oldu noacimin dunyalar tatlisi bebisi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selamm kızlarr!! ben geldimmm :))) oğlumm geldi sonunda. ne zamandır bi fırsat bulup oturamadım nete. ömerim geldi :)) o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz. bugun 15 gün oldu çok şükürr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sizlerde ne var ne yok? millet nerde yaa...
forumu iyice boşaltmışınız bakıyorum at koşturma kıvamına gelmiş...bende park yatak mı beşik mi alayım diye size soracaktım ama birini bulmak bu kadar güçken soruma cevap almak heralde imkansız...noldunuz ya...
sağolasın canım verdiğin fikir için...bende sonra oda alırım diyorum park yatak almayı düşünüyorum bakalım...ham 3 aylık annesi hem foruma uğruyosun senden utanmalılar aslında...eee bebişin nasıl,ayy bende o zamanları bi görebilsem en tatlı zamanlarında şimdi evladın...bide emekleme zamanı Allahım bayılıyorum o zaman çok tatlı oluyolar...gerçi her zaman tatlı olurlarda ben en çok yiğenlerimin o zamanlarına deli oluyorum...sonra dillenince laf yetiştiremiyosun ya ondan heralde...merak edenlere dün cinsiyetini öğrendim oğlum süleymanım olucak sağlıklı sıhhatli inşallah...
zekocum demek sende kasım annesi olacaksın:)sağlıkla al kucağınada önemli olan ooo.doğuma gelince kimseyi dinleme sen.ben normal doğum istedim hep,doğum videolarını seyrettiğim halde.ama mecburiyetten sezry.oldumallah kolaylık versin daha çok erken düşünmek için.taçsız prenses benimde kızım 7 aylık çocukla girmek çok zor oluyor.