- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz.Malatyadamısınız yoksa başka şehirdemi.
evet yabangülüm burayı çok ihmal ediyoruz.Kızlar çıkın ortaya.Suderimde geldi zaten çok mutluyum.
vayyy yır dışı haaaa süpperselam kızlar nasılsınız toplu sordum kusura bakamyın çok vaktim kalmıyor buraya gelmeye bu hafta sonu yurt dışına çıkıyorum gelince görürşüz inşALLAH
kızlarr mrbb!!napionuz?ne var ne yokk?yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler...kızlar suderimde geldiine göre artık bi buluşsak diyorumm.haftaya buluşalımmı?
vayyy yır dışı haaaa süpper
iyilik sen nasılsın,oğluşumuz nasıl.doktora gittinmi yada hangisine?
sağol tatlım. paşam iyi. napsın tekmeleyip duruo :)) doktora gittim. bi tanıdık buldum. bi arkadas tanıomus. 3-4 hemşire bunda doğurmus. çok memnunlarmıs. sevgi hastanesinde derya hanım var ona gittim. gercekten çok memnun kaldım. aslında hiç bayan doktora gitmek istemiyordum ama napalım artık. allahtan ii cıktı. tabi şimdilik. inşallah böyle gider....bizim kızımız nasıl?geçtimi hastalığı?
canım yaaaaaSelam kızlar ben geldim
Hepiniz nasılsınız
Suder hoşgeldin
Ben hiç iyi değilim işlerden çok bunaldım, yoruldum ve artık gücümün tükendiğini hissediyorum
suder malatyayamı yerleştin yoksa geri gidecekmisin?kizlarrrrrrr hepinizee kocaman hosbuldukkkk nihayet malatyadayimmm evime geldim temizledim yerlestirdim ama evimde henuz netim yok bu hafta acilir ondan giremiyorum nete ne zaman derseniz gorusuruz canlarim hepinizi opuyorummm.bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
Canım benim suder ailesiyle hasret gidersin sonra sana gelicez birlikte inşallah.beklerim bir gün suderle ikinizi,gelecektin sen zatenkızlar hepinizi beklerim onuda söyliyim.
selam kızlar nasılsınız toplu sordum kusura bakamyın çok vaktim kalmıyor buraya gelmeye bu hafta sonu yurt dışına çıkıyorum gelince görürşüz inşALLAH
kızlarr mrbb!!napionuz?ne var ne yokk?yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler...kızlar suderimde geldiine göre artık bi buluşsak diyorumm.haftaya buluşalımmı?
Selam kızlar ben geldim
Hepiniz nasılsınız
Suder hoşgeldin
Ben hiç iyi değilim işlerden çok bunaldım, yoruldum ve artık gücümün tükendiğini hissediyorum
kizlarrrrrrr hepinizee kocaman hosbuldukkkk nihayet malatyadayimmm evime geldim temizledim yerlestirdim ama evimde henuz netim yok bu hafta acilir ondan giremiyorum nete ne zaman derseniz gorusuruz canlarim hepinizi opuyorummm.bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
her zaman beklerim bi denemCanım benim suder ailesiyle hasret gidersin sonra sana gelicez birlikte inşallah.
canım nereye gidiyosun hadi hayırlı yolculuklar.
buluşalım canım.gün belirleyelim kızlar.
ya kuzum seni gerçekten çok yoruyolar bak üzüldüm şimdi.Buluşmaya gelde seni bi neşelendirelim.
canım demek yerleştin.hadi bakalım hayırlısı olsun.özledim en kısa zamanda görüşelim.
gorusuruz tabi ablacimmm evet YABANGULUM artik ingiltereye sadece tatile gidicez yaa kizlar bu arada bu nasil hava yaaa valla korktummm bahar ayni yaaa