• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

güzel ve güneşli bir izmir sabahından selam. bugün tatil bitiyor. seyahatte olanların sağ sağlim evlerine dönmelerini dilerim.
bu bayram benim için yoğundu. misafirim vardı. kocaelinden gelmişti. dün akşam onu yolculadık. geri dönüş bileti yüzünden bayağı macera yaşadık. neyse sonunda iptal ettiren biri sayesinde yer bulabildik. bir müddet dinleneceğim artık.
hepinizi çok çok öpüyorum.

Merhaba ayyil hoşgeldin canım

slm ayyil hosgeldin aramiza
Kuzum nerelerdesin nasılsın?Ne zaman geliyosun?

güzel ve güneşli bir izmir sabahından selam. bugün tatil bitiyor. seyahatte olanların sağ sağlim evlerine dönmelerini dilerim.
bu bayram benim için yoğundu. misafirim vardı. kocaelinden gelmişti. dün akşam onu yolculadık. geri dönüş bileti yüzünden bayağı macera yaşadık. neyse sonunda iptal ettiren biri sayesinde yer bulabildik. bir müddet dinleneceğim artık.
hepinizi çok çok öpüyorum.

Oooh ablacım dinlen valla bende dün dinlendim.Allah gelenden etmesin yanlız geçirmek daha zor bayramları.Bizimde sağolsun hep arkadaşlar geldi yanlız bırakmadı bizi.En son günde biz çıktık ama hepsine gidemedik.Hafta içi gidicez artık.Tatlı yorgunluklar bunlar.
Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız bakalım?

kızlar vallahi tek tek tebrik edenlere bir şeyler yazmıştım ama maelesef mesajlarım silinmiş kusura bakmayın hepiniz sağolun inşALLAH

ablacim burdayim cok zor bi hafta gecirdim sana uzun uzun anlaticam sonra cokkkk opuyorum daha belli degil gelisim

iyi akşamlar kızlar bayram iyi gelmemiş herhalde size kayıplardasınız.Bakın ne diycem yabangülüme bebiş sevmeye gidicem.Biraz toparlansın diye bekliyorum.Bu cumartesi olmaz ama sonraki cumartesi olabilir belki.Benimle gelirmisiniz.Ayarlayalım hep beraber.

bugün uğrayayım dedim. yine erorr ile karşılaştım. artık bu tamir bitse diyorum.
buraya giremeyince faceye gittim. orayada kimseler uğramaz oldu. bizim kızlara ne oldu anlayamadım.
yabangülüm hoşgeldin canım. artık ayaklanmışsın. aman yinede dikkat et kendine.
hepinizi öpüyorum.

selam kızlar. sabah koşturmam arasında bir uğrayıp kaçacağım.
bu arada öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.:16:
evdekileri işe uğrluyorum. önce kızikomu yolladım. birazdan oğluşumu yollayacağım.
öğleye doğruda eşimi tabii. sonrada ev işleri başlayacak. yoğun bir gün başlıyor.:53::53::53:
hepinizi öpüyorum.:54::54:

bugün uğrayayım dedim. yine erorr ile karşılaştım. artık bu tamir bitse diyorum.
buraya giremeyince faceye gittim. orayada kimseler uğramaz oldu. bizim kızlara ne oldu anlayamadım.
yabangülüm hoşgeldin canım. artık ayaklanmışsın. aman yinede dikkat et kendine.
hepinizi öpüyorum.
hoşbulduk ablam evet ayaklandım:)gerçi ameliyat değilde belden yapılan iğnenin etkisinden 1 hafta kurtulamadım yoksa iyiydim çok şükür.
oy oy oyyyy masallahhhh yabangulum o fistigi kokla yerime :nazar:
:16:teşekür ederim canım tabikide koklarım seve seve:)
selam kızlar. sabah koşturmam arasında bir uğrayıp kaçacağım.
bu arada öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.:16:
evdekileri işe uğrluyorum. önce kızikomu yolladım. birazdan oğluşumu yollayacağım.
öğleye doğruda eşimi tabii. sonrada ev işleri başlayacak. yoğun bir gün başlıyor.:53::53::53:
hepinizi öpüyorum.:54::54:
ablacım seninde öğretmenler günün kutlu olsun ellerinden öpüyorum.

kızlarr mrbbb!uzun zamandır yazamadım.kayınvalidemler burda.pek fırsat bulup giremedim.ne var ne yok?kristaltanem hayırlı olsun yeni işin.yabangülümmmmmmmmmmmmm çokk tatlı maşşalllaahhhh.Allah analı babalı büyütsün.darısı başıma.ayyil sende hoşgeldin.

harmoni,suder,firstlady abla,sinem sizler nasılsınınz?forum bu ara baya bos kalmıs ya...

Allah nazarlardan saklasın Maşallah.Çok tatlı kızın.En kısa zamanda gelicem inşallah.:nazar: :nazar: :nazar:
kızlarr mrbbb!uzun zamandır yazamadım.kayınvalidemler burda.pek fırsat bulup giremedim.ne var ne yok?kristaltanem hayırlı olsun yeni işin.yabangülümmmmmmmmmmmmm çokk tatlı maşşalllaahhhh.Allah analı babalı büyütsün.darısı başıma.ayyil sende hoşgeldin.

harmoni,suder,firstlady abla,sinem sizler nasılsınınz?forum bu ara baya bos kalmıs ya...

Evet boş kaldı canım topik.kayınvalidenler uzun kalacaklarmı?Sağlığın nasıl oldu canım?

tabangülüm bebeğinin resmini gördüm. allah nazarlardan esirgesin. sağlıklı, mutlu ve şansı bol olsun.
kutlaman içinde teşekkür ederim canım.:54::54:
noa canım iyisindir inşallah.:54::54:
harmoni sen nasılsın güzelim. :54:
ev işlerine dalmadan hepinizi yoklayayım dedim.:16:

kizlar cok canim sikkin kizimda yine o mor noktalar var yaa biyeremi carpiyo baska hicbisey yok sadece mor nokta 2 3 tane:(((

Back