benim icin tuhaf bi bayram arefesi kizlar hic alistigim gibi degil ustelik kizmdan dolayi canimda sikkin biraz yinede herkese hayirli bayramlar hepinizi opuyorum /B]
Canım ya noldu fıstığıma hastamı oldu yoksa.Neden canın sıkkın.Şevval iyi dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim icin tuhaf bi bayram arefesi kizlar hic alistigim gibi degil ustelik kizmdan dolayi canimda sikkin biraz yinede herkese hayirli bayramlar hepinizi opuyorum /B]
Merhaba ayyil hoşgeldin canımmerhaba kızlar
Kuzum nerelerdesin nasılsın?Ne zaman geliyosun?slm ayyil hosgeldin aramiza
güzel ve güneşli bir izmir sabahından selam. bugün tatil bitiyor. seyahatte olanların sağ sağlim evlerine dönmelerini dilerim.
bu bayram benim için yoğundu. misafirim vardı. kocaelinden gelmişti. dün akşam onu yolculadık. geri dönüş bileti yüzünden bayağı macera yaşadık. neyse sonunda iptal ettiren biri sayesinde yer bulabildik. bir müddet dinleneceğim artık.
hepinizi çok çok öpüyorum.
hoşbulduk ablam evet ayaklandım:)gerçi ameliyat değilde belden yapılan iğnenin etkisinden 1 hafta kurtulamadım yoksa iyiydim çok şükür.bugün uğrayayım dedim. yine erorr ile karşılaştım. artık bu tamir bitse diyorum.
buraya giremeyince faceye gittim. orayada kimseler uğramaz oldu. bizim kızlara ne oldu anlayamadım.
yabangülüm hoşgeldin canım. artık ayaklanmışsın. aman yinede dikkat et kendine.
hepinizi öpüyorum.
teşekür ederim canım tabikide koklarım seve seve:)oy oy oyyyy masallahhhh yabangulum o fistigi kokla yerime
ablacım seninde öğretmenler günün kutlu olsun ellerinden öpüyorum.selam kızlar. sabah koşturmam arasında bir uğrayıp kaçacağım.
bu arada öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
evdekileri işe uğrluyorum. önce kızikomu yolladım. birazdan oğluşumu yollayacağım.
öğleye doğruda eşimi tabii. sonrada ev işleri başlayacak. yoğun bir gün başlıyor.
hepinizi öpüyorum.
Allah nazarlardan saklasın Maşallah.Çok tatlı kızın.En kısa zamanda gelicem inşallah.
kızlarr mrbbb!uzun zamandır yazamadım.kayınvalidemler burda.pek fırsat bulup giremedim.ne var ne yok?kristaltanem hayırlı olsun yeni işin.yabangülümmmmmmmmmmmmm çokk tatlı maşşalllaahhhh.Allah analı babalı büyütsün.darısı başıma.ayyil sende hoşgeldin.
harmoni,suder,firstlady abla,sinem sizler nasılsınınz?forum bu ara baya bos kalmıs ya...