• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

merhabalar

harmonı canım bugün oglanıda alıp loj. dolastık bıraz geztık mis gibi bır hava var..

sen nasılsın neler yapıyosun görüselım 10 adımlık mesafedeyız:)))

Son düzenleme:
kızlarrr mrbb!!!napiosunnuzz??ben işteyimm maaleseff!!off cumarteside çalışılırmı yaa??bugün havada güzel.herkes uyuyo kimse yok ortalıkta.millet kocasıyla çoçuğuyla kahvaltıda :((
hadi gelin ya sıkıldım bennn :))

Canım evet cumartesileri çalışmak çok zor gelir insana.Ama naparsın çoğu özel sektör böyle işte Allah kolaylık versin sana ve stüm çalışan arkadaşlarıma.

iyi hafta sonları. ben oğluşumu yolcu ettim. bu sabah kocaelinde. haftaya bugün gelecek. kızikom seyahatten vazgeçti. ben yine bu haftaya koşturmayla başladım. birazdan da pazarıma gideceğim. yoğun birgün beni bekliyor. hepinizi öpüyorum.:16:
Ablacım kolay gelsin.Ben pazara gitmeyi çok severim varya.İzmirde olsaydım birlikte giderdik.
merhabalar

harmonı canım bugün oglanıda alıp loj. dolastık bıraz geztık mis gibi bır hava var..

sen nasılsın neler yapıyosun görüselım 10 adımlık mesafedeyız:)))

Evet canım hava çok güzel bende şimdi çıkarıcam kızı.Telefon etseydin birlikte gezerdik ne güzel.Bizimkilerde bu durumda olurdu herhalde :4: Neyse bidahaki sefere inşallah.

2 sene içinde evlilik planım var bunun için zayıflamak istiyorum açıkcası canım

Allah gönlüne göre versin canım.Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap.

selam hemşolar nasılsınız,ben daha bekliyorum:5:gelmedi bizimkisi hala ha bu gün ha yarın derken bu güne kadar geldik.

Kızı beklerken arada burayada uğra gülüm.Annenler gitti dimi hacıya.Allah kavuştursun canım benim.

Suder kuzum naptın belli oldumu karar verdinmi dönüş zamanına kesin?
Noa güzel yüzlüm nasılsın?Hamilelik nasıl gidiyor.
sinem işlere gömüldün göremiyoruz seni çok yorma seni.
ayvalık sen nasılsın kızın nasıl öp onuda benim yerime.
Zeko bi göründü kayboldu.
Firstlady ablacım sende iyisindir inşallah.

Allah gönlüne göre versin canım.Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap.

Kızı beklerken arada burayada uğra gülüm.Annenler gitti dimi hacıya.Allah kavuştursun canım benim.

Suder kuzum naptın belli oldumu karar verdinmi dönüş zamanına kesin?
Noa güzel yüzlüm nasılsın?Hamilelik nasıl gidiyor.
sinem işlere gömüldün göremiyoruz seni çok yorma seni.
ayvalık sen nasılsın kızın nasıl öp onuda benim yerime.
Zeko bi göründü kayboldu.
Firstlady ablacım sende iyisindir inşallah.

evet canım ekimin 27 sine gittiler.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.sen nasılsın diş işlerin devam ediyormu hala.

Selam kızlar ben geldim
Yabangülüm nasılsın son günlerin olduğunda ağırlaşmışsındır şimdi Allah yardımcın olsun canım :49:
Noa sen ve bebek nasılsınız :49:
Suder biraz daha sabır canım :70:
Kristaltane ve harmoni abla ecemmm sizler nasılsınız :29:
Haftaya bayram olduğundan benim işler yoğun :95:

Son düzenleme:

Şekerler merhaba nasılsınız umarım herkesler iyidir..
Bir arkadaşımız var zhebani malatyada oda bu topiğe geliyormu hiç bilmiyorum ..
Sağlık sorunları vardı ameliyat olacaktı bayram sonrasında uzun süredir uğramıyor çünkü bizde merak ettim acaba ameliyatı erkene mi alındı diye.
Sizlerden zhebaniyi tanıyan varmı diye sormak istedim .
Hepinize sevgiler çok öpüyorum :90:

evet canım ekimin 27 sine gittiler.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.sen nasılsın diş işlerin devam ediyormu hala.

Evet canım ediyor ama bugün son artık bitiyor.

Selam kızlar ben geldim
Yabangülüm nasılsın son günlerin olduğunda ağırlaşmışsındır şimdi Allah yardımcın olsun canım :49:
Noa sen ve bebek nasılsınız :49:
Suder biraz daha sabır canım :70:
Kristaltane ve harmoni abla ecemmm sizler nasılsınız :29:
Haftaya bayram olduğundan benim işler yoğun :95:

Canım hoşgeldin Allah sanada kolaylık versin.

Şekerler merhaba nasılsınız umarım herkesler iyidir..
Bir arkadaşımız var zhebani malatyada oda bu topiğe geliyormu hiç bilmiyorum ..
Sağlık sorunları vardı ameliyat olacaktı bayram sonrasında uzun süredir uğramıyor çünkü bizde merak ettim acaba ameliyatı erkene mi alındı diye.
Sizlerden zhebaniyi tanıyan varmı diye sormak istedim .
Hepinize sevgiler çok öpüyorum :90:

Ablacım uzun zamandır burdayım ama bahsettiğin arkadaş buraya takılmıyor en azından ben denk gelmedim.Umarım haber alabilirsin.

.

Ablacım uzun zamandır burdayım ama bahsettiğin arkadaş buraya takılmıyor en azından ben denk gelmedim.Umarım haber alabilirsin.

Sağol harmonicim merak ediyoruz çünkü acaba dedim buraya da geliyormu diye sorayım dedim inşallah haberini alırız canım tekrar teşekkürler :9:

kizlar mecbur tam tarih icin vizeyi bekliyoruz yabangulum senin fistigin yerini seviyo gelmeye niyeti yok heralde:)))

Son düzenleme:

Sağol harmonicim merak ediyoruz çünkü acaba dedim buraya da geliyormu diye sorayım dedim inşallah haberini alırız canım tekrar teşekkürler :9:

Ne demek ablacım.Sende gel her zaman burayada bekleriz.Nede olsa sende Malatya'da yaşamışsın zamanında.

selam ben geldim

Hoşgeldin canım nasılsın?

kizlar mecbur tam tarih icin vizeyi bekliyoruz yabangulum senin fistigin yerini seviyo gelmeye niyeti yok heralde:)))
Ya ne ülkeymiş vize için bu kadar bekleten bi ülke daha varmıdır acaba?

selam kızlar. yoğun bir gün. malum bayram hazırlığı.:16:
Oh kolay gelsin ablacım çok yorma kendini yavaş yavaş yap.
ohhh ne guzel bayrama hazirlaniyo memleketim buralarda ne bayram ne bisey :((
Kuzum sonraki senelerde birlikte kutlarız bayramı inşallah.Ben daha başlamadım bayram hazırlığına.Hafta sonunda başlıycam.

Noa nerelerdesin canım merak ettim seni.Bu kadar ara verme.

Sinem canım Bayramdan sonra azalır işlerin inşallah.Kolay gelsin canım.

yabangülümde kayıp bugünlerde gene iyice ağırlaştı tabi kuzum Rabbim sağsaim kızınıda onuda kurtarsın inşallah.

Back