• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

aaa ablamız gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş.Kaçaklar bir bir geliyorlar.Nasılsın ablacım şimdi daha iyi olmana sevindim.Kızın işe girmiş oğlun yanında ne güzel herşey yoluna girmeye başlamışAnnelik işte çocuklar yokken bi tas çorba yer oturursun ama onlara kıyamaz hergün tencere tencere yemek yaparsın dimii...

canım hoşbuldum. evet yaz boyunca çocuklar başımdaydı. yedir-içir, topla-temizle, yıka-ütüle ömrüm geçti. birde iş-güç derdi bayağı zorlandım. eskiden yalnızdım. önce kız, sonra oğluş gelince trafik hızlandı. birde eşimin işleri tepe taklak olunca epey bocaladık. yeni yeni toparlanıyor gibiyiz. bu yüzden hem vakitsizlik, hemde moral bozukluğu beni bir müddet sizlerden koparmıştı. yeni yeni pc başına oturabiliyorum. inşallah herşey yoluna girince bol bol sizlerle olacağım.opuyorumnanaktan

herkesın cumhurıyet bayramı kutlu olsun... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..turkbayragi

krıstaltane beraber yapaım dıyetı hadı beraber baslayalım... neler yıyecez neler :içelim::kahve:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookicecezzzz:))

yapalım ama senin çok ihtiyacın yok kia.s.

Son düzenleme:
kızlar sizin diyete ihtiyacınızmı var maşallah fıstık gibisiniz.
Harbiden ha ne diyetikızlar ihtiyacınız yok sizin maşallahınız var.Kilolu görmesek anlarımda yok artık.Ya arkadaşlar şu saatlerle ne oynarlar anlamamki.Nevrim döndü gene.

canım hoşbuldum. evet yaz boyunca çocuklar başımdaydı. yedir-içir, topla-temizle, yıka-ütüle ömrüm geçti. birde iş-güç derdi bayağı zorlandım. eskiden yalnızdım. önce kız, sonra oğluş gelince trafik hızlandı. birde eşimin işleri tepe taklak olunca epey bocaladık. yeni yeni toparlanıyor gibiyiz. bu yüzden hem vakitsizlik, hemde moral bozukluğu beni bir müddet sizlerden koparmıştı. yeni yeni pc başına oturabiliyorum. inşallah herşey yoluna girince bol bol sizlerle olacağım.opuyorumnanaktan

Ablam canınız sağolsun Allah sağlık versinde gerisi hallolur sen canını sıkma.Eh işte yoruluyosun ama çocukların yanında en azından.Sık sık gel ablacım çok seviniriz.

Günaydın evet kristaltane Noa yabangülüm suder sinem ecem ayvalık kayıplardasınız yine.Zekoda bi göründü kayboldu.

yabangülüm doğum yakın galiba. allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.:ecrin_bebek:
aminnnn, evet ablacım gün sayıyoruz :31:
abla sen çok ii niyetlisin ve yabangülüm de ama benim gitmesi gereken 15 kilom vara.s.
yok canım ya herşey ortada sen kendini kilolu sanıyorsun.
Günaydın evet kristaltane Noa yabangülüm suder sinem ecem ayvalık kayıplardasınız yine.Zekoda bi göründü kayboldu.

burdayım bi denem.benim kıssss gelmeyi düşünmüyor sanırım stres bastı artıkkkkkkkk,rüyalarıma giriyor artık.:44:

herkese mrb!!!napionuz bakayımm??valla ben malum işteyimm :((( bulantılarımla uğraşıyorum.hayırlısıyla haftaya 3 ay oluyor.inşallah azalır biraz.sizler napiosunuz?zekocum kaçtın yine.bakalım bu sefer ne bahane bulcan???yabangülüm ben şimdidien streslerdeyim valla Allah sana sabır versinn :)))

Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz??

mrbb ablacım!!!valla ben bildiin gibiyim.işteyim malum.bulantılarım azaldı çok şükür.önümüzdeki hafta ikili test için gidecem.onun heyecanı ve stresi var üstümde.sen neler yapiosun?diş tedavin bittimi?ufaklıklar ne alemde?

Selam kızlar nasılsınız
Benim işler yoğun ondan fazla giremiyorum
Kristaltane ve ecemm inanın kilolu falan değilsiniz ne kilosu vereceksiniz anlamadım valla :28:
Yabangülüm nasıl oldun canım
Noa umarım bütün testlerin iyi çıkar

Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz??
iidir abla sen nasılsın
Selam kızlar nasılsınız
Kristaltane ve ecemm inanın kilolu falan değilsiniz ne kilosu vereceksiniz anlamadım valla :28:

sinemcim valla ben kafaya koydum inş vercem senin kadar olmam imkansız ama çalışıyorum:71:

mrbb ablacım!!!valla ben bildiin gibiyim.işteyim malum.bulantılarım azaldı çok şükür.önümüzdeki hafta ikili test için gidecem.onun heyecanı ve stresi var üstümde.sen neler yapiosun?diş tedavin bittimi?ufaklıklar ne alemde?

Canım sevindim iyi olduğuna.Hadi bakalım testlerinizi ihmal etmeyin.Dişler daha bitmedi bugünde dolgu yapılacak.Bayrama bitmiş olur sanırım.

Selam kızlar nasılsınız

Allah işlerini rast getirsin canım.Kolaylık versin.

iidir abla sen nasılsın

sinemcim valla ben kafaya koydum inş vercem senin kadar olmam imkansız ama çalışıyorum:71:

Nasıl olayım küçük cadıyla birlikte zaman geçiriyoruz.Arada arkadaşlara gidip geliyoruz derken geçiyo vakit.Evin işi gücü bi tarftanda işte.Eh kendini daha iyi hissetmek istiyorsan ver bakalım kilo ama çok verme sakın.

Yabangülüm canım annenler gittilermi?Bebişin daha zamanı var canım 40.haftayı doldurunca gelecek annesi.Geçmez son günler tabii.Ama sen dikkat et yinede çantanı falan hazır bulundur.

kizlarrrrr ben geldimmmmm napiyosunuz giremedim ne zamandir.ben bugunlerde pek iyi degilim yine sanirim yine depresyon geliyor yavas yavas calissamda olmuyoooo ben evimi malatyami cokkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmm dayanamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkes iyimi yabangulum dogurdumu kristaltane resimlerinize baktimda sanki seni taniyorum canim:))) ablacim noacim sizler nasilsiniz,sinemcim sen napiyosun????

ne guzel bulustunuz yine :(((( ben burda yapayalnizim gelsede su vize mayista gelmeyi planliyorum ama o kadar ay nasil kalcam hicbir fikrim yok biraz para kazanayim evime oyle doneyim diyorum ama nasil dayanirim inanin bilmiyorum bu 3. kisim memleketimden ayri.yaaaa Allah askina benim buralarda ne isim var ait oldugum yer bura degilki kendimi oyle yabanci hissdiyorumki yinede Rabbim hayirlisini versin banada sizlerede canlarim hepinizi cokkkkkkkkkkkk ozledim kocaman opuyorummmm

Back