• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

Doğru söylüyosun valla saat 1 de bi çıktık 3 te eve geldik parktan.Evde üşüyoruz dışarısı felaket sıcak.şidide ufaklığın karnını doyurup uyuttum buralara takılıyorum.

evet canım ya.
evler çok soğuk.
dışarıda mis gibi hava var.
bende yeni geldim eve.
bahçeye çıkardım kızımı

ohhh iyi yapmışsınız dışarısı çok güzel.park dolup taşmıştır eminim.

Evet park dolu birazdan evin önüne çıkarız baba gelene kadar az daha oynar.Bizimki uyandı bilee.

kızlar ben malatyanın ilçesindeyim.
battalgazi bilirsiniz.
varmı burda olan.

Selam kızlar nasılsınız
Buluşma günü belli olmuş Allahtan bişey olmazsa bende geliyorum 23 Mayıs bana uyar nerde buluşuyoruz

hemşolarımmmmmmmm demek 23 üne buluşuyorsunuzzzzzzzzzzzzzz bende malatyadayımda ama elazıga gelin gitcemm 23 ü hafta sonu oluyorrrrrr yoksa ugrardım yanınızaaaaaa burda hiç muhabet etmedik ama nickleri tanıyor gibiyim:)elazıgda olmassam 1 saatligine ugrarım inş:)

Selam kızlar nasılsınız
Buluşma günü belli olmuş Allahtan bişey olmazsa bende geliyorum 23 Mayıs bana uyar nerde buluşuyoruz
alkisalkisalkis
hemşolarımmmmmmmm demek 23 üne buluşuyorsunuzzzzzzzzzzzzzz bende malatyadayımda ama elazıga gelin gitcemm 23 ü hafta sonu oluyorrrrrr yoksa ugrardım yanınızaaaaaa burda hiç muhabet etmedik ama nickleri tanıyor gibiyim:)elazıgda olmassam 1 saatligine ugrarım inş:)

Elazığda olma bi yolunu bul gel buluşmaya canım ya.

Yer tespitide yapalımmı arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.Ancak karar veririz biz.

Malatya park olabilir en azından sizin sayenizde görmüş olurum :kedi:kaydirigubbakcemile3

ya ben gelemicem sanırım buluşmaya.
görümcemin nişanı olacak.
adanaya gidecem.
23ünde adanada olacam büyük ihtimalle..
off ya.üzüldüm bak şimdi...:çok üzgünüm:

canım 19unda gidecem.
23ünde eşim döner.
ben bir hafta daha kalırım.
buluşursak 29unda dönerim
30unda da buluşuruz olmazmı.

o zaman arkadaşlara bi soralım.23 mü olsun 30 mu olsun.herkes fikrini söylesin arkadaşlar.Çoğunluğa uyalım.Seninde aramızda olmanı isteriz tabi..

o zaman arkadaşlara bi soralım.23 mü olsun 30 mu olsun.herkes fikrini söylesin arkadaşlar.Çoğunluğa uyalım.Seninde aramızda olmanı isteriz tabi..[/QUOT

ok canım herkes ne zaman müsaitse o zaman olsun.
ben gelemezsemde başka buluşmaya katılırım artık.

Back