• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

selam kızlar şu buluşma yerini ayarlayalım.tarih olarak çoğunluk 23 mayıs demiş.saat 1 gibi buluşalım.yer konusuna gelince benim fikrim kafe gibi yer olmasın.resturant filan olabilir.sizde fikirlerinizi sunarsanız iyi olur.

Saat konusunda 1,5 olursa sevinirim.Benim kız dershaneden 12,30 gibi geliyo. yetişebilmem için yani.Yer konusunu sizlere bırakıyorumm benim için heryer olur.

oooo buluşma saatleri ayarlanıyor :)) 1:30 bencede iyi.inşallah gelebilirm.restaurant fikri bencede iyi yabangülüm.Lalezarın bahçesine ne dersiniz??

oooo buluşma saatleri ayarlanıyor :)) 1:30 bencede iyi.inşallah gelebilirm.restaurant fikri bencede iyi yabangülüm.Lalezarın bahçesine ne dersiniz??

Aslında güzel fikir.benim ufaklığı getirirsem oyalanacak yerde olur.

malatya park olmasın da kızlar diğer yerler daha uygun olur gibi
malatya park çok ayak altı oldu çok kalabalık
insan ne konuştuğunu anlıyor ne yediğini ne içtiğini
sakin bi yer olsun ki rahat olalım
muhabbet edelim daha iyi kaynaşalım

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar
23 Mayıstamı buluşuyoruz Lalezar benim için uygun saatte önemli değil her saate uyarım
ışlerim bu aralar çok yoğun yorum yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum :lepi:

Saat konusunda 1,5 olursa sevinirim.Benim kız dershaneden 12,30 gibi geliyo. yetişebilmem için yani.Yer konusunu sizlere bırakıyorumm benim için heryer olur.
olur canım olurboshayallersmile
olabilir iyi fikir.
Aslında güzel fikir.benim ufaklığı getirirsem oyalanacak yerde olur.
zemuszemus zemuszemus
malatya park olmasın da kızlar diğer yerler daha uygun olur gibi
malatya park çok ayak altı oldu çok kalabalık
insan ne konuştuğunu anlıyor ne yediğini ne içtiğini
sakin bi yer olsun ki rahat olalım
muhabbet edelim daha iyi kaynaşalım
bencede katılıyorum ben orayı sevmiyorum zaten.rahat oturabileceğimiz sakin sohbete uygun yer olması iyi olur.
Selam kızlar herkese hayırlı cumalar
23 Mayıstamı buluşuyoruz Lalezar benim için uygun saatte önemli değil her saate uyarım
İşlerim bu aralar çok yoğun yorum yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum :lepi:

sanada hayırlı cumalar canım.opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrrrrrr bende öz be öz malatyalıyım 44444444444444444444444444444444444

kızlar buluşma yeri olarak lalezar süper bence inşallah bi aksilik çıkmazsa bende gelcem :)

ben gelemicem maalesef :çok üzgünüm:
bi daha buluşma yapacaksınız ama.
bir kereyle kalmasın.
bi dahaki buluşmaya gelirim inşallah...

canlarım 23 mayıs pazar lalezardayım ınsallah ınsallah son dakıka bısey cıkmaz hepınızı optum sevgıler

kızlar inşallah bende ordayım.dua edelim pazar günü üretim olmasın.yoksa çalışmak zorunda kalırım...

Back