Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok sevindim hayirli ve uzun omurlu olur insallah.kizlar nasip olursa pazartesi biniyorum 1 gun istanbulda kalicam insallah carsambada malatyaya geliyorum mayisin ikinci haftasi bulusalim herkese uyarsa
sinem buluşmaya gelecekmisin?
Günaydın kızlar nasılsınız
Canım bir aksilik çıkmazsa gelecem
Sizlerle tanışmayı çok istiyorum :1hug:
hayırlısıyla gel gülümkizlar yarin nasipse geliyorum turkiyeme:)))) bi sure acamam belki kendinize iyi bakin bulusma icin tekrar konusuruz zaten opuyorum hepinizi
Günaydın kızlar nasılsınız
Canım bir aksilik çıkmazsa gelecem
Sizlerle tanışmayı çok istiyorum :1hug:
işallah çıkmaz bu defa bahane kabul etmiyoruz:)
selam hemşerilerim benim...nasılsınız bakalım...beni özlediniz mi...hiç soran merak eden yok mu...yine buluşma ayarlamışınız hııı ya bu resimler nerde merak ediyorum sizi en azından resmi olanları göreyim. işten fırsat bulup karıştıramıyorum işimi kolaylaştırın hııı...
suder malatyadadır sanırım şimdi:)
kimbilir belkide gelmiştir.Sen nasılsın yabangülüm hamilelik nasıl gidiyor.
Ayvalık nerelerde acaba gözükmüyo gene.Kız üzüyo galiba annesini biraz.
nolsun be canım koşturmaca işte....işler yoğun kaynanamlar gitti ama gönlümce rahat edemedim evimde....bide üstüme kapılar takıldı bugün eşim ev inşaat gibi oldu diyo valla gidip göresim gelmiyo...para işini halledebilirsek hemen badanada yapalım diyo eşim çıksın aradan diye...öyle işte...karnımdada bi şişlik hastalancam heralde...öyle işte bi iyi haberimi alamıyosun dimi benim...ben senin haberlerini takip ediyorum ama bi senin güzel haberlerin gönlümü ferahlatıyo işte...inşallah işlerimi halledersem anama gitcim o zaman relax haberlerimi alırsın...kendine dikkat et canım tabi yiğenimede...:1hug:merak etmezmiyiz hiç nerelerdesin.nasılsın gittimi kaynananlar?
nolsun be canım koşturmaca işte....işler yoğun kaynanamlar gitti ama gönlümce rahat edemedim evimde....bide üstüme kapılar takıldı bugün eşim ev inşaat gibi oldu diyo valla gidip göresim gelmiyo...para işini halledebilirsek hemen badanada yapalım diyo eşim çıksın aradan diye...öyle işte...karnımdada bi şişlik hastalancam heralde...öyle işte bi iyi haberimi alamıyosun dimi benim...ben senin haberlerini takip ediyorum ama bi senin güzel haberlerin gönlümü ferahlatıyo işte...inşallah işlerimi halledersem anama gitcim o zaman relax haberlerimi alırsın...kendine dikkat et canım tabi yiğenimede...:1hug: