• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

canim cok sevindim hayirli ve uzun omurlu olur insallah.kizlar nasip olursa pazartesi biniyorum 1 gun istanbulda kalicam insallah carsambada malatyaya geliyorum mayisin ikinci haftasi bulusalim herkese uyarsa

Bana uyar canım inşallah bi terslik çıkmazsa..Buraya gelince gene haberleşiriz.Girmeyi unutma k.k ya..Gelki gün belirleyelim..

kizlar yarin nasipse geliyorum turkiyeme:)))) bi sure acamam belki kendinize iyi bakin bulusma icin tekrar konusuruz zaten opuyorum hepinizi

kizlar yarin nasipse geliyorum turkiyeme:)))) bi sure acamam belki kendinize iyi bakin bulusma icin tekrar konusuruz zaten opuyorum hepinizi
hayırlısıyla gel gülüm
Günaydın kızlar nasılsınız
Canım bir aksilik çıkmazsa gelecem
Sizlerle tanışmayı çok istiyorum :1hug:

işallah çıkmaz bu defa bahane kabul etmiyoruz:)

Hadi bakalım Mayısın 15-16 gibi buluşalım.Hafta sonuna denk geliyor

Yada en geç 22-23 mayısta buluşalım.Daha fazla uzatmayalım kızlar.

selam hemşerilerim benim...nasılsınız bakalım...beni özlediniz mi...hiç soran merak eden yok mu...yine buluşma ayarlamışınız hııı ya bu resimler nerde merak ediyorum sizi en azından resmi olanları göreyim. işten fırsat bulup karıştıramıyorum işimi kolaylaştırın hııı...

huuuu huuuu zeko geldi kimse yok mu...kaydirigubbakcemile4

selam hemşerilerim benim...nasılsınız bakalım...beni özlediniz mi...hiç soran merak eden yok mu...yine buluşma ayarlamışınız hııı ya bu resimler nerde merak ediyorum sizi en azından resmi olanları göreyim. işten fırsat bulup karıştıramıyorum işimi kolaylaştırın hııı...

merak etmezmiyiz hiç nerelerdesin.nasılsın gittimi kaynananlar?

kimbilir belkide gelmiştir.Sen nasılsın yabangülüm hamilelik nasıl gidiyor.

Ayvalık nerelerde acaba gözükmüyo gene.Kız üzüyo galiba annesini biraz.

belkide.iyiyim bende çok şükür iyi gidiyor, sen neler yapıyorsun?valla ayvalığa mesaj attım buluşmaya gelirmisin diye ses çıkmadı anlaşılan gelmeyecek.

merak etmezmiyiz hiç nerelerdesin.nasılsın gittimi kaynananlar?
nolsun be canım koşturmaca işte....işler yoğun kaynanamlar gitti ama gönlümce rahat edemedim evimde....bide üstüme kapılar takıldı bugün eşim ev inşaat gibi oldu diyo valla gidip göresim gelmiyo...para işini halledebilirsek hemen badanada yapalım diyo eşim çıksın aradan diye...öyle işte...karnımdada bi şişlik hastalancam heralde...öyle işte bi iyi haberimi alamıyosun dimi benim...ben senin haberlerini takip ediyorum ama bi senin güzel haberlerin gönlümü ferahlatıyo işte...inşallah işlerimi halledersem anama gitcim o zaman relax haberlerimi alırsın...kendine dikkat et canım tabi yiğenimede...:1hug:

nolsun be canım koşturmaca işte....işler yoğun kaynanamlar gitti ama gönlümce rahat edemedim evimde....bide üstüme kapılar takıldı bugün eşim ev inşaat gibi oldu diyo valla gidip göresim gelmiyo...para işini halledebilirsek hemen badanada yapalım diyo eşim çıksın aradan diye...öyle işte...karnımdada bi şişlik hastalancam heralde...öyle işte bi iyi haberimi alamıyosun dimi benim...ben senin haberlerini takip ediyorum ama bi senin güzel haberlerin gönlümü ferahlatıyo işte...inşallah işlerimi halledersem anama gitcim o zaman relax haberlerimi alırsın...kendine dikkat et canım tabi yiğenimede...:1hug:

işallah o hissettiğin şişlik hamilelikten olur.bende öyle diyordum ama yanılmışım.seninde güzel hab:Saruboceq:erini alırızz en kısa zamanda işallah.

günaydın arkadaşlar...ya canım çok sıkkın hani şu badana işi varya haftaya kalsın dedim eşime oda niye annene gidicen görücen diye mi dedi...nedir derdin dedim ya yetti artık...sen kapılardan sonra yorgunsun diye diyorum dedim zaten badana olsada olmasada ben gitcem adamların başında ben mi durucam dedim.sesini yükseltme dedi neymişte ben o şartla gelmişim.ne zannediyon kendini ya hint kumaşımı ne özelliğin var ailemi işin içine katarsan yükseltirim işine gelirse kapı orda dedim.offf ya sabah ben gitcem diye çıktım ama badana için yarın gelicekler,çamaşırlarda bir yığın ne yapıcam bilemiyorum...ama o tavrı beni deli etti...akşam bana para ver anneme gitcem dedi...naparsan yap dedi.öyle yapıcam zaten sadece haber veriyorum dedim.nedir derdi ya 1 ayda 1,5 ayda bir gitsem nolurmuş.kim gitmiyo annesine dedim ya kim bana bi örnek göster...kışın terminatörler hava soğuk diye gidemiyorum yazında 1,5 2 ayda bi gitsem ne olur....ohhh ne ala memleket...sınırlarımı zorlamaya başlıyo artık benim çocuk olmuyo boşuna değil Rabbim bu adama fazla olduğunu biliyo...ya napim şimdi gidim mi gitmim mi...ya sadece çamaşırıydı,badanasıydı düşündürüyo beni...

nerdesiniz nolur ya bi akıl verin...

günaydın kızlar bende malatyalıyım topiğiniz ilgimi çekti neler konuşuyorsunuz burda

Back