• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

o zaman arkadaşlara bi soralım.23 mü olsun 30 mu olsun.herkes fikrini söylesin arkadaşlar.Çoğunluğa uyalım.Seninde aramızda olmanı isteriz tabi..[/QUOT

ok canım herkes ne zaman müsaitse o zaman olsun.
ben gelemezsemde başka buluşmaya katılırım artık.

Elbette bi başlarsak inşallah her ay toplanırız bundan sonra..Bazen birimiz gelemez bazen diğerimiz.Ama her ay toplanalım arkadaşlar.

kızlarrr herkese mrbb!!bayadır giremiyorum.işe başladım çok şükür.8:30-18:30 çalışıyorum.eve gelene kadar baya bi zaman geçiyor.sonrada ev işi falan derken nete vakit kalmiyor.buluşma ayarlanmış.inşallah bende gelcem.işde ilk ayım olduğu için işim yetişmezse pazar çalışma ihtimali var bazen.inşallah denk gelmez.kalabalık bi buluşma olur :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlarrr herkese mrbb!!bayadır giremiyorum.işe başladım çok şükür.8:30-18:30 çalışıyorum.eve gelene kadar baya bi zaman geçiyor.sonrada ev işi falan derken nete vakit kalmiyor.buluşma ayarlanmış.inşallah bende gelcem.işde ilk ayım olduğu için işim yetişmezse pazar çalışma ihtimali var bazen.inşallah denk gelmez.kalabalık bi buluşma olur :Saruboceq: :Saruboceq:

meraba canım yoğunsun haaa olsun işin varya.nereye girdin işe sakıncası yoksabilmiyorumkismile işallah herkesi bekliyoruz.bahane filan kabul etmiyoruz bu defa.
harmoni canım malatya buluşuyor topiği açayım bide anket yapalım tarih konusunda, ne dersin.

meraba canım yoğunsun haaa olsun işin varya.nereye girdin işe sakıncası yoksabilmiyorumkismile işallah herkesi bekliyoruz.bahane filan kabul etmiyoruz bu defa.
harmoni canım malatya buluşuyor topiği açayım bide anket yapalım tarih konusunda, ne dersin.

Çok iyi olur gülüm hemen aç.

buluşacağımız hafta çalışma canım sende aramızda ol

sorma cnm baya yoğun gidiyor.Valla işe girdiğim yer bi kayısı fabrikasi.orda kimyager olarak başladım işte.yutdışına kayısı ihracatı yapıyoruz.bende analizlerini yapıyorum.baya yorucu yani.ama işimi seviyorum. :)))
buluşacağımız hafta çalışma canım sende aramızda ol

inşallah cnm.Malum özel sektör.patron çalış derse yapcak bişi yokk:( eğer ürün çıkış yapcaksa ben analizini yapmadan çıkamıyor. o yüzden pazar falan dinlemiyor yani :sinifsinif::sinifsinif:

sorma cnm baya yoğun gidiyor.Valla işe girdiğim yer bi kayısı fabrikasi.orda kimyager olarak başladım işte.yutdışına kayısı ihracatı yapıyoruz.bende analizlerini yapıyorum.baya yorucu yani.ama işimi seviyorum. :)))

inşallah cnm.Malum özel sektör.patron çalış derse yapcak bişi yokk:( eğer ürün çıkış yapcaksa ben analizini yapmadan çıkamıyor. o yüzden pazar falan dinlemiyor yani :sinifsinif::sinifsinif:

olsun canım kendi paranı kazanıyorsun ya ona bak sen.işallah uyar zaman sende gelirsin.

inşallah cnm.Malum özel sektör.patron çalış derse yapcak bişi yokk:( eğer ürün çıkış yapcaksa ben analizini yapmadan çıkamıyor. o yüzden pazar falan dinlemiyor yani :sinifsinif::sinifsinif:[/QUOTE]

Olsun canım hayırlısı olsun.Özel sektörde patron ne derse o oluyo.Sen işine bak.inşallah gelebilirsin.Gelemezsende bidaha ki ay senin için toplanırız dimi yabangülüm

Bu arada anne olan yada olmayan tüm kadınların anneler günü kutlu olsun

Bi buluşalım dedik herkes kayboldu.Bi slm verende yok.Nereye gittiniz yaaa..

selam kızlar şu buluşma yerini ayarlayalım.tarih olarak çoğunluk 23 mayıs demiş.saat 1 gibi buluşalım.yer konusuna gelince benim fikrim kafe gibi yer olmasın.resturant filan olabilir.sizde fikirlerinizi sunarsanız iyi olur.

Back