Sen fazla çalışıyosunn...
Eeee biraz kaydirigubbakcemile3
Kızlar bana her iki tarihe uyar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen fazla çalışıyosunn...
o zaman arkadaşlara bi soralım.23 mü olsun 30 mu olsun.herkes fikrini söylesin arkadaşlar.Çoğunluğa uyalım.Seninde aramızda olmanı isteriz tabi..[/QUOT
ok canım herkes ne zaman müsaitse o zaman olsun.
ben gelemezsemde başka buluşmaya katılırım artık.
Elbette bi başlarsak inşallah her ay toplanırız bundan sonra..Bazen birimiz gelemez bazen diğerimiz.Ama her ay toplanalım arkadaşlar.
Eeee biraz kaydirigubbakcemile3
Kızlar bana her iki tarihe uyar
kızlarrr herkese mrbb!!bayadır giremiyorum.işe başladım çok şükür.8:30-18:30 çalışıyorum.eve gelene kadar baya bi zaman geçiyor.sonrada ev işi falan derken nete vakit kalmiyor.buluşma ayarlanmış.inşallah bende gelcem.işde ilk ayım olduğu için işim yetişmezse pazar çalışma ihtimali var bazen.inşallah denk gelmez.kalabalık bi buluşma olur :Saruboceq: :Saruboceq:
meraba canım yoğunsun haaa olsun işin varya.nereye girdin işe sakıncası yoksabilmiyorumkismile işallah herkesi bekliyoruz.bahane filan kabul etmiyoruz bu defa.
harmoni canım malatya buluşuyor topiği açayım bide anket yapalım tarih konusunda, ne dersin.
kızlarrr herkese mrbb!!bayadır giremiyorum.işe başladım çok şükür.8:30-18:30 çalışıyorum.eve gelene kadar baya bi zaman geçiyor.sonrada ev işi falan derken nete vakit kalmiyor.buluşma ayarlanmış.inşallah bende gelcem.işde ilk ayım olduğu için işim yetişmezse pazar çalışma ihtimali var bazen.inşallah denk gelmez.kalabalık bi buluşma olur :Saruboceq: :Saruboceq:
şimdi ne zaman buluşuyoruz tam olarak ona göre topik açayım.
meraba canım yoğunsun haaa olsun işin varya.nereye girdin işe sakıncası yoksabilmiyorumkismile işallah herkesi bekliyoruz.bahane filan kabul etmiyoruz bu defa.
harmoni canım malatya buluşuyor topiği açayım bide anket yapalım tarih konusunda, ne dersin.
buluşacağımız hafta çalışma canım sende aramızda ol
sorma cnm baya yoğun gidiyor.Valla işe girdiğim yer bi kayısı fabrikasi.orda kimyager olarak başladım işte.yutdışına kayısı ihracatı yapıyoruz.bende analizlerini yapıyorum.baya yorucu yani.ama işimi seviyorum. :)))
inşallah cnm.Malum özel sektör.patron çalış derse yapcak bişi yokkeğer ürün çıkış yapcaksa ben analizini yapmadan çıkamıyor. o yüzden pazar falan dinlemiyor yani :sinifsinif::sinifsinif: