• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

günaydın arkadaşlar...ya canım çok sıkkın hani şu badana işi varya haftaya kalsın dedim eşime oda niye annene gidicen görücen diye mi dedi...nedir derdin dedim ya yetti artık...sen kapılardan sonra yorgunsun diye diyorum dedim zaten badana olsada olmasada ben gitcem adamların başında ben mi durucam dedim.sesini yükseltme dedi neymişte ben o şartla gelmişim.ne zannediyon kendini ya hint kumaşımı ne özelliğin var ailemi işin içine katarsan yükseltirim işine gelirse kapı orda dedim.offf ya sabah ben gitcem diye çıktım ama badana için yarın gelicekler,çamaşırlarda bir yığın ne yapıcam bilemiyorum...ama o tavrı beni deli etti...akşam bana para ver anneme gitcem dedi...naparsan yap dedi.öyle yapıcam zaten sadece haber veriyorum dedim.nedir derdi ya 1 ayda 1,5 ayda bir gitsem nolurmuş.kim gitmiyo annesine dedim ya kim bana bi örnek göster...kışın terminatörler hava soğuk diye gidemiyorum yazında 1,5 2 ayda bi gitsem ne olur....ohhh ne ala memleket...sınırlarımı zorlamaya başlıyo artık benim çocuk olmuyo boşuna değil Rabbim bu adama fazla olduğunu biliyo...ya napim şimdi gidim mi gitmim mi...ya sadece çamaşırıydı,badanasıydı düşündürüyo beni...

nerdesiniz nolur ya bi akıl verin...
zekocum aynen sende kendimi görüyorum.insanın annesi özlemezmi ya bencillik resmen kendi annelerine gelince zırt bırt giderler.bize gelince daha 2 hafta önce oradaydın.sinirlendim yaalsanaalsanasmile canım evin badanası uzun sürermi hani ister istemez eşyalar toplanıyor.işleri bitir öyle git derim ben ama sen bilirsin.
günaydın kızlar bende malatyalıyım topiğiniz ilgimi çekti neler konuşuyorsunuz burda

meraba hoşgeldin canım.valla herşeyi konuşuyoruz senide bekleriz sohbetlerimizeyerimseniben

günaydın arkadaşlar...ya canım çok sıkkın hani şu badana işi varya haftaya kalsın dedim eşime oda niye annene gidicen görücen diye mi dedi...nedir derdin dedim ya yetti artık...sen kapılardan sonra yorgunsun diye diyorum dedim zaten badana olsada olmasada ben gitcem adamların başında ben mi durucam dedim.sesini yükseltme dedi neymişte ben o şartla gelmişim.ne zannediyon kendini ya hint kumaşımı ne özelliğin var ailemi işin içine katarsan yükseltirim işine gelirse kapı orda dedim.offf ya sabah ben gitcem diye çıktım ama badana için yarın gelicekler,çamaşırlarda bir yığın ne yapıcam bilemiyorum...ama o tavrı beni deli etti...akşam bana para ver anneme gitcem dedi...naparsan yap dedi.öyle yapıcam zaten sadece haber veriyorum dedim.nedir derdi ya 1 ayda 1,5 ayda bir gitsem nolurmuş.kim gitmiyo annesine dedim ya kim bana bi örnek göster...kışın terminatörler hava soğuk diye gidemiyorum yazında 1,5 2 ayda bi gitsem ne olur....ohhh ne ala memleket...sınırlarımı zorlamaya başlıyo artık benim çocuk olmuyo boşuna değil Rabbim bu adama fazla olduğunu biliyo...ya napim şimdi gidim mi gitmim mi...ya sadece çamaşırıydı,badanasıydı düşündürüyo beni...
Canım çok haklısın bazen insanı deli ediyorlar.Kış boyu onun anasıyla uğraştın ama genede yaranamadın.Ama ev badana olacaksa bence bırakıp gitme.Şimdi yanlış bişey yaparlar.Eşyaları falan kirletirler.Oralarda ol bence.Temizliğinide yaparsın.Olmadı kafan rahat haftaya gidersin annenede.Sen sinirlerin yıpratma.Erkeklerin %90 hanzoluk yapıyo zaten.Al birini vur ötekini

günaydın kızlar bende malatyalıyım topiğiniz ilgimi çekti neler konuşuyorsunuz burda

Hoşgeldin arkadaşım ne aklına gelirse,kimin canı sıkılırsa konuşmaya çalışıyoruz işte.Sende buyur.

canlarım sukur kavusturana malatyadayım memleketlerın en guzelınde fazla nete gıremıyorum bulusalım dersenız ozelden bana ulasup tarıh verın cok optum hepınızı

canlarım sukur kavusturana malatyadayım memleketlerın en guzelınde fazla nete gıremıyorum bulusalım dersenız ozelden bana ulasup tarıh verın cok optum hepınızı
canım hoşgeldin.Çok sevindim sağ salim geldiğine.Kavuştun en sonunda Malatya'ya.Ben fazla beklemeyelim artık diyorum.En geç 22 yada 23 mayısta buluşalım diyorum.Havalarda ısınmış olur.Siz ne dersiniz arkadaşlar.Gün belli olsunki herkese haber verelim önceden.

canım hoşgeldin.Çok sevindim sağ salim geldiğine.Kavuştun en sonunda Malatya'ya.Ben fazla beklemeyelim artık diyorum.En geç 22 yada 23 mayısta buluşalım diyorum.Havalarda ısınmış olur.Siz ne dersiniz arkadaşlar.Gün belli olsunki herkese haber verelim önceden.

valla kızlar çogunluk hangi tarihi derse o zaman yapalım.dediğin gibi gün belli olsun.

selam arkadaşlar,buluşma planlanmış olmasına sevindim ben çalışıyorum sizler çoğunluğa göre bir gün ve saat ayarlayın ben de uygun olursam katılmak isterim çoğunluk hangi gün ve saati istiyosa o olsun ben de ona göre gelip gelemeyeceğimi belirtirim,haber veren arkadaşlarıma teşekkürler,buluşmak üzere inşallaha.s.

burayada yazayım 23 mayıs olarak tarih belirledik umarım herkese uyar.geçen yılki gibi olursa bozuşuruz demedi demeyin :)gelirim diyen herkes gelecek.

burayada yazayım 23 mayıs olarak tarih belirledik umarım herkese uyar.geçen yılki gibi olursa bozuşuruz demedi demeyin :)gelirim diyen herkes gelecek.

Evet arkadaşlar 23 Mayıs toplanıyoruz pazar güne denk geliyor.Gelecek arkadaşlar lütfen bildirin isimlerinizi.

slm kızlar bende varım.
yaban gülüm haber verdiğin için tşk ederim...
pazar günü olursa iyi olur.
çoğunluk müsait olur hafta sonu.

hg suder.sonunda kavuşmussun malatyaya gözün aydın

şimdiden suder,yabangülüm,harmoni,ecemm,sinem44,esmerim,granada olur dahada eklenir işallah kalabalık oluruz.zeynep215te var.

şimdiden suder,yabangülüm,harmoni,ecemm,sinem44,esmerim,granada olur dahada eklenir işallah kalabalık oluruz.zeynep215te var.

inşallah dahaa çoğalıcaz canım bulduğum bütün Malatyalılara haber veryorum.Arkadaşlar sizde haber verin arkadaşlarınıza.Buraya uğrayamayabiliyorlar özellerine mesaj atın.Ayvalıkta gelecek inşallah yabangülüm.

selam arkadaşlar,buluşma planlanmış olmasına sevindim ben çalışıyorum sizler çoğunluğa göre bir gün ve saat ayarlayın ben de uygun olursam katılmak isterim çoğunluk hangi gün ve saati istiyosa o olsun ben de ona göre gelip gelemeyeceğimi belirtirim,haber veren arkadaşlarıma teşekkürler,buluşmak üzere inşallaha.s.

slm kızlar bende varım.
yaban gülüm haber verdiğin için tşk ederim...
pazar günü olursa iyi olur.
çoğunluk müsait olur hafta sonu.

bende gelırım...23 mayıs banada uyar..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
opuyorumnanaktan

slm kızlar nerelerdesiniz.
kimsecikler yokmu?

malatyalı hatunlar havayı güzel bulunca hepsi dışarıya çıktılar sanırım...

malatyalı hatunlar havayı güzel bulunca hepsi dışarıya çıktılar sanırım...

Doğru söylüyosun valla saat 1 de bi çıktık 3 te eve geldik parktan.Evde üşüyoruz dışarısı felaket sıcak.şidide ufaklığın karnını doyurup uyuttum buralara takılıyorum.

Back