günaydın arkadaşlar...ya canım çok sıkkın hani şu badana işi varya haftaya kalsın dedim eşime oda niye annene gidicen görücen diye mi dedi...nedir derdin dedim ya yetti artık...sen kapılardan sonra yorgunsun diye diyorum dedim zaten badana olsada olmasada ben gitcem adamların başında ben mi durucam dedim.sesini yükseltme dedi neymişte ben o şartla gelmişim.ne zannediyon kendini ya hint kumaşımı ne özelliğin var ailemi işin içine katarsan yükseltirim işine gelirse kapı orda dedim.offf ya sabah ben gitcem diye çıktım ama badana için yarın gelicekler,çamaşırlarda bir yığın ne yapıcam bilemiyorum...ama o tavrı beni deli etti...akşam bana para ver anneme gitcem dedi...naparsan yap dedi.öyle yapıcam zaten sadece haber veriyorum dedim.nedir derdi ya 1 ayda 1,5 ayda bir gitsem nolurmuş.kim gitmiyo annesine dedim ya kim bana bi örnek göster...kışın terminatörler hava soğuk diye gidemiyorum yazında 1,5 2 ayda bi gitsem ne olur....ohhh ne ala memleket...sınırlarımı zorlamaya başlıyo artık benim çocuk olmuyo boşuna değil Rabbim bu adama fazla olduğunu biliyo...ya napim şimdi gidim mi gitmim mi...ya sadece çamaşırıydı,badanasıydı düşündürüyo beni...
zekocum aynen sende kendimi görüyorum.insanın annesi özlemezmi ya bencillik resmen kendi annelerine gelince zırt bırt giderler.bize gelince daha 2 hafta önce oradaydın.sinirlendim yaalsanaalsanasmile canım evin badanası uzun sürermi hani ister istemez eşyalar toplanıyor.işleri bitir öyle git derim ben ama sen bilirsin.nerdesiniz nolur ya bi akıl verin...
günaydın kızlar bende malatyalıyım topiğiniz ilgimi çekti neler konuşuyorsunuz burda
meraba hoşgeldin canım.valla herşeyi konuşuyoruz senide bekleriz sohbetlerimizeyerimseniben