Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hemşolar ben geldim
Suder44 İnşallah hayırlısı ile gelirsin
Yabangülüm hamilelik nasıl geçiyor
Aramıza yeni katılan hemşolar sizlerde hoşgeldiniz
Nao_21 harmoni sizler nasılsınız bakalım ve diğer hanımlar sizler nasılsınız
nerdesin kaçakolumunekankayizsmilenasılsın?iyi gidiyor teyzesi çok şüküropuyorumnanaktan
İyiyim canım işlerle uğraşıyorum
Çok şükür canım iyi gitmesine sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Selam hemşolar ben geldim
Suder44 İnşallah hayırlısı ile gelirsin
Yabangülüm hamilelik nasıl geçiyor
Aramıza yeni katılan hemşolar sizlerde hoşgeldiniz
Nao_21 harmoni sizler nasılsınız bakalım ve diğer hanımlar sizler nasılsınız
yok ablacim yok malesef hala bu salak ulkedeyim pazartesiye biletimi aldim Allahtan bisey cikmazsa pazartesi aksam 5 ucagiyla geliyorum carsamba sabahida malatyadayim insallah bana dua edin ne olur hersey yolunda gitsin
yok ablacim yok malesef hala bu salak ulkedeyim pazartesiye biletimi aldim Allahtan bisey cikmazsa pazartesi aksam 5 ucagiyla geliyorum carsamba sabahida malatyadayim insallah bana dua edin ne olur hersey yolunda gitsin
ee ne yaptınız bu buluşma işini kızlar
göz attım ama fazla bi katılım yok galiba buluşmaya
şöyle bi 10 kişi olalım en azından
nereleri düşünüyorsunuz buluşma için
slmmm kızlar!!!napiyorsunuz bakayımmm??size müjde vereyim.iş buldummmmmmm :))))))) Hiç beklemediğim bi anda oldu valla.Çok önceden başvurmuştum.2gün önce aradılar görüşmeye gittim oldu.Pazartesii başlayacağım.Bi fabrikada kimyagerlik.Hemde kendi işimi yapacağım.Darısı tüm iş arayanların başınaaa :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah mayıs başında en geç buluşuruz.ee ne yaptınız bu buluşma işini kızlar
göz attım ama fazla bi katılım yok galiba buluşmaya
şöyle bi 10 kişi olalım en azından
nereleri düşünüyorsunuz buluşma için
suder malatyaya geldimi bilmiyoruz onu bekliyoruz.bi aksilik olmazsa sinem,zeynep215,suder,yabangülüm,harmon,esmerim,ayvalıkta gelir sanırım diğer buluşmada kimse gelmemişti o yüzden gelmeyebilir aynısı olur diye.kız malatyalı bile değil gelmişti saolsun.
slmmm kızlar!!!napiyorsunuz bakayımmm??size müjde vereyim.iş buldummmmmmm :))))))) Hiç beklemediğim bi anda oldu valla.Çok önceden başvurmuştum.2gün önce aradılar görüşmeye gittim oldu.Pazartesii başlayacağım.Bi fabrikada kimyagerlik.Hemde kendi işimi yapacağım.Darısı tüm iş arayanların başınaaa :Saruboceq::Saruboceq:
Allah nasip kısmet ederse Ekim'de memleketimdeyim insallah :sm_cool: :sm_cool:
Ne cok özledim oraları :sinifsinif:
insallah canim seni cok iyi anliyorum bende o kadar ozledimki o sokaklari havasi suyu arkadaslarim ve tabiki ailem hepsi gozumde tutuyo benim Allahtan bisey cikmazsa az kaldi darisi sana insallah canim