gunaydin herkese nerdesiniz bayanlar yoksunuz yine iyimi herkes safak 4 benimde insallah pazartesi ulkemdeyim:)))
ohhh ohhh bitmiş allah kavuştursun canım.:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin herkese nerdesiniz bayanlar yoksunuz yine iyimi herkes safak 4 benimde insallah pazartesi ulkemdeyim:)))
yaaa kizlar olamaz boyle bisey 1900 yildir uyuyan yanardan patladi bu nasil bi sans ucusum iptal olabilir dunden beri burada tum ucuslar iptal edildi.mafoldumben hayirlisi olsun herseyde bir hayir vardir
kizlar sanirim pazartesi bile ucuslar kapali ama cok uzulmedim Allah hayirlisini versin insallah hersey duzelmeden ucuslar olmaz havada panik olmak istemiyorum
Burdayım yabangülüm.Bikaç gün uğrayamadım.Senden naber nasılsın?
kuzum suderim üzülme o güne kadar açılır havaalanı inşallah.
amin ablam amin.nasılsın yerin çok belli oluyor inan.işallah en kısa zamanda sorunsuz günler geçirirsin.:Saruboceq:bende uzun zaman yine kayıplardaydım. nihayet geldim. evimde çok şirin, maviş gözlü, minicik el ve ayakları olan bir bebiş var. onun agucukları beni mest ediyor. torun değil, misafirim. ara ara bizde kalacak anneciğiyle. bu beni nasıl mutlu ediyor anlatamam. torunum olsa bu kadar severmiydim bilemiyorum. sevindiği zaman ayakcıklarını çırpması bile çok hoş. evimde yıllar sonra bir bebek sesi duymak ne güzel bir duyguymuş. çilek bile bebişi hem sevdi hem kıskandı. bebişte çileği gördükçe mutlu çığlıklar atıp, ona ulaşmak istiyor.
ablanız niye kayıp oldu derseniz, ufak problemlerim vardı. galiba ben çok büyüttüm. neyse azda olsa onları çözümledim. yakında tamamen çözümlerim sanırım. bu yüzden herşeyden uzaklaşmıştım. bu bebiş benim yeniden canlanmama sebep oldu desem yeridir. allah ona mutlu, sağlıklı ve şanslı bir ömür versin. yüzünden gülücükleri esirgemesin.
sudercim ben seni geldin biliyordum. üzüldüm durum için. insan çok isteyince bir engel çıkar dedikleri bu olsa gerek. neyse geç olsun ama temiz olsun.
zekocum gözün çok çok aydın olsun.
yabangülüm allah sağlıklı bir hamilelik versin. sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım ama bekliyoruz seni dört gözleolumunekankayizsmilesagol ablacim sinirlerim cok bozuk ama Allah hayirlisini versin yinede insan uzuluyor tabi valizler ortada oylece kaldim haftaya gun verdiler bakalim belki o gunde ucmaz benim sansim ne yapayimmafoldumben
kızlar slmm!!nasılsınız??ne zmandır bakamıyordum.suder gerçekten talihsiz bi durum.Ama böylesi hayırlı olandır emin ol.Zekocum nerelere kayboldun yine?? :hulya:
iyilik canım sen nasılsın?
bende uzun zaman yine kayıplardaydım. nihayet geldim. evimde çok şirin, maviş gözlü, minicik el ve ayakları olan bir bebiş var. onun agucukları beni mest ediyor. torun değil, misafirim. ara ara bizde kalacak anneciğiyle. bu beni nasıl mutlu ediyor anlatamam. torunum olsa bu kadar severmiydim bilemiyorum. sevindiği zaman ayakcıklarını çırpması bile çok hoş. evimde yıllar sonra bir bebek sesi duymak ne güzel bir duyguymuş. çilek bile bebişi hem sevdi hem kıskandı. bebişte çileği gördükçe mutlu çığlıklar atıp, ona ulaşmak istiyor.
ablanız niye kayıp oldu derseniz, ufak problemlerim vardı. galiba ben çok büyüttüm. neyse azda olsa onları çözümledim. yakında tamamen çözümlerim sanırım. bu yüzden herşeyden uzaklaşmıştım. bu bebiş benim yeniden canlanmama sebep oldu desem yeridir. allah ona mutlu, sağlıklı ve şanslı bir ömür versin. yüzünden gülücükleri esirgemesin.
sudercim ben seni geldin biliyordum. üzüldüm durum için. insan çok isteyince bir engel çıkar dedikleri bu olsa gerek. neyse geç olsun ama temiz olsun.
zekocum gözün çok çok aydın olsun.
yabangülüm allah sağlıklı bir hamilelik versin. sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
sagol ablacim sinirlerim cok bozuk ama Allah hayirlisini versin yinede insan uzuluyor tabi valizler ortada oylece kaldim haftaya gun verdiler bakalim belki o gunde ucmaz benim sansim ne yapayimmafoldumben
kızlar slmm!!nasılsınız??ne zmandır bakamıyordum.suder gerçekten talihsiz bi durum.Ama böylesi hayırlı olandır emin ol.Zekocum nerelere kayboldun yine?? :hulya:
olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim: vereliniortak hoş geldin hemşomopuyorumnanaktan
hoş bulduk ya ben bu sayfaya epeydir üyeyim ama yeni yeni alışıyorum idare edin geç cvp yazıyorum hepinizi seviyorummmm :))
Slm noa senden ne haber,sen nasılsın
iyidir harmoni nolsun evde vakit geçirmeye çalışıyorum işte.Kpss falan uğraşıyorum yani.bu arada sanada çok geçmiş olsun...
herkese slm kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ablacim cok gecmis olsun nasil simdi ufaklik iyi degilmi.pazartesiye aldim bileti bakalim zaten istanbul tatilim yandi sadece 1 gun kalcam carsamba sabahi malatya ucagim var tabi burdan hareket edemezsem malatya ucagim yanacak(((
herkese slm kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ablacim cok gecmis olsun nasil simdi ufaklik iyi degilmi.pazartesiye aldim bileti bakalim zaten istanbul tatilim yandi sadece 1 gun kalcam carsamba sabahi malatya ucagim var tabi burdan hareket edemezsem malatya ucagim yanacak(((