• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

Kızlar merhaba size güzel bi haber vermeye geldim yabangülünden sınra bende hamileyim
Suder44 gelmene az kalmış çok sevindim gelde şöyle güzel bi malatya buluşması yapalım
aaa çok sevindim ya bahar bereketiyle geliyo.Kutlarım canım.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayaı nasip etsin.

Kılzar bu arada bana dua edin lütfen duaya çok ihtiyacımız ben 3tane bebeğimi kayebttim bu 4. inşallah bunu kaybetmem sağlıkla kucağıma alırım
Rabbimin izniyle bu sefer olacak inşallah.Dualarım seninle.Sende içini rahat tut.

harmoni
bır ay kaldım işte banada az geldi:)ama gece uykusu duzene gırdı bıraz gunduz uykusu yok hiç hiç bir iş yapamıyorum..bulusmamamı yapıyosnuz ay ben tovbelıyım bulusmaya o kadar ayarladıkta sadece yabangulum gelmıştı kımse gelmıyo...bu arada kızım cok zayıf ya kaşık kadar kaldı suratı iştahsız kılo alamıyo ne kadar tombık doğmustu oysa simdi eser yok

yabangulum hoşbulduk canım valla bebekle basedemedım balıkesıre gıttım geldım sana cok sevındım ya kalbınıde duyarsınız ama bakması coooooooooooook zormus

Canım sevindim en azından uykunu alırsın biraz.Buluşucaz inşallah suder gelince.sakın tövbe etme bu sefer en azından 4 kişi oluruz.Gelmemezlik etme.Kızın iştahı açılır inşallah kafana takma.Sen ne kadar mutlu olursan oda okadar mutlu huzurlu olur.Anlatmıştım bende neler çektim benim beter böcekten.Hepsi geçiyo tek gereken sabır.

günaydın millet....ne güzel yabangülüm ayağını dürttü heralde müjdeli haberler geliyo ne güzel...şimdi sıra bende......yok canım çocuk nerde....kaynanam inşallah Rabbim bişey vermezse pazartesi köye gidicek gerçi ağustosta dönücekler ama bunada şükür....

günaydın millet....ne güzel yabangülüm ayağını dürttü heralde müjdeli haberler geliyo ne güzel...şimdi sıra bende......yok canım çocuk nerde....kaynanam inşallah Rabbim bişey vermezse pazartesi köye gidicek gerçi ağustosta dönücekler ama bunada şükür....

ohhh ne güzel gözün aydında niye dönüyorlar.anlaşılan sizde kalıcılar artıkalsanaalsanasmile

Canım hadi gözünaydın.Onlar gidince sendende güzel bi haber alırız inşallah.

merhaba canlarım. uzun bir aradan sonra geldim. sizleri özlemişim. eskileri okuyamadım. ama ayvalık bebeğini kucağına almış. allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. yabangülüm senin hamilelik nasıl geçiyor canım. zekom nihayet kaynananlar gidiyormuş. gözün aydın olsun. büşra-44 gözün aydın olsun canım. sende allahın izniyle bebeşine kavuşursun inşallah. suder44 geliş günü gelip çattı mı. hayırlısıyla gel canım.
bende bu ara biraz moral bozukluğu yaşadım. bu yüzden uzun bir ayrılık oldu. çok şükür biraz olsun sorunları hallettim. dahada tam işin içinden çıkamadım. şimdilik düzeldi gibi. herşeyi zamana bıraktım. yalnız bu beni çok hırpaladı. çok dalgınlaştım. bir müddet sonra eski neşeme kavuşurum umarım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

yok ablacim daha 16 gunum var inan zaman durdu.Allah hayirlisiyla gelmeyi nasip etsin sende sikma canini hayat iste ne yapalim cogu zaman istedigimiz gibi olmuyor tam oldu diyoruz biseyler bozuyor yinede Rabbim dermansiz hastalikla sinamasin bizleri

merhaba canlarım. uzun bir aradan sonra geldim. sizleri özlemişim. eskileri okuyamadım. ama ayvalık bebeğini kucağına almış. allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. yabangülüm senin hamilelik nasıl geçiyor canım. zekom nihayet kaynananlar gidiyormuş. gözün aydın olsun. büşra-44 gözün aydın olsun canım. sende allahın izniyle bebeşine kavuşursun inşallah. suder44 geliş günü gelip çattı mı. hayırlısıyla gel canım.
bende bu ara biraz moral bozukluğu yaşadım. bu yüzden uzun bir ayrılık oldu. çok şükür biraz olsun sorunları hallettim. dahada tam işin içinden çıkamadım. şimdilik düzeldi gibi. herşeyi zamana bıraktım. yalnız bu beni çok hırpaladı. çok dalgınlaştım. bir müddet sonra eski neşeme kavuşurum umarım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

ablam ufak tefek problemler çıkıyor ama çok şükür iyi gidiyor.daha kalp atışını duyamadık çarşamba nasipse valla zaman geçmek bilmiyor.sende sıkma canını hiç bişeye işallah çabucak halledersiniz sorununuzu.

gunaydin canlarim ben terlemeye basladim safak 13 heyecandan oluyorum valla:)))))))))))) hepinizi opuyorum kocaman sevgiler

Hosbuldum tskler sekerler a.s.

artık burda hasret gideririm, cok özledim Malatya'yı :gitme:
Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
gunaydin canlarim ben terlemeye basladim safak 13 heyecandan oluyorum valla:)))))))))))) hepinizi opuyorum kocaman sevgiler

az kalmış canım sayılı gün çabuk geçer.yerimseniben

canim Allah yardimcin olsun insallah o minik kalbinin saglikla attigini duyarsin bizede haber ver opuyorumnanaktan

Back