Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi sayılır ablam biraz baş dönmesi yapıyor bu günden itibaren bulantılarım başladı.sen nasılsın?huuuuu iyi akşamlar malatyanın güzel hatunları istanbuldan kucak dolusu sevgiler kaydirigubbakcemile3 yabanım ne haber kuzum nasıl geçiyor hamilelik opuyorumnanaktan
kizlar safak 20 nihayet Allahim bana sabir ver cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmm vatanimi((((((((((((((((((((((
kızlar slm memleketteydım 1 aydır yenı geldım.kızımdan ınternete gırmek mumkun olmuyor...
inşallah herkes ıyıdır
yabangulum hamılesın galıba ayyy cok sevındım senın adına Allah kucağına almayı nasıp etsın
canım ya sen nasılsın.bebişin nasıl?evet canım hamileyim çok şükür ama kalp atışını duymadık dahakızlar slm memleketteydım 1 aydır yenı geldım.kızımdan ınternete gırmek mumkun olmuyor...
inşallah herkes ıyıdır
yabangulum hamılesın galıba ayyy cok sevındım senın adına Allah kucağına almayı nasıp etsın
Hoşgeldin canım.Nasıl toparlayabildinmi kendini.Ben daha çok kalırsın diyodum.Yaramaz ufaklıklar işte.Sevindim buluşmayada kızını alır gelirsin artık.Azıcık hırpalarım yanlız benden söylemesi.Desemde kıyamamki ben bunlara.
Suder hadi az daha sabret.çok az kalmış.
Yabangülüm Allahın izniyle kal atışınıda duyarsınız inşallah.Rabbim nazardan korusun.![]()
selam bayanlar bi soyle hepimiz forumda aktif olup konusamadik nasilsiniz bugun.ben koydum bavullarimi karsima bakip stres atiyorum valla:))))))
selam bayanlar bi soyle hepimiz forumda aktif olup konusamadik nasilsiniz bugun.ben koydum bavullarimi karsima bakip stres atiyorum valla:))))))
hadi gözün aydın:teytey: bazıları keşke başka ülkede yaşasaydım diyo ya bilmiyorum ama ne olursa olsun benim ülkem gibi olmaz ya taşı toğrağı bile kafi...damardan girdim dimiyerimsenibengunaydin canlarim bugun icim icime sigmiyor kendimi cok mutlu hissediyorum kalktim gunes karsimda piril piril gunlerden 1 nisan olmus :)))))))))))))))))) safak 18 az kaldi gercekten az kaldi:))))))))))))))))))))))))))))):lepi:
Kılzar bu arada bana dua edin lütfen duaya çok ihtiyacımız ben 3tane bebeğimi kayebttim bu 4. inşallah bunu kaybetmem sağlıkla kucağıma alırım
selam hanımlar....nasılsınız bakalım nasıl gidiyor...yabangülüm benim hastalığım oynamaktan değil zaten kalabalıkta oynamaktan sıkılır kaynanamın zoruylan sussun diye işte oda biraz oynadıysam. bu hafta sonuda zorla söze götürüyolar teyzesi 2.eş alcak beni ne ilgilendiryosa götürüyolar işte...sen nasılsın baş dönmeleri başlamış hı...inşallah rahat bi hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın. duaların için sağol canım ama sanki hep iki kişi kalıcakmışız gibi geliyo bana...bu sene köye gitmicem ama seneye gelirsem kocamı kandırıp seni ve bebişini görmek çok isterim...
Kızlar merhaba size güzel bi haber vermeye geldim yabangülünden sınra bende hamileyim
Suder44 gelmene az kalmış çok sevindim gelde şöyle güzel bi malatya buluşması yapalım
canım yaaa çokkkkkkkk sevindim işallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Kılzar bu arada bana dua edin lütfen duaya çok ihtiyacımız ben 3tane bebeğimi kayebttim bu 4. inşallah bunu kaybetmem sağlıkla kucağıma alırım
harmoni
bır ay kaldım işte banada az geldi:)ama gece uykusu duzene gırdı bıraz gunduz uykusu yok hiç hiç bir iş yapamıyorum..bulusmamamı yapıyosnuz ay ben tovbelıyım bulusmaya o kadar ayarladıkta sadece yabangulum gelmıştı kımse gelmıyo...bu arada kızım cok zayıf ya kaşık kadar kaldı suratı iştahsız kılo alamıyo ne kadar tombık doğmustu oysa simdi eser yok
yabangulum hoşbulduk canım valla bebekle basedemedım balıkesıre gıttım geldım sana cok sevındım ya kalbınıde duyarsınız ama bakması coooooooooooook zormus
yabangulu Allah insallah sevincini tamam etsin canim olunca gorceksin o bucur cadolozlar oyle bilmis oyle akilli oluyolarki buyudukce ugras dur:)))
ayvalik sende sakin uzulme canim benim kizim da tombis dogdu ama 1 -2 yaslari arasinda hicbisey yemedi beni catlatirdi yemeyen cocuk cok zor bilirim ama buyudukce geciyo canim hala bazen kizim yemiyo ama acikinca bakiyorum gelmis tipis tipis:)))