• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

Tünaydın arkadaşlar.Çok güzel bigün sanki yazdan kalma.Tişört giy çık.Hava güzel olunca bende mutlu oluyorum.

Ya acaip nezle oldum ben.Kafayı kaldıramıyorum ama ufaklık rahat vermiyo.Sürekli gezmek oynamak istiyo.Bu güzel havalardada hasta olunurmu yaa.Kızlardan geçti onlar iyi şimdi ama ben fenayım.hadi hepinize hayırlı geceler.

Ya acaip nezle oldum ben.Kafayı kaldıramıyorum ama ufaklık rahat vermiyo.Sürekli gezmek oynamak istiyo.Bu güzel havalardada hasta olunurmu yaa.Kızlardan geçti onlar iyi şimdi ama ben fenayım.hadi hepinize hayırlı geceler.

cok gecmis olsun ablacim bende iki gundur iyi degilim panik atakla tanistim :((((( sonunda bura beni hasta etti

çok geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan

herkese mrb!!harmoni ve suder çok geçmiş olsun.bende bahar nezlesine yakalananlardanım.2 gündür hiç halim yok valla.zekocum duy sesimizi nerelerdesin?bu arada yabangülüm kontroller nasıl gidiyor?herşey yolunda inşallah.darısı başımıza :)))

herkese mrb!!harmoni ve suder çok geçmiş olsun.bende bahar nezlesine yakalananlardanım.2 gündür hiç halim yok valla.zekocum duy sesimizi nerelerdesin?bu arada yabangülüm kontroller nasıl gidiyor?herşey yolunda inşallah.darısı başımıza :)))

Canım teşekkür ederim.Atlattım artık.Nezle okadar zor gelmedide öksürük 2 gün uyutmadı.Neyseki oda geçti.Sanada geçmiş olsun.

selam hanımlar nasılsınız bakalım...çok tempolu günler geçiriyorum...kınaydı,sünnetti,nişandı fenalık geldi artık...kafam davul sanki bide üstüne nezle oldum...

ne gıcığım dimi gelmemj gelmem gelincede hep şikayet hep şikayet...

noa cım duydum seni canım ama şimdide sen yoksun...bana bak hem suçlu hem güçlü...tüm hastalara da geçmiş olsun bu arada...ben bıraktığınız gibiyim uzatmaları oynuyorum işte...ne uzatması diyeceksiniz kaynanam ve kayınpederime sabretme uzatmaları...sempatiksalakcinni

Valla ancak kendimi topladım ama ufaklık hava alsın diye biraz dışarı çıkardım.Gerçekten hava çok güzeldi.Böyle giderse yazın sıcaktan duramıycaz galiba...
iyi sevindim işallah toparlanırsın bir an önce.kaynanam grip gitmeye korkuyorum ilaçta kullanamam.eşimde annemgile niye gitmiyorsun diyip duruyor.basmıyr kafası:kızgın:
iyi canım şimdilik keseyi gördük sadece kalp atışlarını 7 sine duyacaz allah nasip ederse işallah.heyecanla ve sabırsızlkıla bekliyoruz artık.
selam hanımlar nasılsınız bakalım...çok tempolu günler geçiriyorum...kınaydı,sünnetti,nişandı fenalık geldi artık...kafam davul sanki bide üstüne nezle oldum...

iyiyiz canım sanada çok geçmiş olsun.oynadın şimdi terledin hasta oldun dimi.işallah en kısa zamanda iyileşirsin canım.

kızzz yabangülüm yiğenim nasıl bakalım...

canım benim valla bilmiyoruz daha işallah iyidir teyzesi kardeş bekliyor senden dua ediyor.keseyi gördük sadece kalp atışı için haftaya çarşamba gidicez.eşim hala inanamıyor kalp atışlarını duyayım diyor.ben hevesliydim onun yüzünden bende kalp atışını bekliyorum.hayırlısı işallah rabbim nasip etti işallah pıt pıtlarınıda duymayı nasip eder.

Başlıkta da belirttiğim gibi tabiki eşi bulunmaz Malatyalıllar siz ne dersiniz?

Koskoca sitede tek ben mi varım Malatyalı olarak.

Bir hemşeri bulana kadar ısrarlıyım...

hala yok mu

Pes etmek üzereyim ama yine de ümitliyim...

bende malatyalıyım hekimhanlı hemde 1.5 senedir ist. aaahhh ahhh suyu sert insanı mert malatyam herşeyini özlüyorum çook mutluyumki hala şivesini tasıyorum beni 3 günlük yoldan görenler bile çıkarıyor:teytey:

bende malatyalıyım hekimhanlı hemde 1.5 senedir ist. aaahhh ahhh suyu sert insanı mert malatyam herşeyini özlüyorum çook mutluyumki hala şivesini tasıyorum beni 3 günlük yoldan görenler bile çıkarıyor:teytey:

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim: vereliniortak hoş geldin hemşomopuyorumnanaktan

Back