Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya acaip nezle oldum ben.Kafayı kaldıramıyorum ama ufaklık rahat vermiyo.Sürekli gezmek oynamak istiyo.Bu güzel havalardada hasta olunurmu yaa.Kızlardan geçti onlar iyi şimdi ama ben fenayım.hadi hepinize hayırlı geceler.
cok gecmis olsun ablacim bende iki gundur iyi degilim panik atakla tanistim(((( sonunda bura beni hasta etti
Ya acaip nezle oldum ben.Kafayı kaldıramıyorum ama ufaklık rahat vermiyo.Sürekli gezmek oynamak istiyo.Bu güzel havalardada hasta olunurmu yaa.Kızlardan geçti onlar iyi şimdi ama ben fenayım.hadi hepinize hayırlı geceler.
çok geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan
güzel güneşli bir günde hepinize merhaba.valla burada çok güzel tam gezilecek hava var.
herkese mrb!!harmoni ve suder çok geçmiş olsun.bende bahar nezlesine yakalananlardanım.2 gündür hiç halim yok valla.zekocum duy sesimizi nerelerdesin?bu arada yabangülüm kontroller nasıl gidiyor?herşey yolunda inşallah.darısı başımıza :)))
iyi sevindim işallah toparlanırsın bir an önce.kaynanam grip gitmeye korkuyorum ilaçta kullanamam.eşimde annemgile niye gitmiyorsun diyip duruyor.basmıyr kafasıValla ancak kendimi topladım ama ufaklık hava alsın diye biraz dışarı çıkardım.Gerçekten hava çok güzeldi.Böyle giderse yazın sıcaktan duramıycaz galiba...
iyi canım şimdilik keseyi gördük sadece kalp atışlarını 7 sine duyacaz allah nasip ederse işallah.heyecanla ve sabırsızlkıla bekliyoruz artık.herkese mrb!!harmoni ve suder çok geçmiş olsun.bende bahar nezlesine yakalananlardanım.2 gündür hiç halim yok valla.zekocum duy sesimizi nerelerdesin?bu arada yabangülüm kontroller nasıl gidiyor?herşey yolunda inşallah.darısı başımıza :)))
selam hanımlar nasılsınız bakalım...çok tempolu günler geçiriyorum...kınaydı,sünnetti,nişandı fenalık geldi artık...kafam davul sanki bide üstüne nezle oldum...
kızzz yabangülüm yiğenim nasıl bakalım...
Başlıkta da belirttiğim gibi tabiki eşi bulunmaz Malatyalıllar siz ne dersiniz?
Koskoca sitede tek ben mi varım Malatyalı olarak.
Bir hemşeri bulana kadar ısrarlıyım...
hala yok mu
Pes etmek üzereyim ama yine de ümitliyim...
bende malatyalıyım hekimhanlı hemde 1.5 senedir ist. aaahhh ahhh suyu sert insanı mert malatyam herşeyini özlüyorum çook mutluyumki hala şivesini tasıyorum beni 3 günlük yoldan görenler bile çıkarıyor:teytey: