• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

gunaydin canim ben cok heycanliyim bugun eltim malatyada doguma aliniyor suan yenge oluyorum:))))))))))))))))))))

yabangülüm canım inan bana kendim kalsam anca bu kadar sevinirdim...öyle bi çığlık attımki işyerinde sevinçten...yine teyze oluyorum desene...
canım benim darısı en kısa zamanda sana işallah.sanada yazayım cylo-progynova içtiç 2 kutu adet görmedim üstüne.yazdırsana doktoruna.
ay yabangülüm yeni farkettim. ablanın kusuruna bakma. canım hayırlı olsun. allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin canım. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. çok ama çok sevindim.opuyorumnanaktan

estağfirullah ablam ne demek teşekür ederim.kanda çıktı ama usgde görmeynce sevincim yarım.p.tesi görecem işallah.günler geçme bilmiyor ya:gitme:

kizlar eltim dogurdu bi bebegimiz oldu bugun tombilik bi erkek bebek Allah isteyen herkese nasip etsin :)))

Selam hanımlar nasılsınız
Yabangülüm hakkında hayırlısı canım umarım herşey istediğin gibi gelişir :Saruboceq:
Suder44 gözünüz aydın canım

selam ben geldim kızlar ya aklınızda olsun iş arıyorum böyle sekreterlik yada bölümüm olan sağlık kurumları işlemticiliği (daha öğrenciyim ama) duyarsanız bana haber verin

izmire bahar geldi. fakat ben galiba bahar yorgunluğunu yaşıyorum. o kadar tembel oldum ki sormayın. elimi bile kaldırmaya üşenir oldum. hafta sonuda geliyor. ev temizlenmesi lazım. canımda hiç istemiyor. bakalım ne olacam.

izmire bahar geldi. fakat ben galiba bahar yorgunluğunu yaşıyorum. o kadar tembel oldum ki sormayın. elimi bile kaldırmaya üşenir oldum. hafta sonuda geliyor. ev temizlenmesi lazım. canımda hiç istemiyor. bakalım ne olacam.
ablam acele etme biraz daha ısınsın havalar öyle yaparsın.
Günaydın hanımlar
Herkese hayırlı cumalar

günaydın canım sanada hayırlı cumalar.

slm kizlar hayirli cumalar o guzel ezanimizi benim yerimede dinleyin bugun biz hasret kaldik ezan sesine ama son 1 ay :)))))))))))))))

Back