Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar
Nasılsınız
gunaydin canim ben cok heycanliyim bugun eltim malatyada doguma aliniyor suan yenge oluyorum:))))))))))))))))))))
canım benim darısı en kısa zamanda sana işallah.sanada yazayım cylo-progynova içtiç 2 kutu adet görmedim üstüne.yazdırsana doktoruna.yabangülüm canım inan bana kendim kalsam anca bu kadar sevinirdim...öyle bi çığlık attımki işyerinde sevinçten...yine teyze oluyorum desene...
ay yabangülüm yeni farkettim. ablanın kusuruna bakma. canım hayırlı olsun. allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin canım. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. çok ama çok sevindim.opuyorumnanaktan
estağfirullah ablam ne demek teşekür ederim.kanda çıktı ama usgde görmeynce sevincim yarım.p.tesi görecem işallah.günler geçme bilmiyor ya:gitme:
ablam acele etme biraz daha ısınsın havalar öyle yaparsın.izmire bahar geldi. fakat ben galiba bahar yorgunluğunu yaşıyorum. o kadar tembel oldum ki sormayın. elimi bile kaldırmaya üşenir oldum. hafta sonuda geliyor. ev temizlenmesi lazım. canımda hiç istemiyor. bakalım ne olacam.
Günaydın hanımlar
Herkese hayırlı cumalar