• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

zekom yese geçmiş olsun. çok üzüldüm. maalesef insanlarımız bir tuhaf olmuşlar. babanı allah korumuş. hayvanlar ilgi gösteren, onu besleyen ve kolluyan kişileri korumaya yönelik davranışlarda bulunurlar. bu onların yapısında var. asla nankörlük yapmazlar. kediye nankör derler, ama ben bu güne kadar beslediklerimden hiç vefasızlık görmedim. benim çilek ben hasta olduğumda günlerce başımda aç bekledi. ben ayağa kalkınca öyle bir sevinç gösterileri yaptı ki görülmeye değerdi. benim yatağıma kimseyi oturtturmaz ve yatırtmaz. bilir ki orası bana ait. ben yatınca gelir ayak ucuma yatar. ben kalkana kadarda orada durur. taki tuvaleti gelince kapıya gidip miyavlar.
köpekte besledim. onlar sahiplerine daha bir düşkün oluyorlar. şimdi apartmanda oturduğum için sadece kedimle oyalanıyorum. köpek alamıyorum. yes babana zarar verecek endişesi yaşamış. canım ya kendini feda ediyormuş nerdeyse.

suder44 canım sende çok bunalmışsın. neyse az bir zaman sonra hasretin biter inşallah. sayılı gün çabuk geçer. başka işlerle meşgul olmaya bak bence. ben emekli olduktan sonra çok büyük sıkıntıya düşmüştüm. internette takılırken kendimi meşgul edecek hobiler buldum. uzun zamandır boncuktan takılar yapıyorum. bunları kendi çabalarımla araştırıp buldum. uygulamaya geçtim. çabukta kavradım. birçok modelde aldım kendime. onlar sayesinde bayağı geliştirdim kendimi. şimdi şemalarımı kendim bile yapabiliyorum.
eğer ilgini çekerse hobilerimiz topiğinde benim paylaşımıma bakabilirsin. araştırmalarımı oraya aktardım. sabit konuya taşındı bu çalışmalarım. benim amacım herkese bilgi vermek sadece. ilgini çeker ümidindeyim.

suder44 canım sende çok bunalmışsın. neyse az bir zaman sonra hasretin biter inşallah. sayılı gün çabuk geçer. başka işlerle meşgul olmaya bak bence. ben emekli olduktan sonra çok büyük sıkıntıya düşmüştüm. internette takılırken kendimi meşgul edecek hobiler buldum. uzun zamandır boncuktan takılar yapıyorum. bunları kendi çabalarımla araştırıp buldum. uygulamaya geçtim. çabukta kavradım. birçok modelde aldım kendime. onlar sayesinde bayağı geliştirdim kendimi. şimdi şemalarımı kendim bile yapabiliyorum.
eğer ilgini çekerse hobilerimiz topiğinde benim paylaşımıma bakabilirsin. araştırmalarımı oraya aktardım. sabit konuya taşındı bu çalışmalarım. benim amacım herkese bilgi vermek sadece. ilgini çeker ümidindeyim.

tesekkur ederim ablacim elbette bakarim.sanki hayata karsi hevesim gitti hicbisey beni heycanlandirmiyor ilgimi cekmiyor artik tuhaf birr durum :((

selam kızlar nasılsınız.nasıl gidiyor malatyada hayat.buluşma düzenleyelim diyoruz ne dersiniz.

buluşma sayfasında söylediğim gibi zaman ve yer kararlaştıralım Allahtan bi engel çıkmazsa ben gelicem.

herkese gunaydin canlarim gittikce heycanlaniyorum bana dua edinde sabirli olayim:)))))))))))))))

kizlar benide bekleyin mafoldumben bak bulussanizda bidaha isterim ben gelince :Saruboceq:

selam kızlar ben hamileyim önceden yazdımmı bilmiyorum.7 yılın sonunda bebişim kendiliğinden geldi çok şükür.keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek ama kanda çıktı.darısı zekoya işallah.ve tüm isteyenlere.

selam kızlar ben hamileyim önceden yazdımmı bilmiyorum.7 yılın sonunda bebişim kendiliğinden geldi çok şükür.keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek ama kanda çıktı.darısı zekoya işallah.ve tüm isteyenlere.

Kuzu okudum hamile olduğunu inan okadar mutlu oldumki anlatamam
tüm gün boyunca yüzümde hep tebessümle gezdim bunu gerçekten söylüyorum
Aklıma geldikçede dua ediyorum allahım inşallah dualarımızı kabul eder
inşallah doğum hikayenide aynı mutlulukla okuruz burdan
keseyi görmek için ne zaman gitcen birde hangi doktora gidiyorsun

Kuzu okudum hamile olduğunu inan okadar mutlu oldumki anlatamam
tüm gün boyunca yüzümde hep tebessümle gezdim bunu gerçekten söylüyorum
Aklıma geldikçede dua ediyorum allahım inşallah dualarımızı kabul eder
inşallah doğum hikayenide aynı mutlulukla okuruz burdan
keseyi görmek için ne zaman gitcen birde hangi doktora gidiyorsun

teşekür ederim canım.allah razı olsun amin işallah.keseyi görmeye haftaya pazartesi gidicem.ismail evrene gidecem.sadece tatlil sonucumu gösterdim ismail evrene, önceden gitmemiştim artık ona giderim büyük bir ihtimal.sen neler yaptın?

teşekür ederim canım.allah razı olsun amin işallah.keseyi görmeye haftaya pazartesi gidicem.ismail evrene gidecem.sadece tatlil sonucumu gösterdim ismail evrene, önceden gitmemiştim artık ona giderim büyük bir ihtimal.sen neler yaptın?

Bi mimarlık ofisinde işe başladım buranın muhasebesine bakıyorum
Mayıstada kpss için kursa başlıycam
Bebek olayını rafa kaldırdık biz
Daha doğrusu ben eşim istiyor
ama benim cesaretim kırıldı bir kere
aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Buarada ismail bey normal gebeliklerde iyi bir doktor
ama riskli gebeliklerde çok iyi olmadığını duydum
mesale bende kan pıhtılaşması vardı
benim bu konu hakkımda bilgim yok dedi
onun için bırakmıştım ismail beyi

Back