Malatya///44

hayırlısı canım.işallah bu defa sağlıklı bir gebelikle bebeğini kucağına alırsın.bilmiyorum şimdilik bi gideyim.olmazsa değişirim.

Canım benim inan çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Büşracığım öğrenirsin emin ol muhasebeyi öğrendikten sonra da hiç bırakmak istemeyeceksin muhasebe çok zevkli bir iş emin ol :teselli:

burası ne güzel olmuş. allah nazardan esirgesin. yeniden buluşma yapacakmışsınız. inşallah bu sefer katılım çok olur. sizlerin adına çok sevindim. bende izmir buluşmalarına katılıp az bir deşarj oluyorum. sanal ortamdan çıkıp arkadaşlarımı tanıyınca daha çok bağ oluşuyor. ortam daha güzel oluyor. tavsiye ederim hepinize. resimlerinizi bu sefer görürüz inşallah.opuyorumnanaktan

beklemezmiyiz hiç tabikide bekleriz.büşra büyük ihtimalle pazar günü olur buluşma.

Ya yabangülüm nasıl sevindim anlatamam.Maşallah diyeceğim öncelikle.Allahım nazarlardan saklasın.
Bak her dr. gidip geldiğinde bizede anlat.Bebek nasıl.Hamilelik nasıl gidiyor.Bunun şerefine daha mutlu toplanırız artık.İnanki çok sevindi.Rabbim Sağlıklı sıhhatli dünyaya getirip kucağına almayı nasip etsin.Kaç haftalık oldu bebiş.

yabangulu cok cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin sagsalim hayirlisiyla kucagina al insallah tebrik ederim:))))

canim selma orkanida oneririm bilgin olsun ismail beyden memnun kalmazsan selma orkanada gidebilirsin hayat hastanesinde kizlar benimde eltim carsamba doguruyo yegenim geliyo ilk kez yenge oluyorum eltim ayni zamanda en iyi arkadasim oyle heycanliyimki:))))))))))))

teşekür ederim canım.
inşallah canım
Eğer hamileliğinde bir sorun çıkmazsa ki inşallah çıkmaz ismail bey iyi bir doktortur
işallah canım çıkmaz bi sorun.
:kedi: :kedi: :kedi: teşekür ederim canım.aminnnnnnnnn.valla hesaplayıcıya göre 4 hafta diyor ama doktora görünmeden emin olamam.
yabangulu cok cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin sagsalim hayirlisiyla kucagina al insallah tebrik ederim:))))
amin canım teşekür ederim.

allah kolaylık versin.valla aslında doktor konusunda tam karar vermişte değiliz.gözde hast.genel cerrah doktoruna gidiyordum.testi genel cerrahi doktorumdan istedim.sonra baktı gebelik var ama kadın doğumcunun teyit etmesi gerekli dedi.bende ismail beye gösterdim.bu kadar yoksa illa ona gidicem demedim.

canim son adet tarihinin ilk gununu girerekte internet sitelerinde hesaplama yapabilirsin ayrica beta hcg testide sonucu sana verir senin degerin ne cikmis mesela

canımmmm çok ama çokk sevindim...İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.darısı bizlerin başına :Saruboceq::Saruboceq: Bu arada doktor olarakda sana Hayat hastanesinde Seyit Ali Beyi önerebilirim.Gerçekten çok iyi bir doktor..

çok sevindim canım ya ALLAH kucağına sağ salim almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım umarım herşey diledigin gibi olur allah herkese tattırsır anne olmayı o duyguyu

bu sabah yine malatyayla uyandim gece boyu ruyamda dogdugum yerler vardi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmm yine burnumun ucu sizliyor agliycam galibaaaamafoldumben

yabangülüm canım inan bana kendim kalsam anca bu kadar sevinirdim...öyle bi çığlık attımki işyerinde sevinçten...yine teyze oluyorum desene...

ay yabangülüm yeni farkettim. ablanın kusuruna bakma. canım hayırlı olsun. allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin canım. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. çok ama çok sevindim.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…