Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiakşamlar KIZLAR,ben arapgirliyim...slm kızlarr arapgırlı warmııı
kizlar ne olur biriniz burda olun cok sikintiliyim yalnizliktan boguluyorum ne olur girin biriniz netesenağlama
herkese mrb!ne var ne yok arkadaşlar??zekocum nerelerdesin gel artık yaa..suder az kalmış cnm.koca yılı devirmişsin 47 günmü geçmez?hayırlısıyla gelirsin inşallah.yabangülüm sen nasılsın?Kayınvaliden nasıl oldu?gitmeler azaldı herhalde artık.Millet kaybolmuş yine..
haklısın canım.ne olsun yabangulu biliyorum cogunuz gurbettesiniz ama vatan dan ayri olmak oyle biseyki helede boyle 30 yasinda kopmak alistigin dogdugun topraklara bu kadr uzak olmak bana cok zor geliyor(
az kalmış canım sayılı gün tez geçer.artık bir buluşma yaparız.kizlar vatanim icin safak 38! memleketim icin safak 47 :))))zemuszemus:lepi:alkisalkisalkis
herkese mrb!ne var ne yok arkadaşlar??zekocum nerelerdesin gel artık yaa..suder az kalmış cnm.koca yılı devirmişsin 47 günmü geçmez?hayırlısıyla gelirsin inşallah.yabangülüm sen nasılsın?Kayınvaliden nasıl oldu?gitmeler azaldı herhalde artık.Millet kaybolmuş yine..
slm kızlarr arapgırlı warmııı
selam arkadaşlar...nasılsınız bakalım...ben bıraktığınız gibi + sıkıntılarla felaket durumdayım. kaynanamlar gitmedi şimdide diş işini çıkardılar,çocuk işine gelincede tınna...hani anama gideceğimi söylemiştim ya cuma günü ben işyerinden basıp gittim.öyle sevindiler öyle mutluyuz...ertesi gün pasta yapıcam annemlere neyse işte bakkala gidip geldim.tarası toplamaya başladım annem tam cam önüne yese yer yapmış artık gına gelmiş toparlıyodu.babamda alınmış yese laf söylediği için anneme söylediğide ne her kapı açıldığında geliyo ya aman geç kaldın demesi.biz kapı önüdeki tarastaydık babamda brandayı sağlamlaştırıyodu.yeste babamın peşinde...bi ara rampadan ormana girmiş zaten babamın yeri hemen orman bitimi...avcı geliyomuş silahlı artık bilemiyorum babama mı zarar vereceğini düşündü nedir adama doğru havlayarak gitti.iri yarı kafkas kangalı babam hemen yesin arkasında yapma demiş dur bişey yapmaz korkma ama nafile 2 el silah sesi...gerisini tahmin edersiniz.babamda gözden kaybolunca onada bişey oldu sandık önce...ilkini havaya ateş etmiş yes tabi daha da hırçınlaşmış.2.sini ona doğrutmuş.5 saçma yedi yavrum düşmesiyle kalkması bir olmuş yinede...ne ara koştum kapıya çıktım hatırlamıyorum babamı peşinden kanlar içinde eve doğru koşan yesi görmem bir oldu.adam donuk bakıyodu peşindende kaçtı gitti zaten.yavrum benim koşup mutfak kapısının önüne geldi medet umuyo napsın...annemde bir feryat...offffff anlatırken bile nasıl kötü oluyorum...kaç gün uyuyamadım.2 sini çıkardılar 3 ü kaldı saçmanın...dikişlerinin bir kısmı hala duruyo...ya bu ve bunun gibi olaylar içindeydim burda yokken...ama en acısı buydu...babam hemen ardındaymış ya ona gelseydi,hemen gözünün üstü ya yesin gözüne gelseydi.yada ilk silah atmasından sonra yes adamı halletseydi.taa aşağıdan duymuşlar anamın sesini yine de gelmediler...yaaa ne insanlar...annem feryat edince dibine gitti yes baktım annem dahada feyat ediyo üzülmesin diye klübesine gitti...şimdi soruyorum size hangisi hayvan.üzülmesin diye o acısına rağmen klübesine giden yes mi,yoksa silah sesine feryata rağmen gelmeyen komşular mı.ya böyle işte.bu aralar işler yoğun bi müddet daha ortalardan kaybolabilirim muhasebeciler bilir malum yıllıklar var...inanın hepinizi özledim.dualarınızı esirgemeyin...
Selam hanımlar nasılsınız
Zekocuğum çok geçmiş olsun
Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin sanada canım :Saruboceq: