• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

gecmis olsun ablacim aman dikkat et kendine ilaclarini muntazam al goz bu baska biseye benzemez hirsiz olayi icinde dikkat et kendine hangi tarafta oturuyosun merak ettimhihoyyyt

sağol arkadaşım. canım ben izmirde bornovada oturuyorum. opuyorumnanaktan

Ablam geçmiş olsun hem gözün için hem hırsızlık için.Hırsızlık iyice aldı başını gidiyor.Rabbim hepimizi korusun.

malatyada böyle bir olay yaşamadım ben. balıkesirde ve izmirde rastladım buna. bu arada güzüm geçti çok şükür. göz kapağımın üstü iltihaplı yara olmuştu. onlarda söndü. hafif bir kızarıklık var. o da geçecek gibi. kötü bir alerji atlattım anlayacağınız. geçti çok şükür. dilekleriniz için sağolun.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun ablacığım dikkat et kendine

sağol canım. ilaçlarımı hala kullanıyorum canım. atlattım artık.opuyorumnanaktan

kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir. izmir artık ilkbaharı yaşıyor. insan evde durmak istemiyor. bende artık dört duvardan çıkıp dolaşmak istiyorum. sizlerde atın kendinizi parklara.kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri.opuyorumnanaktan

ahhhhhhhhhh ablacim nerde burda baharlar hava hala 6 bilemedin en fazla 8 derece soguk ruzgarida cabasi nerde memleketimin ilik bahar ruzgari offffffffff offfffffffffffffffffff sabah sabah dertlerim depresti yaa:gitme:

bugün sabah yağmur yağdı öğleden sonrada günlük güneşlikti ortalık.yavaş yavaş bahar geliyo galibaa.

arkadaşlar merhaba!çok alakasız bir şekilde rahtsızlık vercem ama en ii sizlerden cevap alabilirim diye düşündüm.6 aylık hamileyim temmuzda inş. doğumum malatyada olcak şuan izmirdeyim.bana bildiğiniz,duyduğunuz veya tecrübe ettiğiniz malatyadaki kadın doğum doktorları ve hastaneler hakkında bilgi verebilirmisiniz?çok önemli 8 aylıkken oraya gelcem ve nereye kime gideceğimi bilmiyorum.çok rica ediyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

canim ozel hayat hastanesi selma orkan (cok tecrubeli yillarin doktoru eltimide bu ay dogurtacak cok memnun )ozel maltya hastanesi meltem isik ,ozel park hastanesi nilufer hanim soyadini unuttum suan

Son düzenleme:
gittigim gun ayaklarim kirilsaydida seni birakmasaydim malatyam,gecmisim,guzel sehrim simdi oyle yalnizimki senin sokaklarin bile dosttu bana tasin topragin bile dosttu.bu gece Rabbimden tek dilegim beni sag salim bi daha ayrilmamamk uzere sana kavusturmasi:((((((((((((((

gittigim gun ayaklarim kirilsaydida seni birakmasaydim malatyam,gecmisim,guzel sehrim simdi oyle yalnizimki senin sokaklarin bile dosttu bana tasin topragin bile dosttu.bu gece Rabbimden tek dilegim beni sag salim bi daha ayrilmamamk uzere sana kavusturmasi:((((((((((((((

Canım ya sabret az kaldı...Gelince bol bol hasret giderirsin.Rabbim herkese nerde olmak istiyolarsa orda yaşamayı nasip etsin.Çok zor yanlızlık gerçekten..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sorma ablacim 2 gundur moralim felaket bozuk deliricem burda:((((((((((((((

Dualarımız seninle inşallah çok önemli bişey yoktur canım.

Canım arada bir çoğalıyoruz arada bi kimse uğramıyo.Napalım gelen arkadaşlar sağolsun.

Hoşgeldin canım.Ya sadece sen değil biçok arkadaş kayıp bu aralar.

Yabangülüm nasılsın canım.Örgülerin çok güzel.Maşallah diyeceğim sana.
teşekür ederim canımopuyorumnanaktan
öyle deme ya.:teselli:
aaaa bayanlar kimse kutlamamis HEPINIZIN KADINLAR GUNU KUTLU OLSUN :)

teşekür ederiz canım seninde kadınlar günün kutlu olsun.opuyorumnanaktan

ne yapayim canim yaa bu kadar kotu olcagini bilsem imkani var gelirmiydim buralara. kizlar siz siz olun turkiyemin disinda biyere gitmeyi asla dusunmeyin neresinde olursaniz olun sanslisiniz

aslinda sayilir canim esim yillardir buda calisiyor bende gecen yil geldim ne umutl;arla ama oyle hayal kirikligina ugradimki anlatamam

Back