• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

Canım dün hava yaz günü gibi sıcaktı.Hadi pikniğe gidelim dedik.Sonrada bi kapandı bi yağmur bastırdıki sorma.Allahtan bizim olduğumuz yerde çabuk kesildi biz gene pikniğe devam ettik.Sultansuyu tarafına gittik.

:teytey::teytey:

Hoşgeldin canım aramıza.

hb canıım

canım hoş geldin.
facebookta profilimde geçenlerde bende malatya videosu yüklemiştim. bu ara yine yükleyeyim .opuyorumnanaktan

hosbulduk ablacim nasilsin?herkese gunaydin sasilacak sey ama gokyuzu piril piril burda gunesi gorunce icim icime sigmadi valla daha bi ozledim malatyami:)))(bende ozlemek icin bahaneye bakiyorum zaten:roflol:

merhaba hanınlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
iyilik canım senden ne haber
selam ben geldim naıslsınız bakalım ne var ne yok çoktandır uğramadım buraya
hoşgeldin canım evet biliyoruz gözden kaçmıyor bilesin:)
slm bayanlar nasilsiniz ee hafta sonu kimse olmaz dediniz hafta icide kimse yok. yokmu bana malatyadan haberler vercek birileri:)))
malatyada hava çok güzeldi bu gün.herkes parka atmıştı kendini:)
canım hoş geldin.
facebookta profilimde geçenlerde bende malatya videosu yüklemiştim. bu ara yine yükleyeyim .opuyorumnanaktan
sende olmasan ablam helal olsun valla.
şimdi malatya halayını ekledim bile.kaydirigubbakcemile5
ohh iyi yapmışsın:)
slm kızlar ben aslen Adanalıyım ama Malatya'da oturuyorum.bende geldim aranıza...
hoş geldin canım;)
aşkım malatyalı varmı otesı can can sevıyorum malatyalıyıopuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
Günaydın tünaydın herkese güneşli güzel bi günden slm hepinize.

selam canım evet güzel güneşli bir gündü bu gün:)

merhaba kızlar. bugün bir türlü fırsat bulamadım. cuma günü aniden gözüm şişmeye başladı. bu sabah hemen doktora gittim. alerji dedi. ilaç verdi. ama ilaçlarımı alamadım. sinir küpü oldum resmen. neyse, aynı ilaçlardan evde buldum. zamanı geçmediği için kullandım. hala şiş ama en azından kaşıntı geçti.
dün gecede aniden 3-4 civarı kapım çalındı. gelen polismiş. apartmanımıza hırsız girmiş. neyseki benim kapım kilitli ve sürgülüydü. bizde birşey yoktu. diğer komşuları soramadım. sinirim bozulduğu için sabaha kadar uyumadım. sabahta doktor ve eczane arasında kaldım. akşama doğru artık dayanamayıp yattım. tabii erkendende uyandım. gelip biraz burada oyalanayım dedim.

merhaba kızlar. bugün bir türlü fırsat bulamadım. cuma günü aniden gözüm şişmeye başladı. bu sabah hemen doktora gittim. alerji dedi. ilaç verdi. ama ilaçlarımı alamadım. sinir küpü oldum resmen. neyse, aynı ilaçlardan evde buldum. zamanı geçmediği için kullandım. hala şiş ama en azından kaşıntı geçti.
dün gecede aniden 3-4 civarı kapım çalındı. gelen polismiş. apartmanımıza hırsız girmiş. neyseki benim kapım kilitli ve sürgülüydü. bizde birşey yoktu. diğer komşuları soramadım. sinirim bozulduğu için sabaha kadar uyumadım. sabahta doktor ve eczane arasında kaldım. akşama doğru artık dayanamayıp yattım. tabii erkendende uyandım. gelip biraz burada oyalanayım dedim.

gecmis olsun ablacim aman dikkat et kendine ilaclarini muntazam al goz bu baska biseye benzemez hirsiz olayi icinde dikkat et kendine hangi tarafta oturuyosun merak ettimhihoyyyt

Ablam geçmiş olsun hem gözün için hem hırsızlık için.Hırsızlık iyice aldı başını gidiyor.Rabbim hepimizi korusun.

Geçmiş olsun ablacığım dikkat et kendine

selam hanımlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ne zamandır karman çormanım kendimi biraz toparlıyayım görüşelim inşallah.hayır dualarınızı eksik etmeyin nolur...

uzun bi aradan sonra mrb!bilgisayar arızadayd.yeni geldi servisten.bakıyorumda kimse yokluğumu farketmemiş,sormamış bile.Küstüm sizeeee :sinifsinif::sinifsinif: EE sizlerde ne var ne yok?Zekocum noldu cnm?moralin niye bozuk?Her neyse derdin inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun cnm...

selam hanımlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ne zamandır karman çormanım kendimi biraz toparlıyayım görüşelim inşallah.hayır dualarınızı eksik etmeyin nolur...
zekocum nerdesin ya hayırdır bişeymi var?allah yardımcın olsun..
uzun bi aradan sonra mrb!bilgisayar arızadayd.yeni geldi servisten.bakıyorumda kimse yokluğumu farketmemiş,sormamış bile.Küstüm sizeeee :sinifsinif::sinifsinif: EE sizlerde ne var ne yok?Zekocum noldu cnm?moralin niye bozuk?Her neyse derdin inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun cnm...

:teselli: :teselli:canım merak etmezmiyiz hiç.olumunekankayizsmile

Dualarımız seninle inşallah çok önemli bişey yoktur canım.
slm kizlar nasilsiniz bugun yine kimse ugramiyo:(
Canım arada bir çoğalıyoruz arada bi kimse uğramıyo.Napalım gelen arkadaşlar sağolsun.

Hoşgeldin canım.Ya sadece sen değil biçok arkadaş kayıp bu aralar.
zekocum nerdesin ya hayırdır bişeymi var?allah yardımcın olsun..

:teselli: :teselli:canım merak etmezmiyiz hiç.olumunekankayizsmile
Yabangülüm nasılsın canım.Örgülerin çok güzel.Maşallah diyeceğim sana.

Back